Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobble máme taky rádi, ale ten už máte ![]()
Mají děti radši karetní nebo deskové hry?
Z karetních je super Medvěd Wrr, karetní hra, není na náhodu, je třeba u toho přemýšlet a vymyslet strategii. U našich dětí aktuálně takhle hra frčí nejvíc.
Z deskových her mají naše děti rády Carcassonne a Alhambru(ale teda Alhambra je od 8 let, mám děti 8 a 11).
Pak je superPatchwork - možná trochu podobné Ubongu, ale na jiném principu a nás baví víc než Ubongo.
Ahoj, u nás teď frčí Prší, Grabolo, Pět okurek - prima karetní hra, Carcassonne a Suepr farmář. Já moc ráda hraju Kang-a-Roo a Qwirkle. ![]()
Klukovi je 8 a nejvíc ho teď baví Monopoly. Pak ještě celkem často hrajeme Labyrinth, teď dostal Activity junior a na Vánoce dostane Scrabble. Ještě nás hodně baví Bomba.
Maji rady cokoliv,i karetni i deskove.Ja miluju Marias a Stavime Stalinuv pomnik nebo Lovci pokladu,ale to je trosku navrat do historie ![]()
Tak to už nějaké dospělé. My mám rádi Ubongo, Dixit, Osadníky z Catanu, Carcassone, Bang.
Děti milujou hru stínů. Moc se nechytlo time is up.
U našich dětí (kluci 8 roků) měla velký úspěch hra Duch. A baví je taky Kamionem po Evropě a Labyrinth.
@dyňa Ty Lovce pokladů máš ještě po sobě, nebo se to dá někde sehnat v „moderní“ verzi? Hledala jsem to na netu a nic mi to nenašlo. Taky jsem je ráda jako dítě hrála.
Smolíček pacholíček retro
bomba
Ahoj, chtěla bych trochu rozhýbat recenze v kategorii společenské hry , budu moc ráda, když přidáte svojí zkušenost, nápady, postřehy nebo založíte novou ![]()