Kam na dovolenou s batoletem?

6109
15.3.24 19:15

Kam na dovolenou s batoletem?

Ahoj, chtěli by jsme letět k moři s 2 letou dcerou, ale nedaří se mi najít nic dle požadavků.
Byl tu někdo u moře s batoletem a může doporučit hotel?

Požadavky:
letecky do 3 hodin od ČR (Řecko, Turecko, Španělsko)
Hotel hned u pláže s pozvolným přístupem do moře (žádný ostrý šutry)
Hotel s dětským bazénem
Hotel s dětským koutkem
Hezké okolí a plno zábavy
Cena do 30tis za osobu.

Moc děkuji za zkušenosti a doporučení! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2293
15.3.24 19:36
@Markéta188 píše: Více

Určitě jsem z jiné generace. Když jsme měli batolata, seděli jsme doma na „řiti“. První dovolená když bylo dětem 5 a 7 a to tuzemská, abychom se v případě problému mohli během hodin vrátit domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
15.3.24 19:42
@LadaSva píše: Více

My jsme ve veku deti 3 a 5 let jeli poprve s nimi na dovcu do videnske zoo a nasl.rok busem do recka k mori.

Do te doby koupaliste v cr, decku je to uplne jedno, kde vleze do te vody a pokud jede vubec jen jeden rodic s batoletem, tak je to celkem o nicem a to jeste muze mluvit o stesti, pokud hl.po zdrav. strance vse probehne ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.3.24 19:48

My poslední dvě dovolené strávili v Chorvatsku. Synovi bylo v té době 5 a 17 měsíců. Byli jsme v městečku Zaton, kousek od Zadaru. Parádní písčitá pláž s velice pozvolným vstupem, dlooouho se tam jde vodou po kolena. Je to zátoka takže tam nejsou ani vlny - ideál na paddleboard. Přímo na pláži menší dětské prolézačky - domeček se skluzavkou, houpačka pro nejmenší. My teda bydleli v soukromém apartmánu, těch tam je spousta. Ale myslím, že by se dal najít i hotel. My chodili na menší pláž v zátoce. Kousek dál potom byla dlouhá pláž lemovaná domy, tam by nějaký hotel být mohl. Případně tam byl i resort, kde byly různé typy ubytování - apartmán, kemp atd… tam bývaly i animační programy pro děti, hřiště, vodní atrakce pro větší děti… Zkuste kouknout, my tam byli moc spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
15.3.24 19:49

@Markéta188 my byli v Chorvatsku a moc se nám všem líbilo. Byli tam kamínkové pláže. Byli jsme s ročním, to se mu moc líbilo. Pak jsme byli s dvouleťákem a miminem, jenom nakrátko - máme to teď k moru blízko a letos se chystáme se dvěmi batolatami konečně na pořádnou dovolenou. Nejspíš půjdeme do Španělska, ještě se rozhodujeme. Nemůžu se už dočkat sluníčka :D.

• Citovat
  • Upravit
15
15.3.24 20:02

Byli jsme v Turecku, hotel Pegasos Club (jeste je Resort a Royal). Nadherna plaz, idealni pro deti. Club byl nejlevnejsi, ale i tak to bylo perfektni. Muzete vyuzivat sluzby vsech 3 hotelu - bazeny, plaze. Jen na jidlo musite do sveho. Vse perfektni. Nevyhoda 2 hodiny od letiste, ale i to se da zvladnout. Pripadne vyresit soukromym transferem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
15.3.24 20:09

To je ale tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.3.24 20:13

Bulharsko desitky hotelů…to samý Kréta. Řecko konkrétně IaPetra Mare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
15.3.24 20:14

A co Bulharsko? My byli se synem, když měl 1,5 roku a byla jsem spokojená moc! Vyhovoval mi i krátký let a přeprava z letiště 30 minut (byli jsme na Slunečném pobřeží). Turecko má většinou delší ty transfery na hotel a po delším letu a čekání na letišti na ostatní to s takhle malým dítětem není nic moc.. a blízko letiště se asi nevlezete s cenou - navíc v sezónu je tam dost teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6109
15.3.24 20:16

To je mi moc líto, že jste museli sedět na p.deli doma :oops:
I moje máma už jako batole navštívila Chorvatsko a Maďarsko.
Nás naši každý rok brali do Chorvatska už od mých 2 let a je super koukat dnes na ty fotky a videa. Od mých 4 let už mám na dovolené u moře hezké vzpomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
15.3.24 20:16

A? Kluk byl na první zahraniční ve 4m a holka až skoro v 5m. Další měl kluk 10,12 letecky, 15 měsíců… holka to měla ztížené naši nemocnosti a problémům s autem takže pak jela až 14,16 letecky… samozejme vše v měsících. A užili jsme si to všichni. A letos jedeme zas a na 3 týdny Itálie, Slovinsko, možná před sezonou letecky Řecko.. ještě nemá prdolka ani dva roky :nevim: osobně v tom nevidím jediný problem když rodiče s dětmi cestují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
15.3.24 20:17
:lol: Ta první věta je uzasna :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6109
15.3.24 20:20

@šmoulinka87 nemusíme letět v sezónu, klidně i něco z jara, nebo na podzim.
V Bulharsku jsme byli a trochu mě děsí s batoletem ty velké vlny v moři.
V Chorvatsku jsme byli Xkrát, ale nebráním se ani tomu.
Destinace je nám více méně jedno, jde mi spíše o konkrétní typ na ubytování. Fotky a popis na internetu je krásný, ale už máme zkušenost, že realita je mnohdy jiná, tak jsem chtěla jet na jistotu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
15.3.24 20:21
@Serpentini píše: Více

Nápodobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
15.3.24 20:21

@Markéta188 já bych mrkla na Alexandrii. Mají i nějaký svoje hotely, kde jsou animační programy a celkove to hodně chválí. Nebo zvážit jestli si nekoupit letenky do zadaru a přes booking ubytko. Ale to zase uz chce větši participaci na přípravě jidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí