Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@ugluk Právě, že mi kamarádka taky říkala, že díky těm šprušlím jí mrně zdrhalo
![]()
@SarkaLo kamaradka postylku otocila vyndavacima spruslema smerem ke zdi, cimz sice zamezila skodam, ale pak byla tato „vyhoda“ celkem k nicemu ![]()
@ugluk No jasný, asi to dopadne na tu se stahovací bočnicí…ještě musím omrknout obchody u nás a net
![]()
Máme tři polohy roštu a stahovací bočnici, vyndavací šprušle ne. No a stahovací bok jsem nevyužila ani jednou, ale hlavně, že jsem ho musela mít ![]()
Mam obycejnou postylku z Ikey, rost ma dve polohy, bocnice neni stahovaci, sprusle se vyndat taky nedaji a nijak mi to nechybi ![]()
@SarkaLo Máme dvě polohy roštu a bohatě to stačilo. V nejvyšší poloze dokud neseděl, potom jsme ji dali už úplně dolů. Mě malej začal zároveň sedět i stát, takže poloha dole byla stejně jediná přípustná. Vyndavací šprušle nemám, stahovací bok ano a kolikrát jsem se plácala po rameni, že jsme ji koupili, protože já to opravdu využívala. Syn je od malička pořádný pořízek a tahat ho s 45kg byla kolikrát pěkná fuška. Teď s břichem ani nemluvím. ![]()
@gabi.design Super, asi koupím se stahovací bočnicí…:-)
Holky, díky moc za tipy ![]()
@gabi.design píše:
@SarkaLo Máme dvě polohy roštu a bohatě to stačilo. V nejvyšší poloze dokud neseděl, potom jsme ji dali už úplně dolů. Mě malej začal zároveň sedět i stát, takže poloha dole byla stejně jediná přípustná. Vyndavací šprušle nemám, stahovací bok ano a kolikrát jsem se plácala po rameni, že jsme ji koupili, protože já to opravdu využívala. Syn je od malička pořádný pořízek a tahat ho s 45kg byla kolikrát pěkná fuška. Teď s břichem ani nemluvím.
Je pravda, že u nás se ještě nesnižovalo, takže třeba ten stahovaci bok později ještě využijem
I když já jsem dlouhán, tak těžko říct ![]()
Dětská postýlka MINI FABIO- největší polský zgarb, co jsem kdy viděla!!!Upozorňuji všechny maminky!!!Nekupovat, absolutně neodpovídá požadavkům pro dítě!!! Nechápu jek ji někdo může prodávat!!!
Ahoj, dneska mi přišla postýlka od New baby a rošt je pekelně křivý, chtěl bych touto cestou maminky a tatínky tak trochu varovat… já teď budu řešit co s tím.. ![]()
@skodovak píše:
Ahoj, dneska mi přišla postýlka od New baby a rošt je pekelně křivý, chtěl bych touto cestou maminky a tatínky tak trochu varovat… já teď budu řešit co s tím..
reklamace? Resp vraceni zbozi bez udani duvodu pokud tedy chapu dobre ze jde o objednavku pres internet ![]()
@quinny píše:
reklamace? Resp vraceni zbozi bez udani duvodu pokud tedy chapu dobre ze jde o objednavku pres internet
zkusím se domluvit na výměně roštu jinak posílám jak píšete, kvůli tomuhle problému jsem kupoval novou a jetě jsem prodejci do zprávy napsal jasně ať tento problém zkontroluje, že je to u postýlek časté..
Problém je brzský termín porodu a na nějaké tahanice a ztráty času už vážně čas není…
nebo nevím, ale nechávat se mi to nechce…
@skodovak píše:
zkusím se domluvit na výměně roštu jinak posílám jak píšete, kvůli tomuhle problému jsem kupoval novou a jetě jsem prodejci do zprávy napsal jasně ať tento problém zkontroluje, že je to u postýlek časté..
Problém je brzský termín porodu a na nějaké tahanice a ztráty času už vážně čas není…
Máte nárok na vrácení zboží do 14-ti dnů bez udání důvodu, pokud jde o koupi z internetového obchodu
Tak vrátit a dojít koupit postýlku do kamenného obchodu a zkontrolovat vše osobně ![]()
@skodovak píše:
nechavat bych nenechavala uz z principu. Vratit a chtit zpet penize a sla bych koupit jinam idealne osobne a prekontrolovat uak uz tu pise @Ve-ru
Mmch termin blizkeho porodu by snad nemusel vadit. I kdybyste rodili dnes jeste je cas nez se s mimcem dostane maminka z porodnice a navic nikdo netvrdi ze male musi hned spat v postylce. Staci korbicka od kocarku nebo pradelni kos ale to asi slyset nechcete ![]()