Dětské boty, botičky, holínky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.3.23 06:54

Detske boty,boticky,holinky

Ahoj tak nejak uz nevim co koupit za boty. Deti nenosi barefoot. Ted maji demar snehule a holinky s vložkou. Ve skolce na jare/podzim nosi holinky do vysoky travy, kaluzi atd. Deti skolkovy mam dve, tak resim jaky boty. Noha jim zase tak moc neroste. Ale doma kvuli zahrade jsou holinky taky celkem nutny. Nicmene, nevim zda zase koupit ctvery holiny (dvoje skolka, dvoje doma), a obyc botasky, nebo proste nejaky lepsi kozeny nizky boty, a impregnovat je? Mate zkusenost jak to vydrzi vodu? Koukala jsem i na s membránou, jenze to jsou boty od 1500 a vejs, to uz je nad muj limit… chci aby se ty boty daly nosit i v teplejsich dnech, ale zároveň i prave kdyz je venku mokro.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7230
2.3.23 07:17

My třeba holínky nenosili skoro vůbec. Dcera má každý rok keen, letos keen jasper jsou připravené, jsou nepromokavé. My tedy jedeme barefoot, nebo ten kompromis. Keen jsem kouila už v lednu a byli za 1050. Pak má vždy k tomu celoroční kožené boty. Gumáky měla ale nosila fakt minimálně na zahradu, do školky nikdy. Na zimu pak měla vždy boty s membránou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
2.3.23 07:20

V haemku mívají sezónně nepromokave tenisky, kupuju synovi ty - na chození do školy a ven s kamosema, když jsou deště, jsou nenahraditelne. A fakt nepromoknou, sama jsem mu je jednou ukradla, když pršelo a nebyl doma, máme stejnou velikost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7230
2.3.23 07:21

Nebo i decathlon koukni dají se koupit takové trekovější boty za 500-800 a jsou nepromokavé, měli jsme jako náhradní jeden rok… a taky fakt nikdy nepromokli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
2.3.23 07:21

Gumáky vůbec nevedeme, děti mám dvě. Na mokrou trávu měli impregnované kožené boty, když byly nad kotníky, tak zvládly i pár kaluží. U nás nemají holínky v oblibě ani paní učitelky. Když je mokro, jdou na procházku nebo na hřiště a nelezou na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21466
2.3.23 07:22

Mě teda přijdou holínky jako ten nejhorší typ boty. Jako sem tam výjimečně asi ok, ale aby v nich dítě bylo stále, to je trochu moc. Já dětem ve školkovém věku kupovala právě boty s membránou. Holínky vzaly na nohu za sezonu tak dvakrát, v zimě vůbec… Ale to ti asi moc nepomůže. Cenově jsou ty membránové boty drahé, kór když je potřebuješ dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
2.3.23 07:22

Zadas to do hledání a vyjede jich dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7230
2.3.23 07:24

@nozu tak tak… ono i ty demmar co píše zakladatelka si nemyslím že je vhodná obuv na celou zimu… a jak chápu děti nosi jen ty demmar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
2.3.23 07:37

@KKK85 tak Demar kvalitní je, ale je to proste gumové, na celou zimu bych to asi taky nedavala. I když, zase lepší mít jistotu, než aby boty promokly a děti měly mokré nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7230
2.3.23 07:41
@Semtex píše:
@KKK85 tak Demar kvalitní je, ale je to proste gumové, na celou zimu bych to asi taky nedavala. I když, zase lepší mít jistotu, než aby boty promokly a děti měly mokré nožičky.

já bych je měla tak na sníh, na bobování… nee na denní chození do školky. My měli letos froddo s membránou, plus jedny na střídaču z decathlonu. Nepromokli ani jedn nikdy… a nebylo třeba gumových bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.3.23 07:46

Holinky ani snehule ale fakt nejsou na nejake velke denni chozeni.
Noha je v tom moc volna, borti se, to fakt neni dobry.
Poridila bych normalni sportovni/turisticke boty, nejlip s tou membranou. Kdyz chytnes akci, tak ta cena neni tak priserna. Nebo kozene a poctive mazat/impregnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
2.3.23 07:48

Jako klasické kožené celorocky, nebo kožené zimní pro ně nemáš?
Gumáky sněhule ok, mají své místo, ale pro množství sněhu a srážek, to jsou boty, které to dítě obuje párkrát za sezónu…
Kvalitní kožená bota z hladké kůže ( ne semiš) nepromokne.

• Citovat
  • Upravit
14556
2.3.23 07:52

@Anais Brno synovi teda ty “kvalitní kožené” promokaly, to bych asi musela impregnovat denně nebo nevím, proto už je proste nekupuju, člověk s tím vylezl do velkého deště a hned byla vlhka špička ponozky :roll: :nevim: měli jsme tehdy Essi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
2.3.23 07:57

@Semtex nevím, ale sama nosím kožené boty pořád a vydrží i déšť…nohy máme v suchu… já je třeba jen kremuju, impregnaci na kožené boty nepoužívám…
Není nic kvalitnějšího na trhu, než kožená bota… teď už má 37, ale ty dětské bitky ve školce byly vždy kožené a na tkaničky, aby seděly na noze…
Nosík DPK nebo DD step, hubená dlouhá noha…
Ale musíš koupít hladkou useň, ne semiš.

• Citovat
  • Upravit
7230
2.3.23 07:59
@Anais Brno píše:
@Semtex nevím, ale sama nosím kožené boty pořád a vydrží i déšť…nohy máme v suchu… já je třeba jen kremuju, impregnaci na kožené boty nepoužívám…
Není nic kvalitnějšího na trhu, než kožená bota… teď už má 37, ale ty dětské bitky ve školce byly vždy kožené a na tkaničky, aby seděly na noze…
Nosík DPK nebo DD step, hubená dlouhá noha…
Ale musíš koupít hladkou useň, ne semiš.
čím krémuješ kožené? Nějaký speciální krém?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková