Dětské oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
5.10.18 10:05

@Zelnicka někde jsem tu četla věci z Anglie, tak věci z anglie se možná najdou uplně minimálně, vzala jsem jednou a více už ne, opravdu to nejsou hezké věci a hlavně jsou alespon pro mě totálně neprodejné. MNěkteré věci jsou samozřejmě na donošení, nebo prostě na lítačku do školky, ale jsou maminky které to za pár kaček ocení. Ale mám tu i značkové a nové věci ještě s visačkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
5.10.18 10:24
@Zelnicka píše:
Přesně žák, když hledám hezké džíny pro nejmladšího vyjizdi mi stejně, jako nosil nejstarší syn, kluci jsou od sebe 9 let :-). Hodně lidem už se asi fotit nechce.

No kdyz natrefis, tak je to kup. Ale musis natrefit. Ja sem na jare od pani kupovala saticky. Nadherny. Asi za 50 Kc. No tak pak ji pisu, jak jsou nadherny a ona, ze je ma od sestry z Anglie. A ty byly nenoseny. A krasny. Od te doby sem nenatrefila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
5.10.18 10:26
@Lucinda95 píše:
@Zelnicka někde jsem tu četla věci z Anglie, tak věci z anglie se možná najdou uplně minimálně, vzala jsem jednou a více už ne, opravdu to nejsou hezké věci a hlavně jsou alespon pro mě totálně neprodejné. MNěkteré věci jsou samozřejmě na donošení, nebo prostě na lítačku do školky, ale jsou maminky které to za pár kaček ocení. Ale mám tu i značkové a nové věci ještě s visačkami.

Tak to hod sem na bazarek. Tady je dobry vyhledavani. Treba na bazosi ti to vyhleda i to, co nechces. Tady si zadas velikosti, barvu, znacku. Parada :palec: a nebo i Modry konik. Tam je bazar taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.10.18 10:31

@TopSecret Tak super, děkuji za radu :) určitě zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
5.10.18 14:47
@TopSecret píše:
Tak to hod sem na bazarek. Tady je dobry vyhledavani. Treba na bazosi ti to vyhleda i to, co nechces. Tady si zadas velikosti, barvu, znacku. Parada :palec: a nebo i Modry konik. Tam je bazar taky super.

ano souhlasím, tady se prodává dobře, hlavně to tam nahraj přes aplikaci, to je rychlejší :palec:
můžeš udělat i balíčky, ty jsou moc oblíbené (výhodnější poštovné) a pokud budeš mít v bazárku dost věcí, tak prodáš, holky si nakoupí raději více kousků, to je jasný.
je fajn potom sdílet třeba tvojí bazárkovou stránku na sociálních sítích a ve skupinkách podle místa :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.1.19 21:38

Daruji matce samoživitelce dětské oblečení

Vím, že je to netypické, že tu píše muž, tak doufám, že vám to nebude vadit. Myslím si, že je to nejlepší místo, kde to mohu napsat. Daruji matce samoživitelce dětské oblečení pro dvouletou holčičku vel.98. Jedná se o několik triček a mikiny. Osobní předání v Brně. V případě zájmu mi napište email na messageinabottle28@seznam.cz. Mohu vám poslat fotky oblečení. Je mi o to pomoct tam, kde je třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat