Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky,
chtěla bych poprosit o radu-pomoc.
Budeme se stěhovat do Lodenic a proto musíme řešit pediatra pro holku. Nejblíž jsou Nové Strašecí. Našla jsem na nete 2 ped. Mudr.Neustupová a Mudr.Cibulka. Po předchozí chybě při výběru pediatra nechci udělat znova chybu
..
Máte někdo zkušenost s těmito Dr.? Nebo mi doporučit někoho poblíž?
Moc vám děkuji!!! ![]()
Ahoj, jsem rodilá Strašečanda ![]()
Já chodila jako dítě k Neustupové a nikdy jsem neměla problém! Ale už je starší a ne úplně každý si jí chválí…
Teď už bych ti raději doporučila Cibulku, je moc fajn!
Jinak Neustupovou střídá ještě jedna mladší doktorka, bohužel napamtuju si její jméno, když tak to zkus ještě někde zjistit. Ale rodiče si jí taky chválí!
Za mě doporučuju Cibulku, chodí k němu i většina dětí od nás ze školky i moji sestřenice a bratranci, neteř… ![]()
Zandula píše:
Ahoj, jsem rodilá Strašečanda![]()
Já chodila jako dítě k Neustupové a nikdy jsem neměla problém! Ale už je starší a ne úplně každý si jí chválí…
Jinak Neustupovou střídá ještě jedna mladší doktorka, bohužel napamtuju si její jméno, když tak to zkus ještě někde zjistit. Ale rodiče si jí taky chválí!
Za mě doporučuju Cibulku, chodí k němu i většina dětí od nás ze školky i moji sestřenice a bratranci, neteř…
Ahoooj ![]()
moooc děkuji!!! Dám na tvoje doporuční.
Ještě jednou děkujeme!
![]()
samara17 píše:Zandula píše:Ahoooj
Ahoj, jsem rodilá Strašečanda![]()
Za mě doporučuju Cibulku, chodí k němu i většina dětí od nás ze školky i moji sestřenice a bratranci, neteř…
moooc děkuji!!! Dám na tvoje doporuční.
Ještě jednou děkujeme!![]()
ahojda ta mlada pani doktorka tam neni uz jen pani dr.dr cibulka opravdu dojizdi na lany a to je z ruky a kdyz neco stejne ho zastupujepani doktorka ale vyber je na tobe ahoj