Elektronická odsávačka hlenů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
753
2.5.17 20:25

elektronická odsávačka hlenů

Holky je nějaká elketronická odsávačka srovnatelná s tou na vysavač? dítka mají problémy s ušima a snad každý měsíc rýmu, mámě zaplacenou dovolenou a vysavač sebou letadlem nepotáhnu a bez odsávačky nejedu… prosím o doporučení, díky moc :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12488
2.5.17 20:46

Bohuzel neekzistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
2.5.17 20:49

Co mame zkusenosti, tak vetsinou neni problem si vysavac pujcit od personalu na miste. Snad budes mit taky stesti????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
2.5.17 20:51

Co třeba něco takového? https://www.mall.cz/…a-hlenu-slon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
2.5.17 21:39

Ahoj, hodne cestujeme a syn trpi na rymy, tak jsem Pořídila Plus Comfort a uplne naprd..nevysaje to prakticky nic a malej u toho ma hysterak…zkusila jsem na sobe, jestli to u nej nedělám blbe (musí se zacpat ta sruha dirka)a taky nic.. Takže se snažím naučit smrkat, protože jiny východisko nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
2.5.17 23:00

Na dovolené jsem si v pohodě půjčovala vysavač od uklízečky, a dokonce mi ho nechala i přes víkend, kdy nechodila-ale bylo to v Čechách, tak že jsem to bez problémů vysvětlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
3.5.17 16:41

No nějak si nedovedu představit mít vypujčený vysavač od personálu v podstatě trvale třeba 4-5 dní :D protože to není odsátí jednou za den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
3.5.17 16:42

@mapu neodsaje nic? tu si zrovna někdo docela chválil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
3.5.17 18:06

Opravdu velmi spatne a po velkem trapeni..ja prave taky kupovala podle recenzi, byla velmi chvalena, no realita je jinde…jinak to ma takové dva uzke zoubacky, temito odsvas, no dle mého je to tak uzke, ze třeba hustsi rýma ani omylem @teepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí