Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravim maminky,
muj dvoulety syn zacal mit problem s usinanim,kdyz si lehnem do postele a ctu mu pohadky,zacne sebou trhat-ruce,nohy,nekdy trhne i hlavickou,rychle mrka,to se opakuje po cely cas usinani,nekdy az hodinu,pak spi klidne.Dnes mi dokonce rekl,ze se lampicka otaci??????V noci se hodne budi a opet ma tyto trhave pohyby,chce chovat,tak s nim kolikrat sedime v kuchyni a povidame si,to sebou necuka,nebo jen minimalne,pak ho polozim do postele a opet to zacne.
Zacalo to nekdy kolem Vanoc,jestli mel prilis emoci???Take chodime k doktorovi na posilovani imunity laserem,naposledy byl nachlazeny,presto mu laser provedl,pry se vycisti,pote dostal i horecky a to trhani se zhorsilo.Doktor mi na tyto trhave pohyby nesdelil zadny zaver,pry uvidime,predepsal nam Biomin H,cetla jsem,ze je to kalcium????
Jinak pres den je hodny,trosku hyperaktivni
usmevave dite.
Dekuji vsem moc za rady a informace.Jsem z toho docela vydesena.
ahoj, sice nevím co by to mohlo být, ale rozhodně bych se od pediatra nechala objednat na neurologii.
Jdeme k doktorovi za tyden,tak tentokrat se nenecham odbyt,uz dvakrat nam zanedbali zdravotni stav,doktora jsem zmenila a prijde mi,ze uz je to tady zase
.Tak snad budeme moudrejsi po neurologii.
snad jo, asi vás pošlou na EEG - byla jsem s malou také, trpí na takové divné oklepávání, ale dr. říká že je to v pořádku, tak snad to bude u vás také ![]()