Dětská tabule z Lidlu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61022
1.2.18 11:09
@elen-ka píše:
Aha, tak to možná jo, dětem to nikdy nevadilo, dokonce si s počítadlem hrají. My tam máme ještě abecedu a hodiny, s tím si dcerka taky vyhrála.

Jojo to pocitadlo a hodiny se mi tam taky libi no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24127
1.2.18 12:22
@a12 píše:
Jojo to pocitadlo a hodiny se mi tam taky libi no

No právě, dcera se tak učila hodiny a počítání ji bavilo od úplně malinka, takže si na počítadle vyhrála fakt brzy. Pravda je, že nyní má už počítadlo uzadele, ale tabuli jako takovou použije taky jen občas. No se školou začala jiná aktivita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16949
1.2.18 13:08

@elen-ka Dik, akorat ze nejsme z „Prahe“a dovoz by se asi nevyplatil :mrgreen: Zkusim nejake vetsi papirnictvi u nas, je jich tu dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24127
1.2.18 13:26

@Jahudka82 určitě zkus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16949
1.2.18 14:08

@elen-ka Jj, budu muset. Malej ted strida ty 2 plochy, coz mu celkem staci, obcas nam prijde oznamit kolik je hodin (nekdy to teda vypada, ze zije v jiném casovem pásmu:-))) a bavi ho magneticka pismenka, slozi svoje jmeno. A az ho tabule omrzi, vyuzije ji jeste segra :D Spis teda zabira dost mista, ale zase pod ni aspon parkujou auta a policka je sikovna na odlozeni veci - taky to na ni podle toho casto vypada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.11.18 16:07

Dobrý den nevíte někdo zda jsem dá na tuto tabuli kreslit i speciálními stíracími fixi ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí