Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,máte někdo zkušenosti s touhle postýlkou?Hrozně se mi líbí, ale nevim jestli je bezpečná a praktická pro prcka.Pomáhám segře s přípravou na mimčo,tak bych se chětla zeptat na váš názor…díky ![]()
Mě přijde ta barva taková nedětská. Ne že by děti měli mít vše v bílé nebo nějaké pastelové, ale toto mi přijde do dětského pokojíku moc tmavé. Tři polohy roštu jsou fajn, na fotce je vidět, že jdou vyndavat šprušle, já mám se stahovací bočnicí, možná to někdy využiju, ale zatím to nebylo potřeba.
ona ta postýlka není tak tmavá, jak vypadá na tom obrázku
http://www.batoleshop.cz/detail.php?…
osobní zkušenost s ní nemám, ale taky se mi líbila a přemýšlela jsem o ní, jenže by se nám nehodila k nábytku… Myslím, že vypadá dost bytelně a pevně, takže bych se jejího nákupu asi nebála…a není zas tak drahá! Jinak vyndávací šprušle mi přijdou dostačujicí, stahovací bočnice je podle mne zbytečná, ale záleží na každého vkusu a potřebách. U prvního mimi jsem měla obyč postýlku a stahovací bočnici jsme opravdu nepostrádali…
Ahoj, tak my tuhle postýlku máme připravenou.
Nijak extra tmavá není, my jí máme k nábytku do ložnice, je fakt moc pěkná. Je za výbornou cenu a kvalitou taky dobrá. Můžu osobně doporučit
![]()
Oni jí dělají barvě ořechu nebo krémovou,ta krémová neni tak tmavá..
Ale je fakt krásná a dělají k tomu i komodu,skřín,jiděelní sedačku atd. ![]()
Ahojky, my máme od té firmy tuhle a jsme s ni max. spokojení.
karolínka.sofinka píše:
Ahojky, my jsme měly tutéž. Taky jsme byli spokojení. Měla jen jednu vadu. Když jsem k ní připevnila nebesa a kolotoč, tak se do dřeva vytlačily otisky.
To jsem tedy zjistila, až když jsem je demontovala, asi to chtělo něčím podložit ![]()
Jinak postýlka se žirafou je moc hezká. A jestli ladí k ložnici, tak proč ne ![]()
Chtela bych jsi postylku take poridit nevite kde se set, nebo jednotlive da sehnat nejlevneji.Videla jsem ji v kamenem obchode a je nadherna, barva neni tak tmava jak vypada na obrazku.
Ahoj,musím se přidat k nározu,že tahle postýlka je krásná ![]()
Sice se teprve snažíme, ale už jsme rozhodnutí že si ji pořídíme až se zadaří ![]()
Miluju tmavé barvy,lino máme skoro černé a nábytek máme šedo-čern, takže do ložnice jako stvořená
![]()
My jí máme doma, jen tam nemáme žirafu, ale medvídka. Jsem maximálně spokojená. Malé se v ní spinká hezky a báječně ladí s nábytkem, za sebe mohu doporučit ![]()
Holky, mám doma dvě - na každém patře jednu ![]()
Je krásná, to je fakt, ale bacha při skládání - když jsem jí montovala dohromady, tak mi u každé trochu ruplo nějaké dřívko. U té první jsem utahovala rošt a nalomil se u té druhé se nakřupla spodní část - holt není to masiv, tak že opatrně. Každopádně obě je využívám už půl roku a zatím drží ![]()
ja ji mam ale v jine barve, vypada nadherne, jen uz by si dnes koupila poradnou postylku a radsi si priplatila. Az bude prcek vetsi, tak bych se bala okousani, to drevo je dost mekke a natrit bych to umela snad lip. Ale na pohled a prakticnost v poradku ![]()
karolínka.sofinka píše:
To rada slysim, my se rozhodli pro tuto ![]()
Ráda bych se zeptala zda na tuto postýlku jdou nebesa, moc se nám líbí ale máme držák na nebesa na uchycení na dvou místech tak nevím jak to tam dát na to čelo, máte s tím někdo zkušenosti? je to klaský držák http://detskezbozi.com/…-nebesa.html