Dětská obuv Bota Bota

4
16.8.22 18:02

Dětská obuv Bota Bota

Ahojky, chci se zeptat, zda má někdo z Prahy zkušenosti s prodejnami dětské obuvi BOTABOTA?
Mají více prodejen v Praze?
Díky za názory.
Brzo se tam chystám, tak by mě zajímalo na co si dát třeba pozor nebo naopak. :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9038
16.8.22 18:17

Zkušenost mám ze dvou prodejen a v obou dvou absolutně neschopné prodavačky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.8.22 20:42

Já mám zkušenost z Budějovické a vždy velká spokojenost. Dcera ma vysoký nart, širokou nohu a prodavačky vždy ochotně poradily, zkousely. Za me spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.8.22 21:20

@Serpentini Jakto?? Jakoze neumí poradit? Můj syn má právě hodně úzkou nohu, a vždycky mu v každý bote lítá noha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.8.22 21:22

@miska09 Takže Budějovická? Asi záleží taky na prodejně zejo. No jsem na to hrozně zvědavá, co mi tam poradi. Když tam pracuji, tak doufam, ze tomu opravdu rozumí :nevim:
Ale Dekuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9038
16.8.22 21:43
@sarina555 píše:
@Serpentini Jakto?? Jakoze neumí poradit? Můj syn má právě hodně úzkou nohu, a vždycky mu v každý bote lítá noha.

Ne že neumí, oni ani nemají zájem poradit. :nevim: V jedné prodejně jsme prodavačku oslovili sami s tím, že sháníme podzimní obuv. A bylo nám odpovězeno:„Tak si nějakou vyberte.“ 8o Ještě jsme se chvíli snažili z ní dostat nějaký konkrétní tip, ale marně. Ve druhé prodejně to bylo velmi obdobné a přitom ještě dva roky zpátky tam byla dobrá prodavačka. Letos v zimě ale hrůza a znovu už tam nepůjdu. Napíšu ti do zpráv obě prodejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.8.22 23:21

@Serpentini tak to je mi lito. Vždycky záleží na lidech… to te chápu a už bych tam nesla :zed: já mám na Budějovické zkušenost, ze opravdu byly ochotne a poradily, snažily se. Jediné co jsme nenašly, byly backory, to mi řekla, ze na takovou nohu nemaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.8.22 14:48

Poradte

Ahoj poradte prosim prodejnu s ochotnou obsluhou v Praze - potrebuji prvni boty - syn coura kolem nabytku 10M. Idealne kde maji Barefoot aj klasickou obuv. Dik za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová