Dětské hřiště u metra Kobylisy?

43035
23.3.11 13:23

Dětské hřiště u metra Kobylisy?

Ahojda
nevíte někdo, jestli je tam někde blízko (do 5 min) dětské hřišťátko? Nejlépe směrem ke katasrofálnímu ústavu. Nasedám tam na příměstský bus a často mám pár desítek minut času. Díííííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
bensi
23.3.11 13:27

Pudli, my jsme místní, velmi oblíbené a navštěvované je u drákulova, u finančáku v parku. Blíž je pidihříště vzadu u Silesiánů (nutno obejít celou budovu). Pak je nahoře u Alberta, ale tam je asi jen zastávka městské. Přímo u katastrálního jsme nic neobjevili..

• Citovat
  • Upravit
43035
23.3.11 13:32
bensi píše:
Pudli, my jsme místní, velmi oblíbené a navštěvované je u drákulova, u finančáku v parku. Blíž je pidihříště vzadu u Silesiánů (nutno obejít celou budovu). Pak je nahoře u Alberta, ale tam je asi jen zastávka městské. Přímo u katastrálního jsme nic neobjevili..

dík. to jsou nejspíš asi ti saloši. nevěděla jsem, že tam mají hřiště, z té stzrany jsem nikdy nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2684
23.3.11 14:22

Nene to neni u salesianskyho centra ale v parku pod Financakem. Park je mezi ulici Kubisovou a Pradovou. Take jsem mistni a na hristi jsem pecena varena. O nicem jinym nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bensi
24.3.11 08:58

Martino, to hřiště za salesiánským divadlem je, musí se vejít do dvora, je pod stromy, pár houpaček, trochu písku..
P.S. tak to se tam setkáváme, my k finančáku chodíme dost často, utším, že tě podle fotky poznávám, jojo svět je malej :-D

• Citovat
  • Upravit
2684
24.3.11 11:42

bensi,
no vidis, tak mam dalsi tip kam jit :-), protoze tady neni nic. A o nejakym MC nevis? Od zari se bude snad otvirat na Ladvi, ale jinak vim o osmikovi a to je vse

Dneska odpo tam opet mirim :-) ono s kocarkem a s prckem neni nejak moznosti kam jit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
24.3.11 15:02
bensi píše:
Martino, to hřiště za salesiánským divadlem je, musí se vejít do dvora, je pod stromy, pár houpaček, trochu písku..
P.S. tak to se tam setkáváme, my k finančáku chodíme dost často, utším, že tě podle fotky poznávám, jojo svět je malej :-D

se vleze do dvora jak je vstup do divadla od parkoviste? nebo jinudy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí