Nechají si vaše holčičky culíka?

1074
25.1.12 07:27

Nechají si vaše holčičky culíka?

Ahojky, tak zjišťuju, jestli jen ta naše malá (21 měsíců) nesnese culíka nebo takových malých holčiček je víc:-))Má ho asi 2 minuty a jde dolů, jenže ty vlásky ji lezou do obličeje. Sponky nehrozí vůbec. Tak nevím, jesli ji nemám nechat ostříhat, ale to by byl asi taky boj, snese odemne jen ofinu, což já moc neumím, ale.....A ještě by mě zajímalo, nechají si vaše takhle staré děti ostříhat nehty na nohou? U nás je boj a řev. No hrůza. Tak díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marry11
25.1.12 07:30

Nikolka nechce culíky dodnes stále nic prý fuj a prostě řev takže tak a stříhání to ona ráda mám volný prostor :lol:

A stříhání nechtů už má taky ráda říká ten ten ale to je starší ale ty vlasy s nimi nic nehrozí nesmí mít ani sponku a jetli má dobrou náladu tak pesně na 30 sekund :lol:

• Citovat
  • Upravit
cher
25.1.12 07:34

Stříhám po koupání, kdy mi leží nebo sedí na pultíku, culík vydrží tak 5 minut, jinak jsem ji ostříhala ofinku úplně krátkou, moc jí to sluší :hug: Kolem roku a čtvrt snesla i čelenku, klidně celý den, teď nic, doufám, že ji to přejde :)

Příspěvek upraven 25.01.12 v 07:34

• Citovat
  • Upravit
288
25.1.12 07:34

holky asi do dvou let snesly culík tak pět minut, časem se to naštěstí zlepšilo no a nehty to byl u našich dětí vždycky boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
25.1.12 07:38

Tak to jste mě moc nepotěšily:-)))ale na druhou stranu, vím, že nejsme divný.-))
sieta.m: já mám snahu taky stříhat po koupání na stole, když leží nebo sedí a nehrozí.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.1.12 07:43

no já ji pustím šmouly a je klid a sedí a sedí a já stříhám :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1074
25.1.12 07:46

tak s těma šmoulama bych to zkusit mohla:-))ty má moc ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.1.12 08:06

Tak u nás culíčky vydrží taky jen chvilku,začne za ně chytat a pak letí dolů.Můžu jí to vrátit kolikrát chci,stejně si to udělá tak jak chce ona :lol: Když ale je s něma tak roztomilá a mrzí mě,že je nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
25.1.12 08:38

Moje dcera byla to stejný, takže jako dvouletá byla stříhaná mašinkou na 1cm. :-D Ale slušelo jí to i tak, teď je jí pět a má vlasy dlouhý až na zadek. Sponky a gumičky začala sama vyžadovat kolem třetího roku, myslím, že k tomu dospějou časem všechny (nebo aspoň většina) holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
25.1.12 08:43

Když byla holka takhle malá tak jsme s česáním neměli vůbec problém. Prostě jsem jí dělala culíčky a nikdy neprotestovala. Horší to bylo když nastoupila do školy. Od té doby se vůbec nechce česat. A kdybych ji chtěla na hlavě něco udělat tak dostává hysterický záchvat. No jsou to u nás každodenní boje. Teď jsem ji to zkrátila protože to už vypadalo hrozně jak to měla rozpuštěný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44195
25.1.12 08:54

Naše tříletá ani náhodou :mrgreen:
Pořád mám pocit, že holčičky kamarádek chodí pěkně upravené, jen ta naše cácora nesnese ani sponku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
25.1.12 09:10

Ahojik,
naše 15m si nechá,nechala udělat „palmu“ s ofinky jedině od nejstarší dcery.Po čase zjistila jak rychle jde ta gumička sundat a už jí nic neodradilo :lol: .Takže jsem nevydržela a i když jsem měla obavy jak to dopadne,ofinku jsem zkrátila.
Pokud by to malá snesla tak s ní dojdi k holičce.My tam s malou byli když byla mladší a zvládla to.Teď naposledy jsem jí stříhala sama.

• Citovat
  • Upravit
853
25.1.12 09:17

Ahoj, tak naše princezna si nechává dělat culíčky hrozně ráda -ale jak píšu-„dělat“ :mrgreen: :mrgreen: Snese je většinou jen po tu dobu,co se obdivně prohlíží v zrcadle a pak jdou dolů :lol: Takže asi normálka,jako skoro všude :mrgreen: A nehty kupodivu zvládáme celkem v pohodě-mám štěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.1.12 09:20

Jak kdy, to je jako se vším u nás. Nekdy má den, že culíky na hlavě ani nevnímá, jindy je nestrpí ani uvázat. Ofinu stříhám doma ve vaně, s ostatní hřívou jsme byly už dvakrát u kadeřnice a v pohodě.
Já mám u malé spíš problém, že ji vlásky rostou jakoby do kruhu, takže jí padají do obličeje až z temene, i když má ofinu zkrácenou. Sponky naštěstí snese.
A stříhání drápků už taky dobrý, ale bylo období, kdy nepomohlo nic a stříhalo se za hurónského řevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryja
25.1.12 09:28

.

Příspěvek upraven 03.11.14 v 06:47

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie