Polohování do cestovní postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1142
10.1.12 22:05

Polohování do cestovní postýlky

Nenašla jsem podobné téma a chtěla bych poprosit o radu, máme 3 měsíční holčičku a v klasické cestovní postýlce se jí špatně spinká, tím jak je hodně dole, skoro u podlahy a tak mě napadlo to „polohování“ do postýlky, přichytí se za bočnice postýlky, máte s tím někdo osobní zkušenost? je to pevné? mám strach, aby se to nějak neuvolnilo, přeci jenom malá sebou v noci „šije“ tak mám obavy…

díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3082
10.1.12 22:08

Já tomu taky právě moc nevěřila, malá spí normálně dole, ale jí se tam naštěstí líbí - taky má 3 měsíce. Ještě mě napadá vložná matrace navíc… Snad někdo poradí, kdo s tím má zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
10.1.12 22:09

Ahoj , používali jsme , bylo to naprosto stabilní , stejně tam muzeš díte mít pouze do doby než je pohyblivejši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.1.12 22:11

to už mě taky napadlo, dokonce jsme už zkoušeli postýlku něčím „vycpat“ ale pak by zase spala v prohlubni, takže taky nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
10.1.12 22:12

Já bych asi neměla strach, že by se to uvolnilo, ale to co máme k cestovní postýlce my, tak to je jen taková ,,plachta", to bych dítku na spaní nenechávala, já bych měla strach, že jí to poničí záda :think:
zase ale nevím, třeba k tomu existuje nějaká pevná vložka :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.1.12 22:15

Lulushka: tak to bude asi pro malé mimčo vid? ta naše mrška má už 6 kilo. Našla jsem na webu tuhle: http://www.scarlett.cz/index.php?…

a to vypadá, že je to vyvýšené pevné dno, jenom jsem nikde nenašla do kolika kg to unese. Bylo by to ideální, jenom mám prostě strach o tu stabilitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
10.1.12 22:17

spala v tom asi dvakrát, protoze jsme ji koupily az kdyz mela asi 7 měsíců, potom už se začala zvedat, tak šla dolů. Bylo to úplně v pohodě, matrace se tam dala stejná jako dole, ta skládací. Takže za mě :palec: a zkuste to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.1.12 22:18

holky co berete jako „pohyblivější“ ta naše mrška se ještě neotáčí jenom rozhazuje rukama nohama, pravda, sem tam jsou to rány :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
10.1.12 22:22

Já takhle měla dvojčata dost dlouho, byli spokojení ;) Jen počítej s tím že je to v závěsu a když se trošku pohne, lehce se to třeba pohoupne nebo zašustí, ale jinak je to určitě stabilní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
10.1.12 22:22

už se normálně dokázala otočit na bříško a zpěet a pořád byla na tom vyvyšenem, bylo jí asi 8 měsíců. Dolu jsem ji dala když šla na kolinka. Ve třech měsících bych se toho nebála, určitě se to s ní neutrhne, maximálně se trochu pohoupe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
10.1.12 22:24

mi jsme měli taky to patro a bylo naprosto v pohodě, a mi jsme měli takovou látkovou a dalo se s tím houpat. tak sem tak malou ukolíbala vždycky. naši mají to patro takový pevný.

a přidělává se to na plastový taková účka, který se připevní na tu trubku.

neboj se, je to na to určený, takže by se nemělo nic stát. a hlavně je to dobrý i pro tebe, nemusíš se tak ohýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.1.12 22:25

tak jo, tak do toho asi půjdeme, přeci jenom když se jí bude lít spát tak to za to stojí. A když to bude jenom malé pohoupání tak se nic nestane, se houpe ráda.

Poslední dotaz, řešili jste monitor dechu do cestovní postýlky? trošku odbočení od tématu, ale tak nějak to souvisí. Jsme ho tam chtěli dát a jak je ta matrace pevná, tak to nefungovalo. Používáme to hlavně u rodičů na baráku, jsem klidnější, když vím, že to je zaplé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
10.1.12 22:27

neutrhne se to, ale při pohybu de to mele. je to prostě závěsné lůžku. Ve 3 m bych se nebála vypadnutí ani utrhnutí, spíš jestli jí to kývání nebude rušit ve spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.1.12 22:28
Žanysek píše:
mi jsme měli taky to patro a bylo naprosto v pohodě, a mi jsme měli takovou látkovou a dalo se s tím houpat. tak sem tak malou ukolíbala vždycky. naši mají to patro takový pevný.

a přidělává se to na plastový taková účka, který se připevní na tu trubku.

neboj se, je to na to určený, takže by se nemělo nic stát. a hlavně je to dobrý i pro tebe, nemusíš se tak ohýbat.

Nevíš jestli ta účka pasují na všechny postýlky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
10.1.12 22:28

tak to nevím, mi jsme monitor dech v cestovní postýlce nezkoušeli. jedině dát ten co se přidělá na plinku na bříško, mám pocit že něco takovýho existuje, nebo se mýlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí