Dětská lahev Farlin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11502
3.10.10 13:00

Dětská lahev Farlin

Ahoj, nedávno jsem si koupila lahev od Farlinu se širokým hrdlem objem 360ml. Byla u ní savička, připomínající mámin prs, ale malej o ni nestojí a tak jsem sháněla jinou, ale… Dá se vůbec někde do téhle flašky savička sehnat? Která do ní pasuje? Koupila jsem od Aventu, ale přes ně to teče. Kde a jaké se dají koupit (krom internetu)? Předem díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
3.10.10 15:44

Pettulle, já mám od Aventu a neteče :nevim: Jiné jsem ani nezkoušela. Ale od Farlinu mám 240 ml. Nicméně, to by snad neměl být rozdíl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.10.10 17:04

já si právě koupila tu od Aventu, ale jedna byla špatná (viz. diskuze Interspar - Litoměřice), ale ta druhá byla dobrá a teklo mi to přes ni taky. Taky si myslím, že by v nich rozdíl být neměl, ale když jsem měřila hrdlo, tak má 3,9cm v průměru. Nejprv jsem nevěděla, jak ta savička od Aventu vypadá a dost mě zarazily ty rantly zespodu savičky a asi přes to to nějak nejde a vždy se mi to tam nějak skřípne, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.10.10 18:31

Já kupovala savičky číslo 3, v tom dvojbalení, ale opravdu nemám problém…leda, že by ta tvoje láhev měla širší hrdlo, když má větší objem :nevim:
Co zkusit Tommee Tippee ? A Farlin dělá i jiný typ dudlíku, než je ta „bradavka“:
 http://www.detskyobchod-nellinka.cz/…-2-ks-FARLIN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.10.10 19:53

já taky kupovala dvojbalení a 6+, na ty od Farlinu jsem koukala, ale viděla jsem je jen na internetu a nechce se mi kvůli savičkam platit tak vysokou poštu, s tommee teppee taky, vůbec nevim, ale když je nasadim na samotnou lahev bez šroubení, tak tam jdou hezky, ale šroubení už přes ten silikon nenacpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
3.10.10 19:54

já jsem ji také koupila, zajdi do dm, tam mají různé savičky a kup si takovou tu velkou, jsou tam dvě v balení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí