Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem, hlásím problém
Chtěla bych miminkovi koupit řetěz na kočárek, v obchodě jsem dnes sehnala jen takový se zakončením, které není vhodné pro náš kočár, není kam zaháknout, kolem boudy máme textil. Na netu jsem našla řetězy se zakončení viz. přiložená fotka, máte někdo zkušenost s tímto zakončením, tzn. jde umístit na textilní rám boudy? Díky moc ![]()
@jsem.to.ja to si klidně můžeš vyrobit, stačí v galanterce koupit ty koncovky, většinou jsou to třeba koncovky na kšandy se „žralokem“, to v pohodě na textil připneš, na konci mají očko a tím už provlékneš to běžně dostupné zakončení
V hračkách jsem tohle zakončení nikdy neviděla
No máme teda tenší, ale jestli je to polstrování měkké a trochu poddajné, asi by to mělo jít…
Tyhle koncovky prodávají na řetízcích k dudlíkům - kdyžtak můžeš zajít do hračkářství a zkusit…
@malinika : Omrknu teda ty koncovky k dudlíkům, my máme totiž na dudlajs jinou, díky za tip…no a když to nepůjde, tak mě čeká cesta do galanterie ![]()
@jsem.to.ja já mám obyč plastové klipy a na tom kočárku mi to drží - mám taky jen textilní „madlo“.. koncovky seženeš i v galanterce a pod.. buď plast nebo kov..