Kolejiště pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
5.10.14 20:04

Krásný :potlesk: na čem to máš přidělaný? Kluka teď teda víc baví stavět své vlastní dráhy - máme obrovskou krabici plnou kolejí a doplňků a teď další přibudou. Ale docela by se něco takového hodilo k babičce.

• Citovat
  • Upravit
4982
5.10.14 20:57

Koupila jsem v baumaxu obyčejnou nejtenčí dřevotřístku, jinak už jsem psala kluka taky baví stavět i rozdělat a postavit znova a jinak, těch kolejí máme taky dost, takže i na to má další, tohle má na stálo pro jeho představivost, kde si s nima i povídá a komentuje jestli budou parkovat na trávě nebo na parkovišti, nebo ve vodě :). Počítám, že to za x let věnuji nějaké školce, nebo domovu pro děti. Není to tak těžké udělat, klidně se do toho pusť. Na tu trávu ti pošlu klidně odkaz do SZ když budeš chtít. ;):mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.10.14 21:14

@Riky69 tak to by bylo fajn, kdybys mi ten odkaz poslala. Myslím, že by mu to udělalo radost.

• Citovat
  • Upravit
144
6.10.14 22:19

@Riky69 :potlesk: :potlesk: :potlesk: smekám jako inspirace dobrá. Jedna z možností kdo má hodně kolejí a je to super, když se děckám nechce stavět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
7.10.14 08:15

@josinkaa Děkuji :kytka: poslední dobou si s tím hodně vyhraje, budou mu tři, tak i možná proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí