Dětská oslava - nějaké tipy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7260
19.6.25 17:46

dětská oslava nějaké tipy

Dcera má v neděli narozeninovou oslavu. Děti ve věku 7-9let. Původně jsem měla v plánu nějakou stezku, hledání pokladu… nooo měla jsem objednané z temu nějaké bločky, přívěšky atd… ale pro deset dětí bude jich 13… takže banán a už se mi nechce lítat zítra po actionu a shánět jiné odměny…už tak budu objednávat 4 pizzy…
Noo uvažuji zda vůbec organizovat nějak zábavu..nebo jim dát bedýnku, youtube, pizzu a neřešit… nebo udělat pár „závodu“ her… tipy sem :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13731
19.6.25 18:01

Já bych ještě koupila nějaké sladkosti a ty balíčky nějak nakombinovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
19.6.25 18:05
@AnastazieB píše: Více

mám deset bločku, deset přívěšku na klíče, třicet jiných přívěšku, deset skákacích kuliček,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
19.6.25 18:56
@KKK85 píše: Více

Pokud máte tiskárnu, tak vytisknout nějaké QR ḱódy, umístit je v přibližné poloze, nechť pátrají a splněné úkoly z QR kódů odměňovat. Fantazii se meze nekladou.

• Citovat
  • Upravit
1615
19.6.25 19:12

Zkombinovala bych to co máš…do každého balíčku ten přívěsek co jich máš třicet…těch máš dost a pak půl napůl bločky a ty kuličky, plus nějakou sladkost a hotovo :nevim: však nemusí být všechny identické :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
19.6.25 19:43

au, já šílím, když dcera z každé akce, z každé oslavy narozenin donese další bloček, další přívěšek na klíče a dalších osm jiných blbovin - proč se to vlastně dává? vy maminky za to vyhodíte peníze a ve výsledku je to další doma nesmysl, kterých máme plné bedny a šuplíky, občas to probírám a vyhazuju, a mé ekologické já trpí, že tyhle blbůstky byly vůbec vyrobeny a zase hozeny na skládku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
19.6.25 19:45

Další nesmysl je na každé dětské akci dostat třicáté osmé pexeso, omalovánku, maličké pastelky na jedno použití i náramky - doma to zavazí, doma hrajeme tři pexesa a dvacet dalších fakt není potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
19.6.25 20:18

@stinga
Souhlasím, my nikdy nic nedávali a ani s oslavou nedělali cavyky. Prostě děcka přišli, dostali dort, pak na stole měli brambůrky, šampaňa a nevím co ještě. Nechala jsem je žít svým životem, tancovali si, něco hráli, lítali po venku a pak dostali pizzu a večer adios :pankac: všichni spokojeni. Prostě za mě dělat animátora s dárky nemá cenu.

Jestli ale zakladatelka už má nakoupeno a vymyšlenou hru, tak ať to dotáhne :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
19.6.25 20:21

Tak taky se da limitovat počet účastníků.
Každý dítě pochopi zadání- max 9 kamarádů, vic ne.

• Citovat
  • Upravit
25006
19.6.25 20:26
@stinga píše: Více

Já tohle řeším tak, že nafouknu cca 30 balónků, které visí že stropu jako girlanda a na konci oslavy jich pár nabídneme každému hostovi, který odchází. Všechny děti si rády vezmou a rodičům to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5082
19.6.25 20:26

V životě mě nenapadlo organizovat dětem oslavu. Ještě k tomu tak velkým dětem :think: Proč jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
19.6.25 20:29
@ibis píše: Více

já jim chtěla udělat jen pár her…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5082
19.6.25 20:31

A dcera má jakou představu oslavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
19.6.25 20:34
@ibis píše: Více

joo ta právě po mě chce ty hry.. chtěla do lesa jakože stezka s úkoly.. ale to těch děti mělo být původně asi 8-9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
19.6.25 20:36

Tohle je těžké, nakonec už fakt tam zbývá jen nasypat „poklad“ ve formě jednokorun z pošty, páč tu jasně vidíš, že ani pexeso, ani pastelky, ani jiné číčoviny, ani jídlem se netrefíš…

mne v tomto ohledu šokovala matka spolužačky kdysi v první třídě, byli jsme jako VIP, takže pozvaní, na oslavu narozek 1.1. (!!) od 14 hodin, jakože narozky jejího dítěte, po silvestru, pronajala v našem městě tělocvičnu na jiné zš a napsala, že děti šetří na koně, tak dárky ne, ale peníze se vybírají :zed:

já myslela, že mám vlčí mlhu (oni bohatá rodina), ale holky chtěly jít, tak jsem jim teda prachy na „koně“ dala, k tomu nějaké ovoce a sponky pro tu holčičku, protože takto malé dítě chce přece dostat dárek, ne? nebo k čemu je to učíme? hrůza, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný