Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosim, poradte mi, jakou chuvicku si poridit, jake mate vlastni zkusenosti.
Aby byla opravdu kvalitni, ale jednoducha a ne moc draha. Abych slysela opravdu ciste jen plac ci hlas ditete, ne jen nejake nesrozumitelne „chrceni“ (bohuzel, takovou chuvicku mam)… Diky za rady…
Ahoj, tak já mám od philipsu. Jsem s ní spokojená, nebyla ani moc drahá. Myslím kolem 1000kč, ale nejsem si jistá už jí máme od tý doby co se malý narodil
Doporučuju Babymoov High care. Jsem s ní moc spokojená. Nevím, co pro Tebe znamená „ne moc drahá“, ale já bych neměnila. Perfektní zvuk, vizuální a vibrační info, signál v případě, že je mimo dosah......Přečti si na těchto stránkách. Doporučuju je i pro případnou konzultaci, dělají tam i testy chůviček. Cena této je všude stejná, nenašla jsem ji levnější než za 1.990,–
http://www.detske-chuvicky.cz/…ov-high-care
My máme od Aventu a jsme maximálně spokojený.Když malej spal v létě,mohla jsem si jít sednout na zahradu s chůvičkou a krásně to fungovalo…Jenže už si nepamatuju,kolik stála,ale je to tahle Chůvička Philips Avent SCD480
Příspěvek upraven 03.01.12 v 20:01
My máme chůvičku od Philipsu Avent a je super, využíváme ji jak doma, tak i na chalupě, má dobrý dosah a je krásně slyšet každé fňukání. Já jsem s ní moc spokojená.
Philips Avent , maximální spokojenost, nešumí, je digitální, kvalitní přenos…
My jsme měli chůvičku Avent dvakrát…A dvakrát jsme ji reklamovali…Na to že stála skoro 2.000,– tak nic moc..Teď máme chůvičku od TomTom,ti se specializují na vysílačky,takže má skvělí dosah a obě jednotky(dětská i rodičovská)má trafo na dobíjení baterek…
Ahojky , nejdříve jsem měla chůvičku REER a katastrofa, letěla by z okna kdybychom ji nedostali jako dárek, strašně chrčí a neustále chytá děti okolo a vlastní mimi ne, tu bych ti nedoporučila a tak jsem si na bazárku pořídila starší typ chůvičky Philips a PARÁDA!!!!! paní ji ani nepoužila a stála 400kč.
Kdybych to věděla šla bych hned to téhle.
Obečně chůvičky Philips jsou jedny z nejlepších produktů.Koukni i na jejich hodnocení a mají i dost nadupané, jde i o to co by měla chůva u tebe splňovat.
U téhle chůvy jsem nikdy žádné jiné mimi neslyšela a to bydlíme v bytovém domě
DOPORUČUJI
![]()
my máme vysílačky s funkci VOX od sencoru. Stala 1000 a nemůžu si to vynachválit. Máme velkej dům, plus hodně po venku potřebuju lítat a má to dosah 8km takže super (samozřejmě tak daleko nechodím
tím že máme metrové zdi pro nás žádná chůvička na 100m nepřicházela v úvahu. A tady je to i s nabíjecí stanicí
takže bez dalších nákladů na baterky. Za mě super věc a dá se to pak nějak použít. Až dítě odroste ![]()
Zozole píše:
Doporučuju Babymoov High care. Jsem s ní moc spokojená. Nevím, co pro Tebe znamená „ne moc drahá“, ale já bych neměnila. Perfektní zvuk, vizuální a vibrační info, signál v případě, že je mimo dosah......Přečti si na těchto stránkách. Doporučuju je i pro případnou konzultaci, dělají tam i testy chůviček. Cena této je všude stejná, nenašla jsem ji levnější než za 1.990,–
líp bych to nenapsala, plně souhlasím se vším výše napsaným, máme stejnou chůvu. všechny, co byly před ní letěly do šmelcu. vdrží i v zimě v kočárku x hodin, to žádná jiná nezvládla.
máme Avent a nemůžu si na ní stěžovat. dosah super a slyším v ní opravdu všechno.
Máme Avent a maximální spokojenost. Stála asi 1600,– Předtím jsme měli od Top com nebo tak nějak a hodně něco pořád rušilo ![]()
tak my máme taky od philipsu, je super, dosah všechno, určitě bych šla do týhle značky, jen bych možná vytkla tu dlouhou anténu, když deš něco dělat ven, tak se to dost blbě praktikuje, když jí chceš mít fakt u sebe, jinak supeeeeeeeeeeeeeeeer ![]()
Zozole píše:
Ta je super. chválím
je lepší si připlatit.