Polohování do cestovní postýlky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
10.1.12 22:29

No, já monitor nepoužívala, ale pod to nepůjde, leda by jsi to dala na ten závěsnej rošt a na to deku a na ní prcka :think: Ale jestli to bude fungovat, nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
10.1.12 22:30

jo to přesně nevím, to bych se raději zeptala prodejce. mi už máme cestovní postýlku složenou ve sklepě a používáme ji jen na cesty a a přesně si nepamatuji jak je ta trubka tlustá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.1.12 22:31

máme cestovní postýlku caretero medio a je to skvela vec, to vyvysene patro…hlavne nam se to houpe a to malyho uspava, bez toho bysme byli bez sance na uspani a mam strach az mu ho budeme muset sebrat, ja bych byla radsi kdyby me spal v klasicke postylce a jednou to bude muset prijit a bude to ocistec se spanim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6350
10.1.12 22:34
leviska píše:
tak jo, tak do toho asi půjdeme, přeci jenom když se jí bude lít spát tak to za to stojí. A když to bude jenom malé pohoupání tak se nic nestane, se houpe ráda.

Poslední dotaz, řešili jste monitor dechu do cestovní postýlky? trošku odbočení od tématu, ale tak nějak to souvisí. Jsme ho tam chtěli dát a jak je ta matrace pevná, tak to nefungovalo. Používáme to hlavně u rodičů na baráku, jsem klidnější, když vím, že to je zaplé..

Monitor dechu jsem dávala i do cestovní postýlky, jsou tam takové tyčky v tom závěsném lůžku, tak jakoby na ně (jednou mi propadl) a nebo dejte ještě normální matraci a potom pod ní jako v postýlce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
10.1.12 22:38
lulushka píše:
Já bych asi neměla strach, že by se to uvolnilo, ale to co máme k cestovní postýlce my, tak to je jen taková ,,plachta", to bych dítku na spaní nenechávala, já bych měla strach, že jí to poničí záda :think:
zase ale nevím, třeba k tomu existuje nějaká pevná vložka :think: :nevim:

Lulu do toho se dava matrace…

Ja to pouzivala snad pul roku.. vubec si to bez toho nedokazu predstavit, takze za mne ano ;)

• Citovat
  • Upravit
1142
10.1.12 22:41

moc děkuju za rady, to vyzkoušíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
10.1.12 22:44

Já mám caretero grande a prcek (3,5 měs.) v ní spí od narození. Samozřejmě v tom závěsném lůžku. Ani si nedokážu představit jak bych ho měla zvednout ze dna (mám jenom 156 cm). Při koupi monitoru dechu (nanny) nás upozornili, že musí být na pevné desce nebo roštu a nemůže být na te matraci. Takže manžel pořídil desku z překližky na to jsme koupili klasickou matraci do postýlky a monitor dechu je na desce pod matrací a funguje perfektně. Jenom pozor, to falešné dno se houpe(jak už tu bylo řečeno) a monitor dechu snímá i ty pohupy. Několikrát se mi stalo, že jsem prcka vyndala vena nohou jsem rozhoupala dno a montor dechu byl zapnutý a nepípal. Už jsem si na to zvykla a dávám si pozor abych omylem nehoupala když prcek spí, pak nepoznáš jestli monitor snímá dech nebo houpání. Doufám, že je to srozumitelné, poslední dobou mám v hlavě nas.. :mrgreen:
To falešné dno má nosnost myslím do 9kg (musím se kouknout přesně), prcek má 6,5 a ta deska váží zhruba 4 kg a postýlka drží a nikde se netrhá a nemá tendenci se bortit. Až bude prcek těžší budeme muset pořídit lehčí desku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.1.12 22:56

Hefilka: můžu se zeptat na kolik vyšla ta postýlka? máme zatím půjčenou od Chica a právě s ní nejsem moc spokojená.. Jinak popsala jsi to pochopitelně :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
10.1.12 22:59
leviska píše:
Hefilka: můžu se zeptat na kolik vyšla ta postýlka? máme zatím půjčenou od Chica a právě s ní nejsem moc spokojená.. Jinak popsala jsi to pochopitelně :)))

Myslím že byla za 1700,–. Deska pod matraci byla zadarmo a matace za 400,–(ale tu jsme stejně museli kupovat do normální postýlky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
10.1.12 23:03

Tady je http://www.mujandilek.cz/…n-hneda.html
Jenom se mi nepodařilo najít tu nosnost falešného patra. Ani na netu ani v návodu na postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.1.12 23:05

tak to je docela slušná cena, koukla jsem na ní na webu a vypadá fakt pěkně, to se s tím chicem nedá srovnat… dokonce i v té hnědé barvě. Jo a ten přebalovák tam je k tomu taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.1.12 23:07

a říkáš, že si teda s ní spokojená, jsem koukala na spoustu postýlek, ale tahle vypadá fakt dobře.. a teď jsem viděla to růůžovou :lol: asi se zítra domluvím s drahou polovičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
10.1.12 23:08

Co jsem měla pro kluky, tak tam byla uváděná nosnost myslím 8kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
10.1.12 23:26
leviska píše:
tak to je docela slušná cena, koukla jsem na ní na webu a vypadá fakt pěkně, to se s tím chicem nedá srovnat… dokonce i v té hnědé barvě. Jo a ten přebalovák tam je k tomu taky?

Přebalovací pult je tam taky, ale nikdy jsem ho nevyužila. Jsem s ní spokojená, ale je znát že je to polský výrobek - sice kvalitní materiál, ale „nedodělané“. Např. lyžiny, ze kterých se dá udělat kolebka, pořád vypadávají (manžel je při šrouboval), stříška drží na dobré slovo (přilepila jsem tam suché zipy už drží). Pro mě jsou to maličkosti, stejně tak bych si upravovala jakou koliv postýlku. Jsem ráda, že jsem jí koupila. A navíc vypadá pěkně na rozdíl od stejně drahých dřevěných postýlek. Jo ještě jedna nevýhoda - sítovina je bílá a prý je přes ní vidět huř než přes černou. Mám v plánují nabarvit nečím „nejedovatý“. Koupila jsem jí hlavně kvůli spostě doplnku - hraje,svítí vibruje, kolíbá se, má kolečka, má sítovinu, stříšku na zavěšení hraček atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
11.1.12 10:26

Hefilka: jsem si ani nevšimla, že to je polský výrobek… no tak nevím, ale kolébku asi tak často nevyužijeme, stříška na léto se uvidí a ta síťka to mě ani nenapadlo… tak nevím. Ale zbytek je dobrej ne? jakože stabilní atd? Je super, že je tam dost doplňků, malá je třeba zvyklá na kolotoč atd a tady je toho celkem dost v přijatelné ceně, nechce se mi kupovat dražší, budem to fakt používat jako cestovní postýlku, hlavně na jaře a v létě na chatu a teď přes zimu k rodičům na barák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí