Mám je nechat si hrát?

Anonymní
25.1.12 13:58

mam je nechat si hrat?

Chtěla bych se poradit s vámi maminky nevím jak se mám zachovat :nevim: naší dceři je 20 měsícu a má sestřenici, které je 2,5 roku. Vím že naše holka si ráda hraje s dětma a oni bydlí hned vedle nás. Co řeším: Její sestřenice je opravdu rozmazlena a nevychovaná, mluví sprostě a pořád jen křičí. Nemam v lásce ani její maminku (přítelova švagrová) ona aby malou nemusela hlídat tak ji zapne playstation. Přítel by chtěl abych nechala naší holku tam chodit aby si s ní mohla hrát jenže já se právě bojím toho že začne pochytávat její chování a ty slova (svoji tetě říká PÍ*O!) co by jste na mém místě dělali vy? Jo a ještě s nima bydlí moje tchyně, která o naší holku nejeví žádnej zájem mě se to prostě příčí jí tam pouštět..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
25.1.12 14:00

nenechala bych .

• Citovat
  • Upravit
16291
25.1.12 14:01

Taky bych ji tam nepouštěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902

Nepoustela bych..asi neni nic dobryho,co by si z toho vase holka odnesla.Ten slovnik,je teda sila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li

I ja se pridavam! Nenechala bych aby si s ni moje dcerka hrala.

• Citovat
  • Upravit
878
25.1.12 14:02

asi nee.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
25.1.12 14:02

to si děláš srandu. 2,5 roku a Playstation? :roll:
Jinak, své dítě bych tam nepouštěla a raději bych chodila někam na hřiště mezi cizí děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 14:03

Já jí tam taky nechci pouštět jenže se pořád kvuli tomu hádám s přítelem. Říká že dělám jako by byly cizí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.12 14:04
michaba83 píše:
to si děláš srandu. 2,5 roku a Playstation? :roll:
Jinak, své dítě bych tam nepouštěla a raději bych chodila někam na hřiště mezi cizí děti.
Nejhorší je že ona si nema s kým hrat. Bydlíme na vesnici a žadný hřiště ani děti tady nejsou :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
22031
25.1.12 14:04

Snažila bych se v rámci dobrých vztahů udělat kompromis - nenechávala bych své dítě chodit tam, ale brala bych si sousedovic holčičku občas na hraní k nám. Abych je měla pod dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.1.12 14:05
Anonymní píše:
Já jí tam taky nechci pouštět jenže se pořád kvuli tomu hádám s přítelem. Říká že dělám jako by byly cizí :nevim:

Každý den bych jí tam nepouštěla, spíš bych občas vzala dvouletou k nám a snažila se jí ukázat, že jsou i hezčí hry než playstation. Bylo by mi líto, že se jí švagrová nevěnuje, tak bych se jí občas snažila vymyslet program já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.1.12 14:06

zkusila bych jednou pozvat ji k vám. A od začátku bych dala holčičce najevo, že doma se tak možná chovat může, ale u vás ne. Pokud by byla sprostá i u vás a nedala se okřiknout, poslala bych jí domů a řekla bych jí, proč ji posílám pryč a proč už k vám nesmí. Třeba se pak maminka chytne za nos a něco s tím udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
25.1.12 14:07
Anonymní píše:
Já jí tam taky nechci pouštět jenže se pořád kvuli tomu hádám s přítelem. Říká že dělám jako by byly cizí :nevim:

a jeho matka nedělá jako by malá byla cízí??? já bych ji tam nepouštěla a přesně jak už někdo psal, choď s ní jinam, do nějakého centra, ke kamarádkám, na písek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
25.1.12 14:09

Nepouštěj ji tam a když už, chtělo by to sprdnout tu holčičku a maminku jeji, ať nemluví před váma vulgárně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
25.1.12 14:09
Gladys píše:
zkusila bych jednou pozvat ji k vám. A od začátku bych dala holčičce najevo, že doma se tak možná chovat může, ale u vás ne. Pokud by byla sprostá i u vás a nedala se okřiknout, poslala bych jí domů a řekla bych jí, proč ji posílám pryč a proč už k vám nesmí. Třeba se pak maminka chytne za nos a něco s tím udělá

taky možné řešení, ale spíš se bojím, že se to obrátí proti zakladatelce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect