Gazprom prý zdraží plyn o dalších 60%

3515
16.8.22 17:03

Gazprom prý zdraží plyn o dalších 60%

Gazprom dnes oznámil, že zdraží svůj plyn v zimě o dalších 60%, o si o tom myslíte?

Nebude levnější rozdělit ohniště uprostřed obýváku? Rovnou by se zabili dvě věci jednou ranou, vaření a topení, no a světlo by též bylo, takže i elektrika. :* :palec: :nevim: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65453
16.8.22 17:22
@Rotha píše:
Gazprom dnes oznámil, že zdraží svůj plyn v zimě o dalších 60%, o si o tom myslíte?Nebude levnější rozdělit ohniště uprostřed obýváku? Rovnou by se zabili dvě věci jednou ranou, vaření a topení, no a světlo by též bylo, takže i elektrika. :* :palec: :nevim: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to jsi dnes dostal vycházky z nějakého ústavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15954
16.8.22 17:30

Můžeme poděkovat tupcům z ČSSD a ANO. Ti mají největší zásluhu na energetické závislosti na Rusku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26876
16.8.22 17:35
@Rotha píše:
Gazprom dnes oznámil, že zdraží svůj plyn v zimě o dalších 60%, o si o tom myslíte?Nebude levnější rozdělit ohniště uprostřed obýváku? Rovnou by se zabili dvě věci jednou ranou, vaření a topení, no a světlo by též bylo, takže i elektrika. :* :palec: :nevim: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No a? Cilem Bruselu je rusky plyn nekupovat. Tak proc ta panika? Fiala se Sikelou maji urcite plan. :mrgreen:

@Zumpa píše:
Můžeme poděkovat tupcům z ČSSD a ANO. Ti mají největší zásluhu na energetické závislosti na Rusku.
:roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
16.8.22 17:59
@Zumpa píše:
Můžeme poděkovat tupcům z ČSSD a ANO. Ti mají největší zásluhu na energetické závislosti na Rusku.
čím to? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
16.8.22 18:07
@Zumpa píše:

A to jsi vzal kde? Celkem jsem se pobavil…ono na Rusku je závislá skoro celá Evropa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
16.8.22 18:07

@Zumpa dosz pochybuju, ze ti, co jsou tam ted, by zavislost na ruskych surovinach omezovali, nebyt valky na ua… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
16.8.22 18:12

O závislosti na Rusku to vůbec není. Kdyby nezačala válka na Ukrajině, věřte, že by závislost na ruským plynu nikdo neřešil. Teče? Teče. Jenže nyní je tady situace, se kterou ještě před půl rokem nikdo nepočítal.

A každá země, která nemá dost vlastních energetických zdrojů, bude VŽDYCKY závislá na jiných zemích, je jedno, jestli na Rusku, USA, Číně, Kataru nebo Saudské Arábii. Důležité je, jak se k tomu postaví a vyřeší to politici. Plyn bude drahý, ať bude odkudkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
16.8.22 18:23
@Blashyrk píše:
A to jsi vzal kde? Celkem jsem se pobavil…ono na Rusku je závislá skoro celá Evropa.

Přesně tak a to jediné mě klidní, protože ani ve zbytku Evropy nemají o moc prozíravější politiky. Ale vlastně jim to nemůžu mít za zlé - když si berete partnera, tak už dopředu nemyslíte na to, že se jednou můžete rozvést. Sice se říká, že člověk by měl být v životě připravený na všechno, ale je to blbost, nikdy nemůžete být připraveni na všechno.

Jenže u politiků s tím mám problém - ti mají spoustů poradců a je to jejich práce, aby co nejlépe spravovali tuhle zemi. PéFiho opravdu nemusím, ale on toho ohledně té závislosti na Rusku moc dělat nemohl, protože to bude na roky. A to píšu jako někdo, kdo plynem netopí. Hřát nás může jen to, že blbě na tom bude i zbytek Evropy. LNG z USA bude taky drahý, Saudové poslali Habbecka do háje, no, uvidíme. Jsem zvědavý na evropskou solidaritu, jestli země, které budou mít přebytky, se rozdělí. Mně stačila „solidarita“ v rouškách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
16.8.22 18:38

Tak jestli to skutečně nastane, tak to moc funny není, možná pro tebe, ale určitě ne pro nás, co mají malé děti a jsou tudíž na rodičovské apod. Takže tyhle vtípky s ohništěm uprostřed obýváku už moc vtipné nejsou a pokud ano, tak mi minimálně být přestávají. Sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
16.8.22 18:38
@Ploskutáček píše:
Přesně tak a to jediné mě klidní, protože ani ve zbytku Evropy nemají o moc prozíravější politiky. Ale vlastně jim to nemůžu mít za zlé - když si berete partnera, tak už dopředu nemyslíte na to, že se jednou můžete rozvést. Sice se říká, že člověk by měl být v životě připravený na všechno, ale je to blbost, nikdy nemůžete být připraveni na všechno.Jenže u politiků s tím mám problém - ti mají spoustů poradců a je to jejich práce, aby co nejlépe spravovali tuhle zemi. PéFiho opravdu nemusím, ale on toho ohledně té závislosti na Rusku moc dělat nemohl, protože to bude na roky. A to píšu jako někdo, kdo plynem netopí. Hřát nás může jen to, že blbě na tom bude i zbytek Evropy. LNG z USA bude taky drahý, Saudové poslali Habbecka do háje, no, uvidíme. Jsem zvědavý na evropskou solidaritu, jestli země, které budou mít přebytky, se rozdělí. Mně stačila „solidarita“ v rouškách.
Žádná solidarita nebude, každá země si v zájmu svého hospodářství, pokryje svoje potřeby.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
16.8.22 18:40
@Blashyrk píše: Žádná solidarita nebude, každá země si v zájmu svého hospodářství, pokryje svoje potřeby.

Přesně to si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
16.8.22 18:40
@Zumpa píše:

no, na tom něco je :think:

jak Babiš podepsal idiotský grýn dýl a ani nemrkl, neměl námitek, i když mohl mít, jak tam sklapl paty a podepsal, to mu nikdy neodpustím a nezapomenu

kr–e – tén

:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
16.8.22 18:43

Kdyby snad někdo trpěl ztrátou paměti, že „nepodepsal“

to víte že podepsal
a nemusel, ale podepsal

Zeman ani Fiala tomu nerozumí. Babiš obhajuje, proč odsouhlasil Green Deal

Premiér Petr Fiala (ODS) ani prezident Miloš Zeman tomu nerozumí, reagoval bývalý předseda vlády Andrej Babiš (ANO) na kritiku, že odsouhlasil takzvanou Zelenou dohodu.

2. ledna 2022

https://cnn.iprima.cz/…n-deal-54424

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2291
16.8.22 18:44
@Zumpa píše:

Nejvíce lze poděkovat Němcům a ono nejde jen o to Rusko. Vzdyt Němci se s tím celím zeleným nesmyslem totálně pomátli a odneseme to všichni, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová