Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojda
nevíte někdo, jestli je tam někde blízko (do 5 min) dětské hřišťátko? Nejlépe směrem ke katasrofálnímu ústavu. Nasedám tam na příměstský bus a často mám pár desítek minut času. Díííííky
Pudli, my jsme místní, velmi oblíbené a navštěvované je u drákulova, u finančáku v parku. Blíž je pidihříště vzadu u Silesiánů (nutno obejít celou budovu). Pak je nahoře u Alberta, ale tam je asi jen zastávka městské. Přímo u katastrálního jsme nic neobjevili..
bensi píše:
Pudli, my jsme místní, velmi oblíbené a navštěvované je u drákulova, u finančáku v parku. Blíž je pidihříště vzadu u Silesiánů (nutno obejít celou budovu). Pak je nahoře u Alberta, ale tam je asi jen zastávka městské. Přímo u katastrálního jsme nic neobjevili..
dík. to jsou nejspíš asi ti saloši. nevěděla jsem, že tam mají hřiště, z té stzrany jsem nikdy nešla.
Nene to neni u salesianskyho centra ale v parku pod Financakem. Park je mezi ulici Kubisovou a Pradovou. Take jsem mistni a na hristi jsem pecena varena. O nicem jinym nevim.
Martino, to hřiště za salesiánským divadlem je, musí se vejít do dvora, je pod stromy, pár houpaček, trochu písku..
P.S. tak to se tam setkáváme, my k finančáku chodíme dost často, utším, že tě podle fotky poznávám, jojo svět je malej ![]()
bensi,
no vidis, tak mam dalsi tip kam jit
, protoze tady neni nic. A o nejakym MC nevis? Od zari se bude snad otvirat na Ladvi, ale jinak vim o osmikovi a to je vse
Dneska odpo tam opet mirim
ono s kocarkem a s prckem neni nejak moznosti kam jit ![]()
bensi píše:
Martino, to hřiště za salesiánským divadlem je, musí se vejít do dvora, je pod stromy, pár houpaček, trochu písku..
P.S. tak to se tam setkáváme, my k finančáku chodíme dost často, utším, že tě podle fotky poznávám, jojo svět je malej
se vleze do dvora jak je vstup do divadla od parkoviste? nebo jinudy?