Dětská postýlka

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
24.3.14 08:27
@superandrysek píše:
@marikita estli neni plesiva atd tak proc ne, leckdy lepsi starsi vyrobek nez novy. vetsina novych postylek jsou polska a ja jsem k tomu teda mela neduveru… kup si kvalitni matraci, postylku at manzel znovu natre a myslim ze OK

No je fakt, že ji vyrobil děda pro nejstaršího bráchu. V jakém je stavu zatím nevím, protože ji má doted doma teta, protože naposledy v ní byl bratranec. Už bych ji chtěla přivézt ať se na to mohu podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.3.14 08:30

@marikita kdyz ji manzel pretre lakem urcenym na detske vyrobky nevim jak se jmenuje ale neni nijak nebezpecny a tam kde bude potreba obrousi tak se nic nedeje taky mam postylku po rekonstrukci a hlavne ty stary jsou jeste kvalitne delany a vic vydrzi nez ty nove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822

@marikita No já měla nejdřív kolíbku a potom i postýlku po dvou dětech - 15 let starou :mrgreen:. Po pěti dětech a 25 let starou už bych asi nedala, ale kdo ví…záleží na finanční situaci. Na třetí mimčo už si 100% novou koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830

@marikita Pokud má standartní rozměr, abys do ní dala novou matraci, tak proč ne. Naši mají postýlku ještě po nás, ale má jen metr a byl by problém sehnat matraci. Takže jsem ji nevzala a koupila použitou postýlku po jednom dítěti a novou matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
24.3.14 08:32

Ahojky…nám taky rodina „nutila“ postýlku po partnerovi, ale řekla jsem, že nechci, měla jsem už dávno vybranou jednu krásnou a přes to vlak nejel :mrgreen: a to, že je z Polska mi opravdu nevadí..kdybych měla koukat na to nekupovat žádné polské výrobky, asi bych nedělala nic jiného…postýlka je hezká a bytelná, naopak moje mamka koupila pro ségru českou a vydržela jim půl roku…já jsem pro novou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
24.3.14 08:34

@marikita Já jsem teda chtěla pro malýho novou. Dá se sehnat kvalitní, pěkná postýlka za dobrou cenu takže já osobně bych 25let starou postýlku nechtěla :roll: :) My máme tuhle..
http://www.maximshop.cz/…-/28211.html :palec:

• Citovat
  • Upravit
239
24.3.14 08:37

Taky mě to spíš nutí koupit novou :D Když byl bratranec mimino, tak se v postýlce propadl a spadl na hlavu, ale to nevím jestli byl zrovna v té naší nebo v postýlce od babičky. To byla hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
24.3.14 08:38
@Hr4sek22 píše:
@marikita Já jsem teda chtěla pro malýho novou. Dá se sehnat kvalitní, pěkná postýlka za dobrou cenu takže já osobně bych 25let starou postýlku nechtěla :roll: :) My máme tuhle..
http://www.maximshop.cz/…-/28211.html :palec:

Něco takového se líbí i mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
24.3.14 08:43

@marikita Koukni na http://ajashop.mimishop.cz/…-klups-paula .. mají ji i ve víc barvách. Tady na těch stránkách jsme ji kupovali my i matraci kokos-molitan-kokos. Tady je ta postýlka i levnější než jinde ;)

• Citovat
  • Upravit
18223
24.3.14 08:48

Proč ne? Jde jen o to, jestli je v pořádku a jestli se ti líbí. Můžete ji obrousit a znovu natřít, nebo nalakovat a bude vypadat jak nová.
My máme doma jednu postýlku po manželovi a jednu novou a využíváme obě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.3.14 08:53

Tak já mám ještě starší postýlku, partner natřel a je v pohodě. Pravda, matraci jsem si nechala dělat na míru, ale jinak spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
24.3.14 09:03

Petatricetileta kolibka po pulce rodiny byla stokrat lepsi a spolehlivejsi nez zcela nova polska postylka za tri litry. Dedit se v nasi rodine i postylka, jdu do ni, s novou matraci, popr. naterem, samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
24.3.14 09:05

Nevidím na tom nic špatného, s postýlkou asi nic nebude, když se znova přetře bude OK..
Ale chápu tě, já starou postýlku taky odmítla a nenechala jsem si do toho mluvit. S naší starou postýlkou taky nic nebylo, ale já prostě chtěla pro syna novou… Takže udělej tak, jak to cítíš ty..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.3.14 09:34

Klidně bych ji použila. Většina toho starého je poctivého a tudíž lepšího, než dneska. Můžete ji přetřít nějakým bezbarvým lakem, matraci budete mít novou, nevidím žádný problém. Máme doma jednu postýlku novou, kupovanou pro prvního syna, druhou máme půjčenou, je po dvou dětech a už XX let stará. Pravda, 25 let nemá, ale to je fuk. Zkrátka používáme obě. ;) Ale mám doma celých 32 let staré látkové pleny, co jsem dostala od tchýně po manželovi. Nedám na ně dopustit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
24.3.14 09:39

Tak já byla v obchodě s dětskými věcmi a mimo jiné jsem kukala na postýlky. no a překvapilo mě, že 90% postýlek se „giglalo“, takže jsem nekoupila. možná chtěly jen dotáhnout :nevim: takže začneme postýlkou po švagrové, která se „gigle“ taky. :mrgreen: pokud ji nedotáhnem, tak nevim, asi koupíme tu, která se „gigle“ nejmíň.
takže za mě postýlka, která se „negigle“, obrousí se a znova se nattře, koupí se matrace asi důležitější než její věk.
tak šťastný výběr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport