Dětská kuchyňka 2024

35
19.3.24 20:35

Dětská kuchyňka 2024

Ahoj, hledám pro svou skoro dvouletou dcerku pěknou a funkční dětskou kuchyňku. Původně jsem myslela, že objednám z Lidlu, ale ejhle, dlouhodobě nedostupná, asi kvůli všem těm kladným recenzím tady :) ostatní doporučení jsou staršího data a odkazy už neaktuální.

A když brouzdám na netu, tak se v drtivý většině nezmiňují funkce jako zvuky, že svítí, a tak.
Poradíte mi prosím vaše tipy, hlavně teda ty, co vydávaj zvuky, případně i svítí?

Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
312
20.3.24 10:42

Ahoj. My jsme měli doma menší kuchyňku z Ikea a byla moc fajn. Syn se s ní navařil, dostal ji když neměl ani 2 roky (2018). Pak jsem si vzala kuchyñku do školky, kde pracuji a máme ji pořád na zahrádce. Děti vaří vodu, bláto, písek a drží! Uklízíme po hraní dovnitř, osušíme a je pořád pěkná.
Teď čekám holčičku (pravděpodobně) a včera v Ikea jsem okukovala nový, větší model v červené barvě a je teda nádherná :srdce: a koupím ji své dcerce.
Zvuky nedělá, pouze svítí plotýnky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
22.3.24 13:20

Já jsem vybírala mezi tou Lidlovskou a značkou Aga4kids. Lidlovska nakonec byla v akci, tak máme tu, ale ta Aga je vlastně úplně stejná, jen v jiných barvách. Taky huci digestor, bublaji a svítí plotynky. Na Allegro jich mají spousty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlexandraEll
24.3.24 00:25

Já teď po dlouhém hledání brala od EliNeli a jsem zvědavá, jak se bude klukům líbit. Vytáhnu jí z krabice až za pár týdnů.

• Citovat
  • Upravit
35
25.3.24 11:44

Ahoj všem, díky moc za tipy! Půjdu ještě omrknout tu ikeáckou, ale asi vyhrají bublablé zvuky u Aga 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí