Najednou před spaním řev - 15 měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
177
4.1.12 21:20

najednou před spaním řev 15 měs

Ahoj,

malý cca 3 dny večer, když ho nesu do postýlky že bude spát, tak najednou řev jak tur, stojí v posteli, brečí třeba půl hodiny až se zalyká, když jdu ale za ním do pokoje a vezmu si ho na chvíli do postele, hned usne. Přendám do postýlky, ale asi ještě není úplně ve spánku a když zjistí, že tam nejsem tak zase řev třeb hodinu než vyčerpáním usne. Nikdy to le nedělal. Vždy si chvíli broukal a pak v klidu usnul.
Je možné, že nastal čas strachu ze tmy? Nebo je prostě mamánek? :nevim: Nevím.
Díky za každou radu či zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
4.1.12 21:36

Třeba má separační úzkost :think: co přes den, když se vzdálíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.1.12 21:39

Ahojky mě tohle malá občas dělá taky,má období kdy dělá scény pak zas období kdy jde spát bez protestu a pak zas naopak.Poslední dobou poznám jak se bude chovat.Když zamává ostatním tak je to dobrý jak ne tak vím,že bude brečet.Každopádně u nás musím ukládat jen já.Když pošlu taťku ať dá malou do hajan tak je scéna :lol: protože chce na ukládání maminku :lol: Koupily jsme mazlíka na spinkání a od té doby je to dobrý.Snad teď nic nezakřiknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.1.12 09:20

pres den v pohode, kdyz odejdu treba na nakup a je doma s tatkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
5.1.12 14:25

Tohle dcerka dělá už dva měsíce, přisuzuji to prvním záchvatům vzdoru a sebeuvědomování svých přání a touhy si je prosadit. Nejčastěji je to touha nechci spát sama, zvedni mě a nos na rukou. Poprvé byla schopna křičet i hodinu s přestávkami, zkoušela jsem dát napít,ale zklidnilo ji jenom vzetí do náruče tak jsem hned věděla která bije. Od té doby už zásadně neberu po uložení z postele, maximálně pohladím a chodím v intervalech uklidňovat slovy. V tomhle jsme oba jako rodiče důslední, což doporučuji, po dvou měsících protestuje už jen zřídka a když, tak max.20 minut.-…A rozhodně to nepovažuju za týrání, všichni v rodině respektujeme pravidla a denní rytmus je jedním z těch základních a lehce pochopitelný i pro batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
6.1.12 13:08

tak jsem včera večer zkusila malýmu nechat malou lampičlu a světe div se zabralo to a hned usnul. Může to mít ještě třeba následky ze silvestra? Dost se bál.
Takže zatím budeme svítit a uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401