Dětská noha 12cm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
598
26.1.12 13:52

detska noha 12cm

Prave mi ruplynervy,
uz sedim 2h na internetu a projizdim tabulky a kazda rika neco jineho, do toho nadmerky bla bla bla :evil:
pomoc- :kytka:
dcera ma nohu 12cm dlouhou -jake cislo bot? aby ji byly spravne velke ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
26.1.12 13:56

Hehe, nejlíp najdi tabulku výrobce, od kterýho budeš botu kupovat. A proč to řešíš, stejně vlezeš do obchodu a pasovat bude číslo úplně jiné :mrgreen: U nás v obchůdku má paní takový trik - vytáhne z botičky vložku, na to si dítě stoupne a je hned vidět, jak moc je to velké i ten nadměrek. Lepší jak všelijaké botoměrky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Hana
26.1.12 13:58

Jak píšeš, každý výrobce má číslování trošku jiné.
Nejlepší je zajít do specializované dětské prodejny s obuví. Mají měřidlo, které změří nožku rovnou i s nadměrkem ;)

• Citovat
  • Upravit
4708
26.1.12 14:00

Syn měl 11 cm dlouhou nohu kupovali jsme boty č. 18 a ještě kousek místa měl takže možná vy č.19, 20?Lepší zajít do obchodu nohu změřit a koupit tam přes internet bych nekupovala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.1.12 14:03
marggitka píše:
Syn měl 11 cm dlouhou nohu kupovali jsme boty č. 18 a ještě kousek místa měl takže možná vy č.19, 20?Lepší zajít do obchodu nohu změřit a koupit tam přes internet bych nekupovala. :D

Přesně, protože nikde se neuvádí výška nártu, šířka nohy, to se hodně liší a některé značky nemusí sednout každému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
26.1.12 14:08
rorozulka píše:
Prave mi ruplynervy,
uz sedim 2h na internetu a projizdim tabulky a kazda rika neco jineho, do toho nadmerky bla bla bla :evil:
pomoc- :kytka:
dcera ma nohu 12cm dlouhou -jake cislo bot? aby ji byly spravne velke ;)

Nezoufej. A jak radí holky, běž do obchodu a prodavačky ti poradí. Ještě jsem se nesetkala s protivnou. Přes net nekupuj. Udělala by si chybu. Každá bota je jinak šitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
26.1.12 14:11

Jasně syn má vyšší nárt tak jsme zkoušely a zkoušely a každý výrobce to má úplně jinak číslované.Zajdi do specializované prodejny tam ti poradí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
26.1.12 14:11
Gina108 píše:
Hehe, nejlíp najdi tabulku výrobce, od kterýho budeš botu kupovat. A proč to řešíš, stejně vlezeš do obchodu a pasovat bude číslo úplně jiné :mrgreen: U nás v obchůdku má paní takový trik - vytáhne z botičky vložku, na to si dítě stoupne a je hned vidět, jak moc je to velké i ten nadměrek. Lepší jak všelijaké botoměrky. ;)

to by u nás asi neprošlo, juniotŕ má vysoký nárt a širokou nožičku, takže u nás se musí hupnout přímo do botky :-)

jinak souhlasím s holkama, musíš to vyzkoušet přímo na mrně, každé číslování je jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
26.1.12 14:13

Měla by to být bota č. 20. Zrovna včera jsem malé měřila nožku, naměřila jsem 12cm a boty č. 20 má úplně ok i s nadměrkem ;) . Ale opravdu to chce vyzkoušet v obchodě.

Jinak 11cm je č. 18, 11,5cm č. 19 a 12cm č. 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
26.1.12 14:14

Na 12 cm většinou odpovída vel. 19-20. Ale určitě v obchode vyzkoušet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.1.12 14:27

napriklad moje dite ma od prvni boty do ted velikost 22…prvni meli 11cm…ted maji 15,5 cm…asi patnactery boty behem roku..kazde od jineho vyrobce..kazde jinak velke…ale vsechny 22..takze musis proste koukat aby mela botka cca 12,5 cm delku stelky. nebo zalezi jak casto kupujes boty..nekdo kupuje o centak vetsi pak vydrzi dyl..ja kupuju boticky kazdou chvilku tak kupuju max o pul centaku navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
26.1.12 14:43
Ikulka píše:
Měla by to být bota č. 20. Zrovna včera jsem malé měřila nožku, naměřila jsem 12cm a boty č. 20 má úplně ok i s nadměrkem ;) . Ale opravdu to chce vyzkoušet v obchodě.Jinak 11cm je č. 18, 11,5cm č. 19 a 12cm č. 20.

to není pravda.. fakt to má každý jinak.. nemusí to takhle být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
26.1.12 14:45

Jinak my kupovali boty zrovna včera, má 12,3 = 12,5 nohu a koupili jsme 21.. ale už hodně dřív jsme kupovali Elefantenky do kočáru a to byly taky 21,takže to prostě musíš vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
26.1.12 17:42
PetaP píše:
Ikulka píše:
Měla by to být bota č. 20. Zrovna včera jsem malé měřila nožku, naměřila jsem 12cm a boty č. 20 má úplně ok i s nadměrkem ;) . Ale opravdu to chce vyzkoušet v obchodě.Jinak 11cm je č. 18, 11,5cm č. 19 a 12cm č. 20.
to není pravda.. fakt to má každý jinak.. nemusí to takhle být

Je to opravdu tak, boty jednoho čísla mají vždycky stejnou délku vnitřní stélky. Něco jiného je šířka boty a výška nártu, to může mít každá bota jinak, a proto taky každá bota jinak sedí. Ale ten základ - tedy vnitřní stélka - je jak jsem psala + 1cm nadměrek. Mám třetí dítě a botů už jsme koupili nepočítaně :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
26.1.12 20:14

DEKUJI :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie