Paintball v Brně

603
19.8.11 11:43

paintball v Brně

Zdravím všechny! Prosím o tip. Chci dát manželovi na narozeniny paintball, ale nemám, moc čas hledat kde, jak za kolik…Nemáte njaké zkušenosti s paintballem v Brně? Jsme z Líšně, tak kdyby to bylo poblíž, bylo by to super, ale všechny zkušenosti beru. díky moc Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
19.8.11 11:48

Ahojky, tak my jsme byli v Soběšicích( za Lesnou). Loni v létě. Prostředí nebylo špatný, já jsem hrála víckrát a na lepších místech tak me to tak nenadchlo, ale ti co byli poprvy byli hotový. Je to normalne prirodni, zadny barely nebo tak.Asi nejelepsi co tady je.
Doporucuju ale hodne lidi, stopro pocitejte s tim ze budete plnit kulicky vickrat takze to vyjde draz, chlapi to vyplitvaji hnedka a hrali by do rana. Doporucuju dobry obleceni, pod ty kombinezy, ikdyz bude vedro, za prvy to dost boli kdyz te blbe trefi :lol: a za druhy je to listnak takze je tam dost klistat, takze repelent.
Pokusim se najit odkaz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
19.8.11 11:53

http://www.actiongames.cz/hriste/

Tohle je to hriste…vim ze nas to nakonec prislo asi na 1000 na jednoho…plus minus, ale fakt doporucuju hodne lidi a moc nebrat holky, u nas jich bylo 6 ahrala jsem pak jen ja, vsehcny zacly nervit po zacatku… otres :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
19.8.11 12:01

Díky moc za odkaz, mrknu na to. Kolik vás hrálo? Nás by bylo určitě 14…Co jsem se dívala tak minimum je 12 hráčů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
19.8.11 12:33

Neni zac, nás bylo kolem tech 15 ale jak odpadly holky, no bylo to blby, kdyz je treba 10-10 tak je to super. Chlapi se urcite vyblbnou- já mám srovnani takze jsem tak odvazana nebyla ale jako nej co tady je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
24.8.11 20:47

A byla jsi i v Ořechově u Brna? Stránky na mě docela zapůsobily, je to i levnější, ale v Soběšicich to má organizátor zdarma…Zase v Ořechově mají dražší kuličky…Víš ještě o nějakém paintballu v Brně? Nic dalšího jsem nenašla…Dík Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
25.8.11 07:23

Ja myslim ze ani nic nenajdes, fakt tady nic moc neni.
U Orechova to neznam,ale mohlo by to byt fajn. Cenove to vyjde vsude stejne, bud je drazsi pronajem nebo kulicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
25.11.11 13:09

Sice pozdě, ale to vůbec nevadí! Třeba příště vyzkoušíme díky za info!Zuzz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová