Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lucy75 píše: Více
to je síla tedy… já na pozvánku jen napsala že mají přijít hladoví že bude pizza ![]()
@Eliška píše: Více
to jsem se taky chtěla zeptat.. ty joo ještě oslava 1.1… to by se mi tak chtělo
@KKK85 píše: Více
Jako jo, asi to máš vymyšlený dobře, ale fakt nechápu, proč na konci stezky nerozkrojit dort a bouchnout šáňo? Proč bych měla dávat dárky někomu jinému než oslavenci?
@ibis píše: Více
to tak dcera vymyslela už dva roky zpět.. hledání pokladu
tehdy tu byli děti čtyři.
@Eliška je to deset let zpět, takže jsem se práskla přes kapsu a každá 200 (jakoby dnes 500 každá) plus ty mini-dárky, a stejně za dvě hodiny bylo po akci a unavené a unuděné chtěly odvézt domů, protože paní je sportovkyně a soutěživá a pojala tu oslavu jako Novoroční turnaj ![]()
další rok to zkusila zas, ale to už jsem se vymluvila, že nejsme doma ![]()
jinak je to soudní znalec v jistém oboru, tak si asi myslela, že na principu jejího byzysu fungujeme všichni, Ne, nefungujeme.. tohle mi ze všech možných klidně i nepovedených a skromných oslav - no a co, v pohodě - přišlo právě v tom nejhorší, že bohatí lidi s novostavbou a extra příjmy a udělají tohle… třeštila jsem oči…
@Lucy75 tak na nejakou zini jste mozna prispeli ![]()
taky tohle nechapu
bylo by mi trapné na pozvánku pro malé děti psát si o peníze… šílené…
@KKK85 no jasný, my doma zírali a nevěřili vlastním očím… a to je fakt deset let zpět, takže dnes věřím, že se peníze i malým dětem v jistých kruzích takto dávají
přijde mi to zcestné a i smutné…
dcera dostane 12× strašné hlouposti.. a to fakt vůbec neřeším… prostě at si oslavu užije.
@KKK85
přesně tak, je to už třeba poslední rok jen dítě, za rok bude jinde, puboška, menzes, náladičky… ještě k tomu diktovat, že mi má na oslavu někdo dát prachy
já bych se hanbou propadla..ale jak vidíš, soudní znalkyně nikoliv a peníze jí nesmrdí… ani od dětí…
noo ty náladičky mi příjde už má ted…nějaká předčasná puberta..
ale joooo pořád ji baví to dětské… i ty hlouposti co dostane, bude z nich mít radost.
@Lucy75 ale jinak teta byla na oslavě synovce.. slavil 4 roky. A od maminky bylo řečeno, že nechtěji dárky, ale přispět na pronájem prostoru a objednané občerstvení… takže děje se to častějí…
@kruel píše: Více
přesně, hra může být dobrý nápad, ale ty dárečky bohužel, ale probíhá to poslední dobou často, dcera má těchto prkotin plný pokoj a jak říkám, občas to nenápadně vyhazuji,
jinak hry vymýšlela už moje matka - tehdy bylo například „v módě“ se zavázanýma očima ochutnávka různých jídel a pochutin a hádat, co jím,
a jednou jsme měli doma akorát pytel poděděných hader, é oblečení pro mě, a to byla pro mé kamarádky nejlepší oslava - oblékaly jsme se do bláznivých kombinací a smály se také jako blázni
![]()
@ibis píše: Více
to je teď nějaká hloupá novinka, jak pořád píšu, dcera tyhle volovinky také z oslav nosí