Dětské boty, botičky, holínky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais Brno
2.3.23 08:01

@KKK85 buď krémem na boty, nebo modrou indulonou…
Mi kožené boty vydrží léta, člověk je musí pravidelně umýt hlavně od soli, nechat uschnout a pak nakremovat…

• Citovat
  • Upravit
2727
2.3.23 08:03

Demar holínky měl syn s tou zimní vložkou. Na podzim rád chodil v kalužích.
Klasické zimní a podzimní boty měl s membránou (Gore-Tex, 8) ap.) a od jara do podzimu, když pršelo, nosil nepromokavé „botasky“ třeba Nike, Adidas s climatexem apod.
Klasické holínky nosil můj otec na chvilku na zahradě, když sekal trávu a stará sekačka neměla koš.
Noha vůbec nedýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
2.3.23 08:04

@Anais Brno měli jsme vždycky hladké, ale stejně, drahy to bylo jako :cert:, a výdrž žádná :lol: jednu dobu jsem nosila jen kožené oolobotky od Bati, taky promokaly, měla jsem i kožené pohorky, ty teda byly na noze fajn, ale promokaly mi též, i po nakremovani, tak nevím, asi to neumím🙈 měla jsem na to dokonce i nějaký spesl krém/tuk z horolezeckých potřeb :P nebo by se muselo kremovat před každou cestou a to nepřipadá v úvahu pro mě, na to jsem lina :mrgreen: tak jsem proste přešla na boty, kde je přímo napsáno “nepromokavé” a funguje to :mrgreen:

Jednou jsem teda koupila nějaké Ara kozačky s goretexem, a ty nepromokly vůbec, měla jsem je taky několik let, to byly fakt držáky. Ale pak už samozřejmě stejný model nevyrobili a já v obchodě nepoznám, které boty v regálu nepromokave jsou a které ne :lol:

Příspěvek upraven 02.03.23 v 08:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
2.3.23 08:05
@Anais Brno píše:
@KKK85 buď krémem na boty, nebo modrou indulonou…
Mi kožené boty vydrží léta, člověk je musí pravidelně umýt hlavně od soli, nechat uschnout a pak nakremovat…

Měla jsem dost drahé kožené kozačky a od soli tam zůstaly mapy, ať jsem dělala, co chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
2.3.23 08:15

@Semtex @Sylvania 333
Nevím, my ty boty drží… když je máš nakremovane, tak tu sůl z nich umyjes a pak to musíš nechat uschnout třeba do druhého dne a nakremovat. Na zimu i jaro podzim mam hodně botu, prostě střídat a starat se o ně…
Syn má zimní od DPK s ovčí vlnou, teplé, neoromoknou, sedí i na tu jeho hubenou dlouhou nohu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.23 08:44

Klasicke vyssi zimni boty nemaji. Bydlime na horach, lepsi mi prave prisly ty snehule. Jenze snih je fuc, bahno, mokro, rano mrze, pres den uz jsou teploty vyssi. A co jim mam dat ted? Uprimne mam uz z toho zas nervy. Nevim co jim mam davat za boty. Hledam ty turistucky, jenze většina je s kozichem, a zbytek jsou pro vetsi deti. Maji stelku cca s nadmerkem 16cm

• Citovat
  • Upravit
7230
2.3.23 08:46
@Anonymní píše:
Klasicke vyssi zimni boty nemaji. Bydlime na horach, lepsi mi prave prisly ty snehule. Jenze snih je fuc, bahno, mokro, rano mrze, pres den uz jsou teploty vyssi. A co jim mam dat ted? Uprimne mam uz z toho zas nervy. Nevim co jim mam davat za boty. Hledam ty turistucky, jenze většina je s kozichem, a zbytek jsou pro vetsi deti. Maji stelku cca s nadmerkem 16cm

Oni měli jen ty sněhule? žádné jiné boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7230
2.3.23 08:53
@Anonymní píše:
Klasicke vyssi zimni boty nemaji. Bydlime na horach, lepsi mi prave prisly ty snehule. Jenze snih je fuc, bahno, mokro, rano mrze, pres den uz jsou teploty vyssi. A co jim mam dat ted? Uprimne mam uz z toho zas nervy. Nevim co jim mam davat za boty. Hledam ty turistucky, jenze většina je s kozichem, a zbytek jsou pro vetsi deti. Maji stelku cca s nadmerkem 16cm

https://www.sportisimo.cz/…2-wp/321785/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 09:31
@KKK85 píše:
https://www.sportisimo.cz/…2-wp/321785/?…

Jejich udana stelka neodpovídá. Dle mereni v komentarich bysme potřebovali vel 25, coz nemaji…

• Citovat
  • Upravit
22791
2.3.23 09:39

Já nedám dopustit na superfity, nechávám naimpergnovat u nás v obuvi za 100,–, hodí to do stroje a za pár minut hotovo.
Holinky se u nás nosí max.na chalupě do bahna a vysoké mokré trávy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7230
2.3.23 09:41
@Anonymní píše:
Jejich udana stelka neodpovídá. Dle mereni v komentarich bysme potřebovali vel 25, coz nemaji…

tak třeba…
https://www.kkboty.cz/…00-gore-tex/?…

našla jsem na boticky-detske.cz primigi s goretexem za 1200-1300… nejde mi odkaz vložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7230
2.3.23 09:42
@Anonymní píše:

mají malou nožku…to je na dětskou obuv prostě… koukej na primigi ty jsou fajné, ale i jonap třeba, froddo. Boty jsou pálky…dcera má zimní za 1800 froddo, k tomu decathlon z a700. Ted na jaro keen jasper za 1050, celoroční kožené počítám cca 1300, plátěnky froddo za 800…sandále keen za 1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
2.3.23 09:50
@Anonymní píše:

Tak 25 jsou malé botky, to mi syn nosil tak ve třech, čtyřech letech… Dojdi do dětské obuvi, kde mají různé značky a podle toho, co jim sedne na nohu jim boty kup. Takové malé děti určitě ještě kotníčkové boty, ideálně na tkaničky, aby na noze seděly…
Syn má třeba úzkou noh a na svůj věk velkou, ale vždycky jsem mu koupila takové boty, aby mu na noze sedely.
Rozhodně jsem ho nenechala celou zimu chodit ve snehulich nebo gumakach :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
2.3.23 09:53

Na zimu měl sněhule, plus kotníčkové kožené s kožíškem, jaro a podzim kožené celorocky ( boty z jara mu do podzimu nikdy nebyly, takže jaro nové, podzim nové), plátěné tenisky na léto a něco na styl sandálů ( keeny)…
Jo je to hodně peněz, ale ty nohy ho budou nosit celý život…

• Citovat
  • Upravit
7230
2.3.23 09:54
@Anonymní píše:

odkud jste? V Ostravě je super prodejna s dětskou obuvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková