Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@luciekal Seženeš, ale jsou ošklivé a opracování je velmi hrubé.
To sice ano, ale kvalita tomu take odpovida ( mame ji jakou druhou postylku takze muzu opravdu porovnavat)
To sice ano, ale kvalita tomu take odpovida ( mame ji jakou druhou postylku takze muzu opravdu porovnavat)
Já dala za každou kolem 500 (kupovala jsem dvě) - z druhé ruky, stabilní, poslouží 100% i dál. Ale jak je psáno, každý máme jiné priority…
Také mi jde hlavně o kvalitní matraci ale postýlku bych ráda bílou, nejlépe se šuplíkem protože tu mám málo místa. No a jde o to, že když už se mi nějaká líbí, tak se zas bojím abych jí našla někde v kamenném obchodě, prostě abych viděla jestli ta bílá je bílá a ne omlácená atd. ![]()
@Prcíček me prijdou ok.
Ja rozhodne nebudu koupovat postylku za 3tisice.
Koupim radsi lepsi matraci.
@Prcíček píše:
Tak to by mě fakt zajímalo jak vypadá ta drahá, já prohlédla spoustu postýlek a ta nejlevnější z Ikei většinu z nich svou kvalitou sakra převyšovala… ano nemá stahovací bočnici ani vyndavací šprušle.
@ArumLily0 My kupovali od firmy Scarlett, taky jsem chtěla bílou, tak jsme koupili Alenku, stála něco přes 2tis: http://www.scarlett.cz/…-st-bok-bila Je to bukové dřevo, chtěla jsem stahovací bočnici, to byla a je věc k nezaplacení, má dvě polohy roštu a víc jsem nikdy nepotřebovala, protože mi dítě buď leželo anebo stálo. Je teda šíleně těžká, ale je opravdu kvalitní, masivní, nehne se a pořád drží. Jsem s ní spokojená. Brali jsme tam i matraci, kupovala jsem kokosovou. Nemá teda ty šuplata pod postýlkou, ale mají tam i jiné postýlky, které ty šuplata mají, takže vybrat by se asi dalo.
@j.a.n.i1 píše:
@Fima Já tedy u ní čtu, že je z borovice
Já si to spletla.
Tahle je borovice, ještě mají přírodní, ta je buková.
@Fima Tak co jsem koukala, tak mají i bílou z buku, ale ta zas nestojí 2 tisíce…
@Prcíček Ano, tak třeba ikea postýlka materiál buk a provedení jednoduché, ale bezpečné, tedy naprosto vyhovující postýlka za 1000,– a to mám pocit, že když jsme ji kupovali, tak stála 800,– ale mohla to být nějaká akce.