Dětská kosmetika

8
7.10.11 11:18

dětská kosmetika

Dobrý den, rozhoduji se jakou koupit kosmetiku svému ještě nenarozenému synu, ktery se ma ukazat za 14 dni a nevim si rady. Na trhu je velké množství, tak prosím o radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
384
7.10.11 11:20

Já koupila zatím jen Bepanthen a olejíček na masáž od Saloosu. Na období v zimě pak do rezervy o Weledy krém na obličej.
Jinak v prvních dnech, ky je ta pokožka tak citlivá, na miminko nic patlat nechci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.10.11 11:21

Žádnou…
V porodnici dostaneš vzorky na vyzkoušení a stejně moc kosmetiky spíš škodí než prospívá.

Zadeček můžeš mazat Bepanthenem - stejným jak na bradavky. A pak jsem používala Sebamed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.11 11:24

Taky jsem zakoupila pouze bepanthen, ktery mam mit uz i do porodnice…A ze zacatku asi teda zkusim ty vzorky z te porodnice a pak se rozhodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
7.10.11 11:25

Já bych nekupovala žádnou. Napsala bych si o vzorky naapř. Nivei, Sabamed… a uvidíš co malýmu sedne. :mrgreen: Já používám jednou týdně koupel od Nivei a na zedek Sudokrem nic víc. :palec:

• Citovat
  • Upravit
8
7.10.11 11:26

Taky premyslim bud nad Nivei nebo Sebamed a kam si mam napsat o vzorky, to by bylo super, prvni vyzkouset co malymu sedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
7.10.11 11:29
mamink píše:
Taky premyslim bud nad Nivei nebo Sebamed a kam si mam napsat o vzorky, to by bylo super, prvni vyzkouset co malymu sedne

Tady Nivea http://www.vzorky-zdarma.e-blog.cz/…baby-zdarma/ a tady Sebamed http://www.vzorky-zdarma.e-blog.cz/…baby-zdarma/ 8-)

• Citovat
  • Upravit
8
7.10.11 11:30

Jéé tak to mooc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.10.11 11:34

My jsme používali Bepanthen (pro mimčo i pro mě na prsa) a Babylove z DM. Teď čekáme druhé a mám připravené to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.11 11:35

Už jste si vzorky nekdy objednávali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.10.11 11:37

na zadeček a ze začátku na prsa Bepanten a do koupele Linola Fett. Pak už nemusím ničím mazat.
Ostatní kosmetické věci, které jsem kupovala před porodem, byly vyhozené prachy (celá řada Sebamed a Hipp).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
7.10.11 11:40

já zezačátku používala jen na zadek Sudocream… po nějaké době jsem začala dávat do koupele olej od Biodermy a někdy po půl roce jsem začala promazávat kůži po každém koupání Atodermem od Biodermy… malej je trochu sušší… jinak jsem nic jinýho nepotřebovala :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.10.11 11:42

Kupuji v lékárně.Určo Bepanthen - na prcku a na bradavky, pokud nemá zadeček do červena používám preventivně při každém přebalení Rybilku, sice moc nevoní,ale nám nevadí. Do koupele dávám babyolbad Penaten,taky z lékárny.Sebamed mi přijde dooost drahý a výsledky nejsou zas tak ohromující.Na mazáníčko klasika Aviril olejíček anebo Excipial lipo nebo hydrolotio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
7.10.11 11:43
mamink píše:
Už jste si vzorky nekdy objednávali?

J8 si o ně psala a přišli mi během 14dnů. Nivea myslim do týdne. :wink:

• Citovat
  • Upravit
15074
7.10.11 11:47

měla jsem Babylove tělový mlíko a něco do koupele, obojí verzi Sensitive (bez vůně, přišlo mi to fajn). Pak jsem měla čistej lanolin z lékárny na prdelku a bradavky místo Bepanthenu, ten jsem stejně pak koupila na patlání odlupující se kůže z ručiček a nožiček. A krém na obličej do zimy, ale to stačil i ten Bepanthen. Ještě klasický olejíček Aviril jsem měla, na použití na teploměr do zadečku. Jinak nic.
A vzorečky v porodnici nebyly žádné, krom Bepanthenu, tak na to nespoléhej tedy pokud nemáš info, že dávají:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí