Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, nedávno jsem si koupila lahev od Farlinu se širokým hrdlem objem 360ml. Byla u ní savička, připomínající mámin prs, ale malej o ni nestojí a tak jsem sháněla jinou, ale… Dá se vůbec někde do téhle flašky savička sehnat? Která do ní pasuje? Koupila jsem od Aventu, ale přes ně to teče. Kde a jaké se dají koupit (krom internetu)? Předem díky za info.
Pettulle, já mám od Aventu a neteče
Jiné jsem ani nezkoušela. Ale od Farlinu mám 240 ml. Nicméně, to by snad neměl být rozdíl…
já si právě koupila tu od Aventu, ale jedna byla špatná (viz. diskuze Interspar - Litoměřice), ale ta druhá byla dobrá a teklo mi to přes ni taky. Taky si myslím, že by v nich rozdíl být neměl, ale když jsem měřila hrdlo, tak má 3,9cm v průměru. Nejprv jsem nevěděla, jak ta savička od Aventu vypadá a dost mě zarazily ty rantly zespodu savičky a asi přes to to nějak nejde a vždy se mi to tam nějak skřípne, tak nevim.
Já kupovala savičky číslo 3, v tom dvojbalení, ale opravdu nemám problém…leda, že by ta tvoje láhev měla širší hrdlo, když má větší objem ![]()
Co zkusit Tommee Tippee ? A Farlin dělá i jiný typ dudlíku, než je ta „bradavka“:
http://www.detskyobchod-nellinka.cz/…-2-ks-FARLIN
já taky kupovala dvojbalení a 6+, na ty od Farlinu jsem koukala, ale viděla jsem je jen na internetu a nechce se mi kvůli savičkam platit tak vysokou poštu, s tommee teppee taky, vůbec nevim, ale když je nasadim na samotnou lahev bez šroubení, tak tam jdou hezky, ale šroubení už přes ten silikon nenacpu
já jsem ji také koupila, zajdi do dm, tam mají různé savičky a kup si takovou tu velkou, jsou tam dvě v balení ![]()