Dětská kuchyňka 2014

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2411
5.10.14 19:26

Detska Kuchynka 2014

Holky, procitam diskuze na emiminu, ale uz je to vse starsiho data a odkazy v ni jsou davno nefunkcni, tak si jdu pro radu.

Mam 18.mesicniho syna, co ma za dva tydny tyden svatek a rada bych mu poridila detskou kuchynku, se kterou si hraje u kamaradky a je z ni nadsenej(je to starsi model, po 3 detech, znacky uz se nedopatrame).

Pozadavky nijak specifikovane nemam: jen snad aby byla stabilni(i kdyz bude u steny) a aby vydavala zvuky (nejsou otravne?) svetla, vyskove OK pro tak „male“ dite a mela doplnky.

Cenove zhruba do 1 200,–

Mate nekdo tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15977
5.10.14 19:47

Mně se nejvíc líbí kuchyňka z Ikei. Nemám ráda plastové. Má nastavitelnou výšku a se stabilnější jsem se ještě nesetkala. Ale stojí i s horním dílem 2× víc, než je tvůj limit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.10.14 20:03

My jsme taky uvažovali o plastové, ale pak jsme to vzdali. Ty levné plastové nic nevydrží, obzvláště u kluků. Jinak jsem viděla teď docela dobrý výběr v Pompu, ceny ale tak kolem 1400 Kč. V téhle cenové realci je asi jedno, co koupíš, kvalita bude myslím skoro stejná u všech (slušná). Akorát nevydávají zvuky. Ale já osobně mám zvukových hraček plné kecky :-)
Ale taky by se dela malá kuchyňka poskládat i z jednotlivých spotřebičů, viděla jsem třeba troubu se sporákem a to vydávalo i nějaké zvuky. Myslím, že utaklhle malého dítěte by to pro začátek i stačilo.

Jinak zrovna dneska sbil manžel klukům kuchyňky z destiček, co přinesl z práce :-) Má i otvírací troubu, police a ještě přilepíme plotýnky a přišroubujeme nějaké knoflíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
5.10.14 20:17

@Elilen @alviola Drevo sem vyloucila uplne-syn je zivejsi povahy, uz to vidim v barvach jak si rozbije usta. Chapu, ze v tyhle relaci je na vyber hodne, ale potrebovala bych konkterni tip.

Manzela coby stvoritele kuchynky taky vylucuju: je „nezrucny“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.10.14 20:27

Hele já mám kuchyňku asi za stovku - a to jsem taky nezručná ;) Vzala jsem pás látky z prostěradla, sešila jako „potah“ na židli (zadní stěna, opěradlo zpředu, sedátko, předek), na sedadlo namalovala hořáky, na přední stranu dveře od trouby (věci se dovnitř normálně strčí tak, že se to nadzvedne). Kupovala jsem jen knoflíky na „čudly od trouby“, a červenou a černou fixu na hořáky a troubu; staré prostěradlo nestálo nic. Super bonus je, že to nezabírá místo: když potřebuju, složím a je z toho židle ;)

Jinak kamarádka má tuhle https://www.mall.cz/…tit-oranzova?… nebo tuhle https://www.mall.cz/…elektronicka?…, nebo mopžná tuto https://www.mall.cz/…dio-espresso?…, nepoznám to přesně (ale je to prostě Smoby), a malá je spokojená a kuchyňka drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
5.10.14 20:40
  • Citovat
  • Upravit
2411
5.10.14 21:12

@Slečna Ferka ;) nejsi zrucna, ale kuchynku sis vyrobila SAMA zhuba za kilco a kdyz potrebujes, tak je z ni zidle? Tak pokud tomu rikas nezrucna, tak ti dam tip: prihlas se do Receptare Prima Napadu a oni uz si s tebou poradej :mrgreen:

Kouknu na heureku na tu zn. Smoby, pac ta se zda asi jako ideal.

@LuciElle174 ta bohuzel nevydava zvuky, ktera ta nase „musi mit“, nicmene dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.10.14 21:13

Máme kuchyňku Miele - je jí více druhů resp. podle ceny základní a pak vylepšené verze. Syn 15.měsíců ji miluje. Zvuky dělá jen že jakoby bublá voda v hrnci, člověk to ani nepostřehne. Ještě klapou kolečka na ovládání sporáku když se s nima točí. Stabilní je dobře, syna zvládá i když ještě pořádně nestál. Dostala ji dcera v roce. Přežila i v miniškolce :)
Máme k ní ještě samostatně mikrovlnku, ta i svítí a cinká a tak :-)

• Citovat
  • Upravit
Thesis
5.10.14 21:16
  • Citovat
  • Upravit
2411
5.10.14 21:22

Tak ja uz nevim, i ty od Kleina (Miele) vypadaj skvele - ta se zvuky od Smoby od @LuciElle174 taky: dam si sklenicku a snad uz udelam objednavku.

Je to docela „psycho“ vybrat kuchynku, mam pocit, ze nad tim travim vic casu, nez kdyz si kupuju boty(pro sebe) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
5.10.14 21:32

se zvukem je treba tato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.10.14 21:32

@JaninkaKelt A ta vypadá hodně jako ta, co má kamarádka vyzkoušenou pro malou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.10.14 21:34
@ne-silenamatka píše:
Tak ja uz nevim, i ty od Kleina (Miele) vypadaj skvele - ta se zvuky od Smoby od @LuciElle174 taky: dam si sklenicku a snad uz udelam objednavku.Je to docela „psycho“ vybrat kuchynku, mam pocit, ze nad tim travim vic casu, nez kdyz si kupuju boty(pro sebe) ;)

My když jsme vybírali, tak zrovna Smoby i Miele měli vedle sebe v Tescu - bylo to před vánoci. A naše roční dcera tam tu Smoby svalila :) tak vyhrála Miele. Asi by to chtělo vidět na živo aby si člověk udělal obrázek…

• Citovat
  • Upravit
2411
6.10.14 07:40
@zichisek píše:
My když jsme vybírali, tak zrovna Smoby i Miele měli vedle sebe v Tescu - bylo to před vánoci. A naše roční dcera tam tu Smoby svalila :) tak vyhrála Miele. Asi by to chtělo vidět na živo aby si člověk udělal obrázek…

Me do ochodu nedostanes - ja uz i jidlo nakupuju on-line :oops: Nakonec sem vybrala tu co zminuje @LuciElle174

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
6.10.14 08:43

@ne-silenamatka Tak doufám že budeš spokojená :hug: Nakonec do ní asi taky půjdu :oops: A nakupování jídla online tiše závidím :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino