Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Je tady taky některá takový blázen jako já? Tohle jsem postavila pro kluka a ještě to není hotové. Jen chci znát názory ostatních jak se vám to líbí
případně rady a vychytávky???
Mně se to moc líbí. ![]()
My teda skládáme klasickou dřevěnou vláčkodráhu s doplňky.
MNE se to libi moc. Ale ja jsem velka holka
a vim stopro, ze moje kluky by jedna stala sestava bavila tak max. den, nez by ji rozkotali a staveli/chteli postavit novou. Co uz jsem se jim nastavela vymakanych trati, fakt jsem si dala praci s vyhybkama a tocnama vcetne vysperkovani stromeckama, domeckama a zvirectvem… potvory, stejne si to vzdycky prestaveli podle sveho ![]()
Ale jak pisu, mne se to libi moc a vedet, ze to vydrzi i u nas, tak se inspiruju.
@majdula1 Jsem na tom stejně, mě se to líbí, ale u mládežníka by to odezvu moc nenašlo.
Díky holky, tak on náš mladej i staví na podlaze jiné a rozbourává a znovu staví jinak, těch kolejí máme dost. Tady na té desce jich zas až tak moc není, a on si s tím kupodivu vyhraje. Je schopný u toho stát a povídat si s burákem a jezdit i po kolejích s tou lodí ![]()
My budeme nadelovat vlackodrahu až pod stromeček, tedy spíše Ježíšek a už se těším jak budu s dětmi stavět koleje a jezdit
Pokud to bude děti opravdu bavit, tak budeme k svátkům a narozeninám taky darovat nějaký kus vlackodrahy ![]()
Vypadá to super, na další nápady se zajdi podívat někam na modelové kolejiště. Tam mají další bezva vychytávky ![]()
Je to hezké, ale u nás životnost tak 5min
Jedna z nejčastější stížností je „mamííí, on mi bourá koleje“.
@Bibi239 děkuji
ono je to všechno přilepené, takže se to bourá dost těžko, ikdyž občas něco lepím znovu a znovu ![]()
@Ivaneska Herkulesem a pak na tu trávu i lepidlem na všechno, vypadá jako kanagon je průhledný
Krásný
na čem to máš přidělaný? Kluka teď teda víc baví stavět své vlastní dráhy - máme obrovskou krabici plnou kolejí a doplňků a teď další přibudou. Ale docela by se něco takového hodilo k babičce.