Trhavé pohyby v klidu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
12.1.12 04:18

Trhavé pohyby v klidu

Zdravim maminky,
muj dvoulety syn zacal mit problem s usinanim,kdyz si lehnem do postele a ctu mu pohadky,zacne sebou trhat-ruce,nohy,nekdy trhne i hlavickou,rychle mrka,to se opakuje po cely cas usinani,nekdy az hodinu,pak spi klidne.Dnes mi dokonce rekl,ze se lampicka otaci??????V noci se hodne budi a opet ma tyto trhave pohyby,chce chovat,tak s nim kolikrat sedime v kuchyni a povidame si,to sebou necuka,nebo jen minimalne,pak ho polozim do postele a opet to zacne.

Zacalo to nekdy kolem Vanoc,jestli mel prilis emoci???Take chodime k doktorovi na posilovani imunity laserem,naposledy byl nachlazeny,presto mu laser provedl,pry se vycisti,pote dostal i horecky a to trhani se zhorsilo.Doktor mi na tyto trhave pohyby nesdelil zadny zaver,pry uvidime,predepsal nam Biomin H,cetla jsem,ze je to kalcium????

Jinak pres den je hodny,trosku hyperaktivni :) usmevave dite.

Dekuji vsem moc za rady a informace.Jsem z toho docela vydesena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1950
12.1.12 09:26

ahoj, sice nevím co by to mohlo být, ale rozhodně bych se od pediatra nechala objednat na neurologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.1.12 11:02

Jdeme k doktorovi za tyden,tak tentokrat se nenecham odbyt,uz dvakrat nam zanedbali zdravotni stav,doktora jsem zmenila a prijde mi,ze uz je to tady zase :nevim:.Tak snad budeme moudrejsi po neurologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
12.1.12 11:31

snad jo, asi vás pošlou na EEG - byla jsem s malou také, trpí na takové divné oklepávání, ale dr. říká že je to v pořádku, tak snad to bude u vás také :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí