Dětská vanička na rohové vany

7008
5.5.17 12:16

dětská vanička na rohové vany

Prosím poraďte, máme rohovou vanu na obrázku pouze obráceně orientovanou. Volně dostupná je pouze ta nejširší část - v tom nejužším místě to je schované za umyvadlem. A teď řeším uchycení vaničky, nějaký systém, který by byl bezpečný a zároveň ta vanička vyšší, aby jsem se k tomu nemusela tolik shýbat (starší děti jsem koupala normálně ve vaně, ale mám problém se zády a navíc asi budu po císaři). Do umyvadla se mi děti nevejdou, máme malinkou koupelnou, tak i malinkatá umyvadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
5.5.17 12:25

Kamarádi měli mini koupelnu, tak koupili vaničku na stojanu a koupali v kuchyni, byla dokonce tak vychytaná, že měla výpustní hadici, takže jí vypouštěli do sprcháče, to byla taky operace, jednou jsem to viděla, jeden musel s vaničkou zacouvat do koupelny zalézt do sprcháče a držet vypouštěcí hadici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.5.17 12:40

Já dávala vaničku v kuchyni na stůl, ale jen do té doby než začal malej kopat nohama a já musela po každým koupání vytirat :D. Teď se taky ohybam do rohový vany a je to teda děs! Asi před měsícem a půl mě chytla záda a to bylo teprve výživný, když jsem se musela z toho ohnuti zvednout i s dítětem… Nejlepší bys asi vážně měla vaničku jak píše Heivka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
5.5.17 12:46

@Heivka @Mimis2017 kuchyni máme v přízemí a je tam strašná zima, i v létě…někde jsem i viděla vaničky do rohových van, ale nemůžu to najít:-) V nejorším si nechám na míru udělat nějaký dřevěný stojan - desku…jen se mi do toho nechtělo, doufáala jsem, že je něco už vymyšleného:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.5.17 13:01

Ja mela pres vanu dve prkna udelana na miru a na ty sem vanicku posadila. Mam sice normalni vanu, ale zada v haji a nemohla sem se ohnout na dno vany. Mamka treba koupala v kuchyni a vanu mela polozenou na dvou zidlich proti sobe, ja ze zacatku koupala v loznici nez sem udelala ty prkna, zatopila sem a polozila vanu na zem vedle kamen, ale nebylo to moc pohodlny :D jinak sou treba prebalovaci pultiky s vestavenou vanickou, nebo se na vanicku vykaslat uplne, dat do vany akorat treba lehatko a napoustet velkou vanu, to sem obcas taky delala a nechala sem v ni plavat malyho v babyringu, zas mel zmenu a v ramci setreni vody sem si pak dopustila horkou a vykoupala se po nem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
5.5.17 13:07

My koupali v koupacím kyblíku, nechcete to zkusit? nezabere žádné místo, chce to trochu grifu ze začátku, ale malá byla neskutečně spokojená, při koupání v leže řvala, koupala se v něm do 8. měsíce, pak přešla do vany. Nezabere žádné místo. koupali jsme na pračce, nebo na kuchyňském stole, vůbec nebylo potřeba se ohýbat a teď jej používám na prádlo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
5.5.17 13:08

@Kriss Tina tak vanu jsem napouštěla oběma starším synům, ale s těmi zády to nedám. Na starou vanu jsem měla speciální desku, ale ta mi na tu novou nestačí, ta je prostě širší. Já to budu umět vyřešit něčím na zakázku, ale prostě se mi nechce:-D Chtěla bych něco hotového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.5.17 13:13

@Almatka a chlap by neco nevyrobil? Me ty prkna delal tchan, udelal je na miru vany a aby z ni neklouzaly dolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.5.17 13:40

Ja mela vanicku na pracce a koupala jsem v ni do doby, nez si sel sednou do velky.

• Citovat
  • Upravit
7008
5.5.17 14:25
@Kriss Tina píše:
@Almatka a chlap by neco nevyrobil? Me ty prkna delal tchan, udelal je na miru vany a aby z ni neklouzaly dolu :)
U nás doma tohle baví spíš mě, ale nechce se mi do toho…navíc vana je plastová, hned se to odře…v nejhorším něco vyrobíme, ale jak píšu, viděla jsem někde obrázek, jenže v době, kdy jsme měli rovnou vanu a navíc jsem nikdy nepočítala s tím, že budu po třetí těhotná:-D
@Tunrida píše:
Ja mela vanicku na pracce a koupala jsem v ni do doby, nez si sel sednou do velky.

Prádelnu máme vedle garáže, jsme v rodinném domku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí