Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, chci se zeptat, zda má někdo z Prahy zkušenosti s prodejnami dětské obuvi BOTABOTA?
Mají více prodejen v Praze?
Díky za názory.
Brzo se tam chystám, tak by mě zajímalo na co si dát třeba pozor nebo naopak.
![]()
Zkušenost mám ze dvou prodejen a v obou dvou absolutně neschopné prodavačky ![]()
Já mám zkušenost z Budějovické a vždy velká spokojenost. Dcera ma vysoký nart, širokou nohu a prodavačky vždy ochotně poradily, zkousely. Za me spokojenost ![]()
@Serpentini Jakto?? Jakoze neumí poradit? Můj syn má právě hodně úzkou nohu, a vždycky mu v každý bote lítá noha.
@miska09 Takže Budějovická? Asi záleží taky na prodejně zejo. No jsem na to hrozně zvědavá, co mi tam poradi. Když tam pracuji, tak doufam, ze tomu opravdu rozumí ![]()
Ale Dekuju moc ![]()
@sarina555 píše:
@Serpentini Jakto?? Jakoze neumí poradit? Můj syn má právě hodně úzkou nohu, a vždycky mu v každý bote lítá noha.
Ne že neumí, oni ani nemají zájem poradit.
V jedné prodejně jsme prodavačku oslovili sami s tím, že sháníme podzimní obuv. A bylo nám odpovězeno:„Tak si nějakou vyberte.“
Ještě jsme se chvíli snažili z ní dostat nějaký konkrétní tip, ale marně. Ve druhé prodejně to bylo velmi obdobné a přitom ještě dva roky zpátky tam byla dobrá prodavačka. Letos v zimě ale hrůza a znovu už tam nepůjdu. Napíšu ti do zpráv obě prodejny.
@Serpentini tak to je mi lito. Vždycky záleží na lidech… to te chápu a už bych tam nesla
já mám na Budějovické zkušenost, ze opravdu byly ochotne a poradily, snažily se. Jediné co jsme nenašly, byly backory, to mi řekla, ze na takovou nohu nemaji ![]()
Ahoj poradte prosim prodejnu s ochotnou obsluhou v Praze - potrebuji prvni boty - syn coura kolem nabytku 10M. Idealne kde maji Barefoot aj klasickou obuv. Dik za rady