Dětská anatomická inkontinence

287
5.7.22 13:46

Dětská anatomická inkontinence

Ahoj ženy. Najde se tu někdo, kdo měl-má malé dítě pod 5 let s anatomickou inkontinencí? U dvouleté dcery je podezření, ráda bych probrala zkušenosti rodičů zkušených s touto diagnózou. Dekuji a krásný den :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
30.11.22 20:54

Učůrávání ve 4 letech

@Betyssek ahoj, dceři jsou čerstvě 4 roky a od dob (3 roky cca let věku), kdy se přestala občas naplno počůrávat, řešíme denní učůrávání. Dcera se nepomočuje naplno, ale velmi často (i několikrát do týdne) se děje, že má učurnuto v kalhotkách - většinou vždy podobný obsah moči (velikost slipové vložky, občas navlhlo až do legín). Děje se to zejména po jejím opuštění wc (chodí na velký bez nástavce a děje se to hlavně od doby, kdy už nesedí na nočníku).. vypozorovala jsem, že jakmile dceru po vyčurání neutřu a nezkontroluju, zda se dočurala uplně, tak většinou do cca 20 ti minut jí vyteče ještě zminovaná loužička, která ji vždy překvapí a není jí to příjemné, ihned chce převléct a vadí ji to, nechce se o tom ani bavit.. nejčastěji se to děje ve školce, kdy velmi často odcházím s učurnutými kalhotkami nebo pyžamkem… mám tedy podezření, že je to bud zbrklé čurání a nebo zminovaná inkontinence(rozbor moči má vždy ok)… na noc měla plenku do 3,5 roku, od té doby je v noci suchá a nemá ani učurnuto.. jsem nalomená jít k Mudr, ale obávám se, že nám moc neporadí… máte s tímhle zkušenost? Dceři pořád kladu na srdce, at se dočurá uplně, ale vůbec nevím… psychicky je v pohodě, spí dobře, je pořád veselá… co ještě muže byt příčina, má velmi slabé břišní svaly- hypotonie.. že by ji svaly takhle zlobily s čuráním? Také ocením radu.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí