Dětská postel

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
9.11.12 17:17

Kluk má rovnou velkou deku. Původně jsem mu chtěla nechat malou deku z postýlky. Ale večer sebral tatínkovi jeho deku :)

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
9.11.12 18:05

@PetraJ No, já už jsem si taky říkala, že koupím rovnou tu dvoumetrovou, k tomu rovnou k vánocům povlečení a bude to mít až do dvanácti, než ji přejdou obrázky a bude chtít dospělejší :lol: Já si to právě nedovedu představit, že v posteli 160×70cm bude velká peřina, není to tam moc nacpané? A co dole děláte s tou délkou? - zahnout pod matraci? nebo jen přeložit? Ať to na sebe nepřetáhne a neudusí se :think:
Ušití by tolik nestálo - už jsem se ptala - přikrývka z dutého vlákna kolem 400kč a povlečení by stálo trošku méně než klasické - máme u nás ve městě firmu, která šije přikrývky, polštáře i povlečení. Takže investice stejná jako u velké peřiny s povlečením, akorát, že to velké je na více let. To malé povlečení a peřiny by bylo na asi tři roky, než další mimi vyroste z malé postýlky, pak další tři roky, takže by se to všechno využilo celkem 6let, což není málo. Ale je pravda, že jestli v té posteli může být i velká peřina, tak to nemusím zbytečně komplikovat a nechat si něco šít, když můžu koupím klasické rozměry a mám už klid na pořád. uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
9.11.12 18:09

Ahoj
my teda máme 180cm postele, děti měli napřed malé peřiny a v pohodě. Jenže pak jsem strávila tři noci chození po dvou hodinách za nima, protože syn neustále volal, že chce zakrýt. Prostě mu byla deka malá. Takže jsem vlítla do jysku, mají tam teď akci a koupila velkou peřinu i s povlečením a je to v pohodě. Na konci to nikam nezasouvám ani nepodsouvám. U té 160cm ten rozdíl asi nebude tak velký, ale uvidíš až bude dítěti deka malá, tak prostě kupo velkou. Je zbytečné si nechat šít nějaký atyp a pak na to kupovat povlečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
9.11.12 18:24

Taky nic nikam nezasouvám a neohýbám. Holky mi tam spěj od roka a půl a zatím se neudusily. Ona ta deka stejně nikdy neleží natažená, ale bývá různě zmuchlaná, takže se na tu postel vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.11.12 23:28

A můžete sem ještě písnout, jakou máte matraci? Na netu jsem našla jen obyčejnou molitanovou nebo kokos-molitan-pohanka. Tu první nechci a z té druhé mám trochu obavy… :nevim: ať není moc tvrdá, ať se nesleží do důlku ten molitan,,, alergie, plíseň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.12.15 23:17

Dětská postel s úložným prostrem Roko Helcel

AHOJ, krásnou postel máme, ale… Materiál ve stylu dodání DODO - DODĚLEJ DOMA:-) za 4499- Kč. Nábytek Helcel ji nabízí - postel ROKO - v akci s matrací zdarma v ceně. 40 barev provedení. Na prodejně ji vystavenou nemají, ale z internetových stránek ji dodají. Je to na obrázcích naprostá bomba. Zaplatíte na prodejně hned a čekáte 6 týdnů na KINDER SURPRICE.. Balík vám dodají o rozměrech 195×20 cm. Desky včetně matrace. Není se co divit. Matrace tenká 5cm, obyčejný sprostý molitan. Povlečení na něj extra, narychlo zfušovaný polyester na zip. Návod naprostá katastrofa- jen pro IQ 150 A VÝŠE. Příprava desek a montáž pro IQ 160 a výše. Chcete firemního montéra? zaplatíte 10% z ceny navíc, dorazí v nedohlednu po kontaktování REKLAMAČNÍHO ODDĚLENÍ. Připravte si vercajk. Kladívko gumové, polštář na doklepávání- jinak tenké překližky rozvalíte!!.. Pozor! Jsou tenké i 2 mm. Vsouvají se do drážek v lištách.. au ještě teď mě bolí mozek. Montovali jsme to půl dne. Nestojí to za tu cenu. Dala bych za ni max. 2500- Kč zbytek mají přihozené. Nemluvě o tom, že jsme se s manželem u montáže brutálně pohádali, protože to fakt bylo o nervy. A to jsem kliďas. Museli jsme pravítkem a tužkou poznačovat na lišty přesně na mm rozložení jednotlivých lamelů a postupně je vrtat. Do neoznačené plochy, prostě jsme museli riskovat, že to ani nevyreklamujeme, když to zpackáme. Materiál dřeva je nanic. Nosnost max. 50 kg. Já mám 75 a při opření na lamelový hotový pracně našroubovaný rošt.. to křupalo, dřevo prostě praskalo. jE PŘÍLIŠ TENKÉ. Chcete si ji koupit? PŘEJI PEVNÉ NERVY A ROVNOU SI CHYSTEJTE ROZVODOVÉ PAPÍRY. Na prodejně Vám už s tím nepomůžou. Reklamace může trvat 30 dní. Tak pa a dobrou noc děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
3.12.15 23:28
@gino píše:
AHOJ, krásnou postel máme, ale… Materiál ve stylu dodání DODO - DODĚLEJ DOMA:-) za 4499- Kč. Nábytek Helcel ji nabízí - postel ROKO - v akci s matrací zdarma v ceně. 40 barev provedení. Na prodejně ji vystavenou nemají, ale z internetových stránek ji dodají. Je to na obrázcích naprostá bomba. Zaplatíte na prodejně hned a čekáte 6 týdnů na KINDER SURPRICE.. Balík vám dodají o rozměrech 195×20 cm. Desky včetně matrace. Není se co divit. Matrace tenká 5cm, obyčejný sprostý molitan. Povlečení na něj extra, narychlo zfušovaný polyester na zip. Návod naprostá katastrofa- jen pro IQ 150 A VÝŠE. Příprava desek a montáž pro IQ 160 a výše. Chcete firemního montéra? zaplatíte 10% z ceny navíc, dorazí v nedohlednu po kontaktování REKLAMAČNÍHO ODDĚLENÍ. Připravte si vercajk. Kladívko gumové, polštář na doklepávání- jinak tenké překližky rozvalíte!!.. Pozor! Jsou tenké i 2 mm. Vsouvají se do drážek v lištách.. au ještě teď mě bolí mozek. Montovali jsme to půl dne. Nestojí to za tu cenu. Dala bych za ni max. 2500- Kč zbytek mají přihozené. Nemluvě o tom, že jsme se s manželem u montáže brutálně pohádali, protože to fakt bylo o nervy. A to jsem kliďas. Museli jsme pravítkem a tužkou poznačovat na lišty přesně na mm rozložení jednotlivých lamelů a postupně je vrtat. Do neoznačené plochy, prostě jsme museli riskovat, že to ani nevyreklamujeme, když to zpackáme. Materiál dřeva je nanic. Nosnost max. 50 kg. Já mám 75 a při opření na lamelový hotový pracně našroubovaný rošt.. to křupalo, dřevo prostě praskalo. jE PŘÍLIŠ TENKÉ. Chcete si ji koupit? PŘEJI PEVNÉ NERVY A ROVNOU SI CHYSTEJTE ROZVODOVÉ PAPÍRY. Na prodejně Vám už s tím nepomůžou. Reklamace může trvat 30 dní. Tak pa a dobrou noc děti :-)

Omlouvám se, ale pobavila jsi mě, ale nezávidím Vám. Je to strašný, co si kdo někdy dovolí prodávat a tvářit se, že je všechno v pořádku. My teď řeěíme postel pro dceru, nakonec jdeme do domestavu, sice dražšší, ale kvalitní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.12.15 23:50

Rozumné řešení je jít někde jinde :-) je to tak smutné, že jsem se musela vožrat. promiňte mi všichni, dnešní montáž jsem zvládla s úsměvem jedině s pomocí piva. vím, že mám právo na ODŠKODNÉ OD firmy Helcel a jejího výrobce minimálně ve výši 1000 Kč za utrpení při montáži.. :lol: ale buďme velkorysí. Tentokrát jim to prominu :D jsem ale blbá co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.12.15 09:19

Tak malej má skoro to samý, kupovala jsem loni k Vánocům v MT nábytku protože když něco montujeme s manželem - jak píšeš, ke konci jsme skoro na rozvod :lol: tak jsem si zaplatila montáž a chlápci to měli za 1/2 hodinky hotový :lol: teď kupujeme malýmu psací stůl - PŘIJDE V DEMONTU :zed: to zase bude boj. Manžel sotva vidí víc jak jednu krabici začne prskat, při 3 pytlíčkách různých šroubků lítají kur. y a když něco nejde nastupuje kladivo :zed: takže úplně chápu, jak si se cítila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
18.4.16 12:02

Holky, aktuálně postele z Vanas-nabytek.cz? Přemýšlíme o té velké 200*90 pro dítko :-) s tou zábranou a šuplíky dole :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.1.18 15:01

Ahoj, máte někdo prosím tuto postel?
https://www.maxmax.cz/…vu-bila.html
Byla bych ráda za nějaké recenze. Chceme kupovat pro dvouletou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
22.1.18 16:07

Máme bílo-růžovou 180×90, se zábranou, bez šuflat - aby postel větrala.
Matraci jsem koupili tu dražší. Hůř se mi na tento rozměr kupovaly prostěradla. Ale sehnala jsem online.
Jsme spokojeni. Jen 1 prkno z roštu ruplo, když jsme si tam vlezli všichni (byl na něm ale suk…).
Dcera spokojená, spí na ní od 2,5let. Přikoupili jsme růžový stan v Ikee a růžovo-fialový kapsář na zeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
23.1.18 21:34

@dana.dv děkuju moc za odpověď. Můžu poprosit ještě o odkaz na stránky s těmi prostěradly? To mě nějak nenapadlo přemýšlet nad tím, že by s tím mohl být problém. A jakou matraci máte na mysli tu dražší? Taky se mi ten klasický molitan moc nezamlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
24.1.18 07:56

Kupovali jsme postel tady:
http://www.maxim-nabytek.cz/…-white-pink/

Matrace pohanka+kokos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005