Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím o radu, kde sehnat dětské legíny, které se hned neroztehnou. Kupuji sadu z Tchibo a vydrží tak měsíc max dva a pak se na nich dělají díry. Na to, že jedny vycházejí na cca 100,– tak nic nevydrží. Máte tip, kde sehnat nějaké pevnější? Díky ![]()
My máme obyč z pepca a už je nosí druhé dítě
a když je náhodou zničí, tak mě to nemrzí protože stojí kolem 60 korun
Lidl má taky fajn.
Holý mají teď Gate a je to trochu lepší. Ale pokud chceš fakt s větší vydrží, tak ne bavlnene, ale třeba takový ten sportovní materiál.
Přiznám se, že jsem nyní koupila zateplené legíny na stánku, drží a jsou super
Tak záleží, na co to chceš. Skolkovy smirglkoberec nepřežije nic, školní dítě má již věci zachovalé. Kupuji Lindex neboť má utahovací pas s gumou i na hubené deti a hodně vzoru. Ovšem tam je člověk na 300-400Kc/ks dle akce, tak to si oproti Tchibu nepomuzes.
@DanielaD píše:
Přiznám se, že jsem nyní koupila zateplené legíny na stánku, drží a jsou super
Tak zimní kupuju zásadně u vietnamců. A jsou skvělý. ![]()
@Janli píše:
Tak zimní kupuju zásadně u vietnamců. A jsou skvělý.
že jo ![]()
@beruska9 píše:
Next…objednavala jsem res Zalando.
Mají dole dost široký nohavice? Ty moje cácory mají vysoký nárt a málokterý natáhnout.
HM, Next, Lidl a do školky tedy z Pepca, protože je dcera rozedřela raz-dva. To samé tepláky pro syna.
Pokud dítě leze po čtyřech po koberci, zásadní rozdíl bude spíš v tom, zda to začne děravět po třech nošeních nebo po patnácti. Zrovna Pepco a Lidl mi odcházejí mezi prvníma (i když teda ty termolegíny z Lidlu vydržej víc), HM, Next nebo Tchibo vydrží déle. A legíny jsou jedna z mála věcí, které ze zásady nekoupím v sekáči, protože i když jsou na pohled pěkné a pevné, tak nějaké dítě už je nosilo a část té životnosti už to má za sebou (zatímco trička drží i roky).