Dětské brýle pro 4leté dítko

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.1.14 19:48

Dětské brýle pro 4-leté dítko

Ahoj :mavam:

Můj 4-letý syn má nosit brýle. Ve školce dost řádí a já nevím, které vybrat. Po optikách jsme chodili a dost drahý i se slevou z pojišťovny. Ráda bych přes internet nějaký nerozbitný, třeba ty ze silikonu. Prosím o zkušenosti a případně o odkaz na e-shop, kde bych mohla objednat. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1247
13.1.14 20:00

Já koupila stejně starému synovi brýle ve Fokus optik. Zrovna tam zase mají tu samou akci - koupíš jedny brejličky a druhé kompletní dostaneš zdarma. Vybrali jsme brejličky plastové s gumičkou dozadu a jsme s nima moc spokojeni. (Druhé jsme si vzali kovové, takové parádnější, ale ještě je nenosil.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.1.14 20:07

No upřímně pochybuji, že pro tak velké dítě seženeš celosilikonové. Dcera je měla jako první, teď na 2,5letech má klasické, samozřejmě skla plastové, za ušima zarážky, brýle jí x krát spadly a pořád drží. Stály 2000,– i se slevou, viděla jsem i klasické brýle dozadu na gumičku. Já ty gumičky nemusím, dcera je měla na prvních brýlích a začaly jí z toho odstávat uši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.1.14 20:11

@Aishenka Nám teda ta gumička nepřijde vůbec do kontaktu s ušima, je čistě jen kolem hlavy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.1.14 20:20

@mončatka no malé šla na těch prvních brýlích právě na uši (jako kdyby tlačila), když jsem gumičku dala okolo hlavy tak jí to padalo stejně dolů.. tak nevím čím to bylo.. oční to viděla a nic neřekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.1.14 20:25

@Aishenka To je divný :think: Hlavně teda i to, že to tak oční s klidem nechala :zed: To je moc dobře, že už máte mnohem lepší brejličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.14 20:32

@mončatka Můžeš mi prosím zaslat foto brejliček? Dnes jsme ve Fokus byla, jedny plasťáky se mi tam moc líbily a byli mu, ale Paní mi doporučila radši silikonové, protože viděla toho našeho lumpa, jak hned z vostra na ty brejle sahá, jemu by nevydržely asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.14 20:37

Jinak jsem našla tyhle ještě…http://www.bryle-online.cz/nerozbitne-bryle/pro-deti-a-juniory/spring-15766

mají dost brýlí a silikonové až do 10 let asi…nejsem spokojená se vzhledem, to bych radši plastové nebo kováky, ale jelikož mi nic jiného nezbývá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.1.14 20:49

@Samička22 Poslala jsem ti SZ s fotkami brejliček. Nějak jsem je nemohla přetáhnout sem do diskuze :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.1.14 20:53

@Samička22 Jak na ty obrázky znovu koukám, tak to budou opravdu ty, co máme (na obrázku, kde jich je víc). No nic, jsem asi úplně pitomá, právě mi došlo, jak se sem přidávají fotky :zed: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
31.1.14 22:45

Ahoj, taky to teďřešíme. Dnes jsme byli u oční-dcera má tupozrakost a nosí brýle už 6 let. Synek byl brán vždy preventivně a teď ve 3,5letech mu naměřila na dálku 1 dioptrii. Půjdeme určo do Fokusu, vždy s novým poukazem chytneme 1+1 zdarma :palec: a teprve nyní ty brýle opravdu upotřebíme, neb je otázka za jak dlouho je malej zdemoluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí