Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsme dneska dostali doporučení na děckou chíru do Brna, neb prostředníček nemá uvolněnou předkožku a musí pod kudlu
Prosím máte některá DOBBRé! zkušenosti s nějakým citlivým panem doktorem/doktorkou, případně číslo kam volat? Protože jsem si jistá že se tam budem muset objednávat a tak ať se tam netáhnem zbytečně
Díky moc ![]()
A můžu se zeptat co přesně má synek za problém? resp. jak moc nemá uvolněnou předkožku, vůbec, nebo je někde přilepená? Nebo trpí na záněty? Náš pětileťák taky nemá úplně uvolněnou, ale zatím neřešíme, tak mě zajímá přesný důvod proč jít na „kudlu“ s pinďourem ![]()
532234375, objednani kazdy den 14-15 hjod(mysleno pracovni), doporucuji spise MUDr. Husar ( dale zde pracuje prim. Zerhau, ale s predkozkou doporucuji spise Husara)
kikina2004 píše:
532234375, objednani kazdy den 14-15 hjod(mysleno pracovni), doporucuji spise MUDr. Husar ( dale zde pracuje prim. Zerhau, ale s predkozkou doporucuji spise Husara)
Píšu si, to se může hodit. ![]()
Jinak já o tom předběžně mluvila s naší pediatričkou. Byla schopná mi dát žádanku už teď (mladýmu budou 3 roky a já dělala předprůzkum ohledně průběhu 3-leté kontroly), na můj dotaz, zda je to nutné, zda se nemůže počkat, říkala, že ano, že do 5 let, klidně i do 7 let. Tak jsem jí rovnou řekla, že já budu chtít počkat (syn vůbec nepřetahuje, nechce, nejde mu to, nedá na sebe šáhnout, ale při čůrání ho nic nebolí, na záněty netrpí).
Za mě doktor Zerhau, dela odpoledne v bilym dome, je naprosto nejlepsi v Brne… na toto
jsem z oboru ![]()
Dice píše:Úplně mi vyskočila husí kůže
Za mě doktor Zerhau, dela odpoledne v bilym dome, je naprosto nejlepsi v Brne… na toto
jsem z oboru
Dice píše:
jsem z oboru
A nejlepší v tom, že hned vezme skalpel do ruky a perfektně to odoperuje, anebo nejlepší, že koukne a třeba i řekne: „mazejte mastičkou“, případně „ještě to chvilku necháme a uvidí se“ nebo „toto ještě na zákrok není, zkusíme nejdřív něco šetrnějšího“?
Dice- ty znas prim . Zerhaua dobre????? Jako musim nechat, ze v oboru je machr, ale jen se ptam
Znám ho dobře, chodí k němu všichni moji známí s okolí co mají kluky s tímto problémem, je opravdu výbornej jak lékař tak je to skvělej člověk.
V ponděli odpoledne bývá v bílým domě a tam je fakt nátřesk vždycky..
Za mě ho opravdu doporučuju.
Dice a kde ty delas na urolce??? (pochopila jsem dobre, kdyz jsi psala z oboru???). Jestli nechces, neodpovidej, jen se ptam, jsem taky brnacka ![]()
Tak my byli dnes s Tomem na uvolnění té předkožky.
No čekala jsem to horší
Mnohem horší!! Ráno jsem nervama myslela že neodejdu ze záchoda a když nás pak sestra volala do ambulance tak se mi chtělo omdlít ( no nekecám a to nejsem žádná citlivka!)Ale byl tam hrozně fajn starší doktor, měl děsně uklidňující hlas, sestra mu to napatlala umrtvující mastičkou a znovu do čekárny na 15min. Krásně nám to s Tomem uteklo, prohlíželi jsem si časák a žertovali
Prý „mami? Proč se říká Květen? " " no protože kvetou kytičky!“ „nene maminko, protože se jí květák“
a půl čekárny vybuchlo smíchem
Takže pohoda a pak nás sestra zas volala, mě bylo hrozně úzko, ale dr ,mu utřel tu umrtvují mastičku, pinďu přetáhl, zatřel framikoinem a šli sme. Žádná krev, žádné plakání, naříkání. Tomík šel malinko zeširoka, ale na bolest si nestěžoval a když jsme si u babičky brali Lidunku tak už vesele hopkal jak zajíček. Byl už i normálně čůrat a prý dobrý, doma sice začal něco „hrát“ na HOnzíka jako „já jsem chudáček hrozně to bolí“
ale dala jsem mu DVD bolestný a už zas nic nebolí ![]()
Jako jsem v příjemném šoku!
Na to jak hrozně moc jsem se bála to proběhlo absolutně hladce. Doufám že to nezakřiknu a ještě se něco nepodělá ![]()
Lacenko, jsem nadsena, ze jsi byla s „nasima“ spokojena. pokud to byl starsi MUDr., tak to byl Zerhau, Husar je mladej
na dveřích bylo napsáno Daněk a Zerhau to asi fakt nebyl, je fakt že moc si toho nepamatuju,ale myslím že pana doktora Zerhaua bych poznala ![]()