Dětské oblečení jak prodáváte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dětské oblečení jak prodáváte?
Chtěla bych se zeptat za kolik asi prodáváte oblečení po kojencích? Mám doma spoustu krabic věcí po klukovi 2 roky a holčičce půl roku. Jsou to všechno nové věci, chvíli nošené a na charitu si to zatím dovolit dát nemůžu. Už se v tom oblečení ztrácím, nestíhám fotit a lituji, že jsem ho neprodávala postupně hned. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Prodala jsem to jako balíky za symbolickou cenu. Nejlíp na vinted nebo marketplace.
- Citovat
- Upravit
Určitě nejlépe udělat balík, buď jedna velikost, nebo třeba 3 velikosti,… Spočítat třeba kusy a nějak to jako ten balík ocenit. Určitě bych neprodávala po jednom. To by ses ufotila a zbláznila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daruji celé balíky podle velikosti a líbám ruce tomu, kdo mě toho zbaví
Ale ani zadarmo o to extra zájem není, něco šlo přes sBazar, něco známým. A to nabízím jen ty fakt top věci, ostatní hážu do charitativních kontejnerů (sem tam žmolek nebo trochu popraskané obrázky) nebo rovnou na recyklaci (díry, fleky, moc seprané).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stříhám si z toho hadry! Naposledy jsem dala velkou tasku miminkovseho, top kvalita za 200kc a dopadlo to tak, ze jsem to pani co mela zajem jeste jak trubka nesla domu
jasne, mohla jsem ji poslat do pr… ale byla jsem rada ze se nekdo ozval.
Takze ne, tridit, fotit, davat na bazar, domlouvat se s lidma a stejne prodat hluboko pod cenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sedmikráskakrásná píše:
Chtěla bych se zeptat za kolik asi prodáváte oblečení po kojencích? Mám doma spoustu krabic věcí po klukovi 2 roky a holčičce půl roku. Jsou to všechno nové věci, chvíli nošené a na charitu si to zatím dovolit dát nemůžu. Už se v tom oblečení ztrácím, nestíhám fotit a lituji, že jsem ho neprodávala postupně hned.
Jak nemůžeš si dovolit dát na charitu? Myslíš, že na tom zbohatneš? Nového kojeneckého oblečení jsou všude mraky a i lepších značek než Pepco. Oblíbené HM mívá často výprodeje. Některé bílé a světlé kousky časem žloutnou, zvlášť po mimimu, které bylo mazáno olejem, gumy časem zteří.
My máme tolik dětí, že oblečení našlo maximální využití. Ale jinak bych se toho snažila zbavit co nejdřív za pár korun. Je u nás bazarek, kde paní neprodá ani značková body víc než za 30 Kč, ty z toho máš 20 Kč, stejná cena je i u dupaček a polodupaček, teplá souprava nebo overal kolem 40 Kč, stejně tak kalhoty a mikinky. Čepičky taky po dvacce. Bundičky a kombinézy 40 až 60 Kč, podle typu. Fusaky okolo stovky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, co se deje, ale nikdo tyhle veci nekupuje. Ja vzdy hodne veci darovala po kamaradkach. Jen takove ty lepsi kousky, ktere byly drahe-napr. fusak, detske zimni boty s PC pres 2000, jsem prodavala za par stovek a vzdy jsem prodala. Nyni si ale vsimam, a je to uz par let, ze dam na net tyto lepsi kousky a ani pes po tom nestekne. Dokonce jsem takhle par veci, kterych jsem se potrebovala zbavit a v okoli to nikdo nepotreboval, inzerovala zadara a ani tak se nikdo neozval
…nakonec jsem to polozila vedle popelarny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojenecké věci od Lindexu v perfektním stavu prodávám za 90-100 Kč/ks, lehce seprané za 70. Ostatní věci (HM, Tchibo, Lidl) prodávám po balíkách 20-30 ks, kde kus vychází na 15-20 Kč. Lindex jde hodně přes vinted, balíky přes bazoš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprodavam, dávám kamarádce nebo vyhazuju do kontejneru na textil. Prodala jsem jen zimní bundy, kombinézy a značkové boty. Docela dobře se dají prodat postýlky, odrážedla, přebalovací pult, kola, koloběžky atd..ale oblečení ne.
Příspěvek upraven 01.10.22 v 07:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To kojenecký se prodává nejhůř. Zkus FB bazárek, Market place, Vinted, občas něco prodám na Koníkovi. Tady na bazaru zatím nic…
Kojenecké jsem nakonec darovala pěstounům.
Od těch 2 let věku už se to prodávali líp, nejlíp celý balík, ale je to spíš za symbolickou cenu.
- Citovat
- Upravit
Taky oblečení po dětech neprodávám a ani použité nekupuji. Něco jsem dala sestře, když měla malé děti. Má mladší děti. Pak si vybrala její kamarádka.
Zbytek vezeme na charitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, kdyby někdo chtěl prodat oblečení na holčičku od 2 let výš za symbolickou cenu ať se ozve
ráda přijmu. Jinak mám taky hromadu kojeneckých věcí a přemýšlím jak to udat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne se líp prodávají větší věci. Po miminku tu ještě něco mám a to už mám děti ve škole. Zkus se toho zbavit co nejdřív, protože se to kupí. Hodně věcí jsem prodala třeba až po dlouhé době. Měla jsem hromadu věcí po holčičce a chtěla jsem to už darovat zadarmo. Ale paní chtěla, abych ji to odvezla a ještě hledala, kde bydlí. To jsem vzhledem ke špatné komunikaci odmítla. Nakonec si to vzala známá známého - sdílel můj inzerát na fb. Kočárek jsem přidala přes bazoš, ale taky to trvalo strašně dlouho, že jsem ho xkrat chtěla někomu darovat (nikdo ho nechtěl). Mě to nebaví. Holčičí věci dávám kamarádkám. Klučičí jsem teď dala do bazaru. Ale třeba na miminka u nás v bazaru nic neberou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Taky oblečení po dětech neprodávám a ani použité nekupuji. Něco jsem dala sestře, když měla malé děti. Má mladší děti. Pak si vybrala její kamarádka.
Zbytek vezeme na charitu.
Přijde mi nejjednodušší to někomu znamemu dát. Dávala jsem to i kamarádce pro její známou - aby mi to doma nezabíralo místo. A stejně toho mám pořád dost, jak děti rostou.
Vidím, jak pořád někdo dokola opakuje ty samé inzeraty. Taky jsem to dělala, ale většinou je to zbytečne, zdlouhavé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit