Dětská postel

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
17.1.12 18:17

Tady je odkaz na jednu co je taky celkem zajímavá, ale je to buk/zelená nebo buk/oranžová http://nabytek-kelt.cz/…tel-nemo-n11-[K01270]. Nad ní jsem taky uvažovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.1.12 18:22
xxxxxx píše:
Tady je odkaz na jednu co je taky celkem zajímavá, ale je to buk/zelená nebo buk/oranžová http://nabytek-kelt.cz/…tel-nemo-n11-[K01270]. Nad ní jsem taky uvažovala…

Jo tu jsem taky našla. A není špatná.. :think: Jako není to úplně ono, asi bych na obě strany musela pořídit ty zábrany z Ikey (a ty nevím jestli jsou v jiné barvě než bílé), no nevím…

A roztahuje se takto:
http://t1.gstatic.com/images?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
17.1.12 18:31

Já do ní nejdu, protože nemá žádné bočnice…a nechce se mi řešit kolem postele co tam dát, aby se nešpinila zeď.
Nebo máš nějaký nápad jak tento problém vyřešit?

Mě se líbí spíš ty rustikály…navíc si chci nechat dělat postel, která by měla to šufle jako třetí rezervní lůžko. Ti Brňáci (postele z masivu Brno) jsou schopni takovou postel vyrobit.

A v té Ikey mají bočnice tuším jenom bílé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
17.1.12 18:33

Ale ty bočnice jsou stejně jenom dočasné, tak bych barvu asi neřešila…anebo je přetřít nazeleno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.1.12 22:37
xxxxxx píše:
Já do ní nejdu, protože nemá žádné bočnice…a nechce se mi řešit kolem postele co tam dát, aby se nešpinila zeď.
Nebo máš nějaký nápad jak tento problém vyřešit?

No vidíš, zeď.. :think: To jsem tolik neřešila, protože já vlastně ještě nevím, jeslti ji dám ke zdi tou dlouhou stranou a nebo čelem. :nevim:

…navíc si chci nechat dělat postel, která by měla to šufle jako třetí rezervní lůžko. Ti Brňáci (postele z masivu Brno) jsou schopni takovou postel vyrobit.

To jsem taky viděla. Ale já mám jako rezervní tu druhou, dolů chci dát ty peřiny. Mít rezervní ještě třetí, tak kam ty peřiny dám? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.1.12 22:40
xxxxxx píše:
Ale ty bočnice jsou stejně jenom dočasné, tak bych barvu asi neřešila…anebo je přetřít nazeleno ;)

To je pravda. Vzhledem k ostatnímu bílémů nábytku můžou zůstat i bílé…

Ježiši já to už musím nějak rozseknout, protože dnes mi mimino málem vyskočilo z kolíbky, to fakt začíná být nebezpečný, akutně ho potřebuju přesunout do dětské postýlky, ale kam dám staršího?! :zed: :lol: :roll: 8)

Hlavně nesmí mít pocit, že musí bráchovi dát postýlku. Musí to být naopak. Že s velkou slávou dostane dospěláckou postel a pak tedy milostivě přenechá malou bráškovi… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.12 15:59

postel

ahoj zeptam se je postel bytelná že ?moje ditko hodne blbne a nema nejak ostré hrany že?jen u te zabrany jak vidim ale tu uz by asi ani nemusel mit ma skorem 3 roky tak mozna na zacatek ano a zeptám se a moc ráda uvítám i jine postele ale tady u vas me hodne pomohl obrázek focený doma moc se mi libi ze nevypada ani jak na chatu jako nektere co sem práve videla na MMB
 mísa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.12 16:00
michaela.mm píše:
ahoj zeptam se je postel bytelná že ?moje ditko hodne blbne a nema nejak ostré hrany že?jen u te zabrany jak vidim ale tu uz by asi ani nemusel mit ma skorem 3 roky tak mozna na zacatek ano a zeptám se a moc ráda uvítám i jine postele ale tady u vas me hodne pomohl obrázek focený doma moc se mi libi ze nevypada ani jak na chatu jako nektere co sem práve videla na MMB
mísa
dotaz MÁM NA POSTEL FIRMY VANAS :)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.12 16:11
befana píše:
My máme taky od Domestavu. Ocenuji,že se časem bude moct dát zvednout nebo udělat patrovou postel. A Domestav má super zábrany a dekorace :)

PROSIM PEKNE DOMESTAV MA NEJVICE SMRK A NEVIM ZDA JE BYTELNEJSI JAK BOROVICE NEITE ZE ???
DNESKA ME O TOM PANI RIKALA ALE NEVENOVALA SEM TOMU BOHUZEL POZORNOST CO JE VICE ODOLNE ?
A KDYZ UZ DOMESTAV NEVITE KDE V PAZE JE MAJI VYSTAVNE ?MOC DIKY MISA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
19.1.12 13:18
michaela.mm píše:
michaela.mm píše:
mísa

Já (tedy my) máme postel od firmy Vanas a ten obrázek focený doma je náš. :)
Upřímně řečeno, ta postel je opravdu bytelná ani se nehne, i když na ni skáčou čtyry děti jako pominuté. :mrgreen: (máme neteře, které jezdí na návštěvu, a když se ta parta dá dohromady, tak je to hukot. :mrgreen: )
Postel má hrany moc pěkně zaoblené (přijde mi, že zaoblenější, než má Domestav) :) A zábrana se tam může dát a nemusí.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.1.12 18:17
m311 píše:
michaela.mm píše:
michaela.mm píše:
mísa
Já (tedy my) máme postel od firmy Vanas a ten obrázek focený doma je náš. :)
Upřímně řečeno, ta postel je opravdu bytelná ani se nehne, i když na ni skáčou čtyry děti jako pominuté. :mrgreen: (máme neteře, které jezdí na návštěvu, a když se ta parta dá dohromady, tak je to hukot. :mrgreen: )
Postel má hrany moc pěkně zaoblené (přijde mi, že zaoblenější, než má Domestav) :) A zábrana se tam může dát a nemusí.. ;)

Já jak furt vybírám, tak mám net prolezlej horem dolem. A mmj. jsem zjistila, že hodně postelí, co tu proběhlo se vyrábí v Polsku (např. firma Meblo http://www.meblobed.pl/). A i pár nepříliš povzbudivých diskuzí jsem četla (ale tam šlo spíš o neschopný český e-obchod, který tyto postele prodával/dovážel). V českém e-schopu najdete dodací lhůtu 10dní, u polského výrobce 21 a pak tomu věřte, jak to bude. Fakt začínám být zoufalá… :nevim:

Edit: sem tím chtěla říct, že pochybuji, že tu postel vyrábí firma Vanas, spíš ji jen dováží z Polska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
19.1.12 23:04

Omlouvám se, že se nabourávám do diskuze, ale já mám taky dilema s postelí. Už mamé nejspíš vybrané dva favority buď takovou klasickou http://www.vanas-nabytek.cz/…-cm-novinka/?… nebo http://www.nabytek-kelt.cz/…%5BK01196%5D Ach jo poraďte do jaké byste šly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.11.12 16:10

Prosím, vy, kteří máte postel v rozměrech 160×70cm - jakou máte peřinu? Já myslím, že dvoumetrová je zbytečně velká… a ta z postýlky zase moc malá…

Přemýšlím, že si nechám ušít nějakou mezi - třeba 1,7m. a k tomu i povlečení - čekáme další mimi, tak to má potom kdo zdědit :mrgreen: a kvůli prostoru zatím nemůžeme mít klasickou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
9.11.12 16:46

No, já jsem nechala tu malou z postýlky a stačí nám, ale faktem je, že malýmu ani nejsou dva roky, takže je mu pořád akorát, ale až mu bude malá, tak plánuju, že mu pořídím rovnou tu velkou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
9.11.12 17:13
@3HE píše:
Prosím, vy, kteří máte postel v rozměrech 160×70cm - jakou máte peřinu? Já myslím, že dvoumetrová je zbytečně velká… a ta z postýlky zase moc malá…Přemýšlím, že si nechám ušít nějakou mezi - třeba 1,7m. a k tomu i povlečení - čekáme další mimi, tak to má potom kdo zdědit :mrgreen: a kvůli prostoru zatím nemůžeme mít klasickou postel.

Podle mně je zbytečný, nechat si deky šít. Si ani nedovedu představit, na kolik by to vyšlo. My tyhle postele 160×70 měli dvě, teď už teda jedna holka má klasickou, ale deky jsme tam měly normální, dvoumetrový. To samý prostěradlo - 90×200, hold jsem je tam víc natáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí