Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevíte někdo o pěkném dětském hřišti plném prolejzaček, skluzavek apod?
U Plazy a u bazénu Lochotín vím, ale ještě nějaké jiné?
A kdyby u něj bylo nějaké občerstvení, tak by to bylo super…
Díky.
http://www.firmy.cz/…n-lobzy.html
nevím tedy jak je to s tím občerstvením, ale toto se mi velice líbí
@momi33 na doubravce u školky a školy pro zrakově postižené je hezké. Ale bohužel bez občerstvení
To vypadá super ![]()
To občerstvení nevadí, jde mi jen o zabavení malýho…
@momi33 píše:
Ahoj, nevíte někdo o pěkném dětském hřišti plném prolejzaček, skluzavek apod?
U Plazy a u bazénu Lochotín vím, ale ještě nějaké jiné?
A kdyby u něj bylo nějaké občerstvení, tak by to bylo super…
Díky.
U Mlýnské strouhy. I s občerstvením ![]()
@Baba píše:
U Mlýnské strouhy. I s občerstvením
Mlýnská strouha? ![]()
jsou tam nějaký prolejzačky apod? ![]()
asi dál ke Štruncáku?
Tak já teda bydlím přímo v centru a vím jenom za Plazou. Tam mi to tedy moc nevyhovuje
Mlýnská strouha tedy vůbec nevim kde je.
@momi33 píše:
Mlýnská strouha?
jsou tam nějaký prolejzačky apod?
asi dál ke Štruncáku?
V tom parku pod Diplomatem. Jsou tam klouzwcky, nejaky domecek, hlavy, co vydavaji zvuky, voda s kachnama, velky travnaty plac a zmrzlina pobliz ![]()
Ahoj, kam chodíte nejradši na dětské hřiště na Lochotíne? Nejlépe oplocené a s prolejzackama jak pro větší tak pro mrnouse? ![]()
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 na lochotíně jak je ten ICE park, tam je velké hřiště pro děti, ve vnitrobloku v Manětínské ulici, jinak krásné využití pro děti je na Nové Hospodě a je to i s občerstvením, tam se nám moc líbí - hodně prolézaček a dost místa
@renda81 A kde to tam, prosím tě, je? Jezdíme kolem domů, tak bychom to tam měli relativně blízko ![]()
@Zuzka2012 vyjedeš na kruháči u makra tím výjezdem na Novou Hospodu, a jedeš pořád rovně, skoro až na konec (pak se ta silnice napojuje na tu rychlostní na Líně). Je tam nějaká firma nevím jestli stavební, a tam odbočíš do prava a pojedeš kousíček a je to mezi baráčkama, tam to uvidíš je to velký areál, jsou tam i tenisové kurty. Snad je to srozumitelný - moc navigovat neumím ![]()
@renda81 Jojo, srozumitelný
Díky moc. My jsme právě z Líní a tohle mi teda uniklo…
@Zuzka2012 je to tam opravdu báječný
snad se vám tam bude líbit. Jen přes poledne tam je mooooooooc lidí, chodí tam na obědy, vaří tam dobře - a to je na dýl, jinak pohodička
@renda81 Paráda, tak to zkusíme určitě i oběd. Vítám každou příležitost, kdy nemusím vařit ![]()