Dětské boty, botičky, holínky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.3.23 11:26
@KKK85 píše:
mají malou nožku…to je na dětskou obuv prostě… koukej na primigi ty jsou fajné, ale i jonap třeba, froddo. Boty jsou pálky…dcera má zimní za 1800 froddo, k tomu decathlon z a700. Ted na jaro keen jasper za 1050, celoroční kožené počítám cca 1300, plátěnky froddo za 800…sandále keen za píše: Více

Jenze ja mam ty deti dve..to je pak vsechno 2×. Coz je mazec.. mela jsem za to, ze kotnikove boty pro mensi deti jsou nevhodny. Me teda samotny strasne vadi, takže kupuju nizsi boty. V detske obuvi uz jsem jednou brala jonap a ddstep. Jonap takova semisova kuze, hned mokry. Ddstep se za mesic zacaly loupat, ta hladka kuze. Takze jsem dva mesice nosene boty poslala za 120kc dal.. dale jsem sla na zacatku cervna vybírat sandale. Jdete pozde, vyprodane. Sandale jsou k dostani duben/kveten. Jenze tem detem roste noha rychle ze jo… byly tam jedine s otevrenou spici za 1750 kc jedny. Takze temer za 3500 sandale na dva mesice. Bohuzel nevydelavame statisice, to si fakt nemuzeme dovolit..

• Citovat
  • Upravit
7231
2.3.23 11:48
@Anonymní píše:
Jenze ja mam ty deti dve..to je pak vsechno 2×. Coz je mazec.. mela jsem za to, ze kotnikove boty pro mensi deti jsou nevhodny. Me teda samotny strasne vadi, takže kupuju nizsi boty. V detske obuvi uz jsem jednou brala jonap a ddstep. Jonap takova semisova kuze, hned mokry. Ddstep se za mesic zacaly loupat, ta hladka kuze. Takze jsem dva mesice nosene boty poslala za 120kc dal.. dale jsem sla na zacatku cervna vybírat sandale. Jdete pozde, vyprodane. Sandale jsou k dostani duben/kveten. Jenze tem detem roste noha rychle ze jo… byly tam jedine s otevrenou spici za 1750 kc jedny. Takze temer za 3500 sandale na dva mesice. Bohuzel nevydelavame statisice, to si fakt nemuzeme dovolit..

My kupujeme ještě dvou dětem od muže, takže máme to třikrát… vím co to stojí. A taky nejsme milionáři. Ale boty beru od začátku jako nejdůležitější. Tak není dobrá kotníková bota.. nevím jaké by mělo mít na zimu boty dítě které jde do sněhu? I barefoot boty jsou kotníkové… rozhodně není ideální že tvě děti chodili celou zimu v demarech… Jak říkám já teď už v lednu koupila dceři tenisky keen, stáli 1050, sandale keen za 1000… ale kdybych to nechala na duben-květen tak ty tenisky by stáli tak 1700, a sandále taky stojí v létě cca 1500… Já si na boty u dcery potrpím… papuče má taky barefoot, jedny stojí cca 400-600 a máme troje… Oblečení pak sháním na vinted, bazárkách… v akcích, výprodej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7231
2.3.23 11:49
@Anonymní píše:

A když už já za jedno dítě dala na zímu více než ty za dvě… Mě dvoje zimní boty pro jedno dítě stály 2500… takže porovnávat zda mám jedno a ty dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.3.23 11:53
@Semtex píše:
@Anais Brno měli jsme vždycky hladké, ale stejně, drahy to bylo jako :cert:, a výdrž žádná :lol: jednu dobu jsem nosila jen kožené oolobotky od Bati, taky promokaly, měla jsem i kožené pohorky, ty teda byly na noze fajn, ale promokaly mi též, i po nakremovani, tak nevím, asi to neumím🙈 měla jsem na to dokonce i nějaký spesl krém/tuk z horolezeckých potřeb :P nebo by se muselo kremovat před každou cestou a to nepřipadá v úvahu pro mě, na to jsem lina :mrgreen: tak jsem proste přešla na boty, kde je přímo napsáno “nepromokavé” a funguje to :mrgreen:

Jednou jsem teda koupila nějaké Ara kozačky s goretexem, a ty nepromokly vůbec, měla jsem je taky několik let, to byly fakt držáky. Ale pak už samozřejmě stejný model nevyrobili a já v obchodě nepoznám, které boty v regálu nepromokave jsou a které ne :lol:

Příspěvek upraven 02.03.23 v 08:05

Pokud po tom jdes a hledas treba na netu, tak se dela hodne konvencnich bot s goratexem.

Jinak teda ja kremuju kozene boty kremem se vcelim voskem a dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 11:57
@KKK85 píše:
My kupujeme ještě dvou dětem od muže, takže máme to třikrát… vím co to stojí. A taky nejsme milionáři. Ale boty beru od začátku jako nejdůležitější. Tak není dobrá kotníková bota.. nevím jaké by mělo mít na zimu boty dítě které jde do sněhu? I barefoot boty jsou kotníkové… rozhodně není ideální že tvě děti chodili celou zimu v demarech… Jak říkám já teď už v lednu koupila dceři tenisky keen, stáli 1050, sandale keen za 1000… ale kdybych to nechala na duben-květen tak ty tenisky by stáli tak 1700, a sandále taky stojí v létě cca 1500… Já si na boty u dcery potrpím… papuče má taky barefoot, jedny stojí cca 400-600 a máme troje… Oblečení pak sháním na vinted, bazárkách… v akcích, výprodej…

Jenze jak mam odhadnout ted velikost sandalu? Deti maji 2 a 3 roky.. jim proste noha roste..

• Citovat
  • Upravit
7231
2.3.23 12:47
@Anonymní píše:
Jenze jak mam odhadnout ted velikost sandalu? Deti maji 2 a 3 roky.. jim proste noha roste..

Fakt tak maličké děti chodí celou zimu ve sněhulích??? Bože můj… já už uměla u dcery odhadnou velikost… teď má sandále o 1,5cm větší ty keen..ale ony jsou dost uzavřené tak tam může být i větší nadměrek. ale jiné děti nemusí velký nadměrek… Dceři třeba noha rostla pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 12:53
@KKK85 píše:
Fakt tak maličké děti chodí celou zimu ve sněhulích??? Bože můj… já už uměla u dcery odhadnou velikost… teď má sandále o 1,5cm větší ty keen..ale ony jsou dost uzavřené tak tam může být i větší nadměrek. ale jiné děti nemusí velký nadměrek… Dceři třeba noha rostla pomalu…

Nojo, nosi. Neudivuj se tolik… ty snehule jsou dole gumovy, takze nejsou mokry, a uvnitr vyteplene. Kdezto boty v obuvi jsou vevnitr jen teple, ale vnejsi material je klasicka latka.. takze jsem mela za to, ze z toho nohy musi byt mokre brzo. Ze to proste nejsou boty do snehu.

• Citovat
  • Upravit
7231
2.3.23 12:58
@Anonymní píše:
Nojo, nosi. Neudivuj se tolik… ty snehule jsou dole gumovy, takze nejsou mokry, a uvnitr vyteplene. Kdezto boty v obuvi jsou vevnitr jen teple, ale vnejsi material je klasicka latka.. takze jsem mela za to, ze z toho nohy musi byt mokre brzo. Ze to proste nejsou boty do snehu.

znám demmar. Kamarádka je má pro děti na sáňkování. My třeba i na sáňkování boty.

Dívej… přesně tyto máme. Jen tedy v dívčím. Níkdy nepromokli. Jen tedy cena byla mnohem vyšší na začátku zimy… ufff

https://www.barefootboty.cz/…extil-velur/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
2.3.23 13:01
@Anonymní píše:
Nojo, nosi. Neudivuj se tolik… ty snehule jsou dole gumovy, takze nejsou mokry, a uvnitr vyteplene. Kdezto boty v obuvi jsou vevnitr jen teple, ale vnejsi material je klasicka latka.. takze jsem mela za to, ze z toho nohy musi byt mokre brzo. Ze to proste nejsou boty do snehu.

Tak promiň sněhule nejsou boty na celou zimu… kvalitní kožená bota se tomu říká…

• Citovat
  • Upravit
14558
2.3.23 13:03
@Lucie_Sx píše:
Pokud po tom jdes a hledas treba na netu, tak se dela hodne konvencnich bot s goratexem.Jinak teda ja kremuju kozene boty kremem se vcelim voskem a dobry.

Já vím. Ale nejdu po tom, nerada zkouším něco nového, když mám osvědčené :mrgreen: haemkovy funguji vždy, nestoji moc a ještě i dobre vypadaji :lol: batole tedy mívá i kožené celorocky ze Zary, seženu je tam v akci vždycky za 300-500, ale Zara staršímu na nohu vůbec nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 13:11
@KKK85 píše:
znám demmar. Kamarádka je má pro děti na sáňkování. My třeba i na sáňkování boty.

Dívej… přesně tyto máme. Jen tedy v dívčím. Níkdy nepromokli. Jen tedy cena byla mnohem vyšší na začátku zimy… ufff

https://www.barefootboty.cz/…extil-velur/?…

Tak na pristi zimu poridim neco takoveho..jenze ted uz nema cenu kupovat zimni vyteplene ze…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.23 13:19
  • Citovat
  • Upravit
Anais Brno
2.3.23 13:31
@Anonymní píše:
https://www.veselatkanicka.cz/…kost-25.html?…
Holky, co tyhle na jaro?

Ktr jsou skvělé boty, jen ber v potaz, že je to semiš, ne hladká kůže…
Takže semiš bude mít za chvíli jako čuně a hlavně ty boty promoknou…

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
2.3.23 13:33

https://www.veselatkanicka.cz/…kost-25.html?…
Např tohle je hladká kůže. Nakremovat, naimpregnovat několikrát během nošení

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.23 13:33
@Anais Brno píše:
Ktr jsou skvělé boty, jen ber v potaz, že je to semiš, ne hladká kůže…
Takže semiš bude mít za chvíli jako čuně a hlavně ty boty promoknou…

Fuuuh, tak co hledat? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková