Dětské oblečení jak prodáváte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Konys píše:
Ja prodavam jen vetsi kusy. Zimni veci, bundy, kalhoty, kombinezy, veskery softshell, nejaky boty jsem prodala.. Nejaky obleceni jako komplet baliky cca do roka a pul mi zmizelo. Ale me nebavi komunikovat s lidma co by vse nejradsi zadarmo a jeste az ke dverim. Takze co neprodam, pak tridim… a minule jsem dala pani pestounce 3obrovsky pytle na miminko. Kdyz uz zadarmo, tak nekomu kdo to potrebuje… Ostatni… kdyz chteji opicku, musi mit na banany…Příspěvek upraven 01.10.22 v 07:34
Nejlepe vyprat, vyžehlit, poskládat do skříně. Nejlépe podle barev a pak by si to pipka rozmyslela, neboť se jí to nehodi barevně ke koberci
.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nejlepe vyprat, vyžehlit, poskládat do skříně. Nejlépe podle barev a pak by si to pipka rozmyslela, neboť se jí to nehodi barevně ke koberci![]()
![]()
.
Tak jako prodavam jedine vyprany
Ale fakt nezehlim
Ale jo no, mas recht. Ja na to nemam nervy. Kupujeme vse novy, kvalitni… dost veci i celkem drahych, a to co prodavam je vzdy jako novy… a lidi stejne smlouvaji.. Ale jak rikam, nez to dat jen symbolicky za par kacek… To si to radsi necham. Nebo to pak daruju nekomu, kdo to fakt potrebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já je mám zatím schované a čekám na okolí, kde mám těhotné 2 známé.
Upřímně se ale divím, že to nikdo nechce. Já takhle vždycky 1 balík od někoho koupím a zbytek si dokoupím nové.
Většinou koupím 30ks do 500,–, ale polovinu z toho stejně vyhážu, protože to má fleky. Divím se, že to někdo v takovém stavu prodává. Já schovávám po dceři věci jen opravdu v top stavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak poznám podvodný kontakty?
jinak děkuji za info, možná ten vinted zkusím. Nemáme známé, kteří by čekali v nejbližší době bohužel
. No a ráda bych za to třeba koupila zimní kombinézku pro holčičku. Mimchodem nemá někdo od nextu tu zimní oranžovou s kytičkami na holčičku? Hrozně se mi líbila, ale nestihla jsem koupit, tak bude nosit po bráškovi asi
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodáš, ale hodně pod cenou. Já z toho co jsem do toho vrazila, se mi vrátilo tak 20%
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pocker taky záleží za jakou cenu to koupíš ty, já 80 procent synova oblečení kupuju ve slevě. Do 4 let chodil z větší části v bazarkovych věcech ( měla jsem maminku vedle a oblečení bylo jak nové). Na ty větší předškoláky a dál už kupuju nový věci a pak většinou za polovinu pořizovací ceny prodám dál. V podstatě jsem na jeho oblečení od narození do těch 8 let dostala zpátky nějaký 90 tis. Zapisovala jsem si to od začátku a malá částka to není. Takže mu z toho hradime příměstaky pod
Nemám po kom dědit, nemám komu v okolí dát, vyhodit mi to přijde líto. Když vidím ten nepořádek kolem kontejnerů na textil, tak jsem raději dvě velké krabice posílala pěstounům… Plus postýlku s matrací
- Citovat
- Upravit
Já objevila na marketplace balík věcí za 800kc. Paní mi poslala pár vyfocených věcí, kde bylo dost kombinéz na zimu třeba, plno ostatního oblečení a v reálu toho byly snad 3 velké pytle, až jsem koukala. Věci tak do roku různě
Až mi bylo blbý jí dát tak málo, ale co teda chtěla, to dostala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, zkoušela některá z vás prodávat věci na kila? Pokud ano, byl o to zájem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po zkušenostech s lůzou neprodávám, ale dávám do kontejnerů na oblečení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem přišla na to, jak prodat obleceni.
Udelam set třeba 10 tepláků v dobrém stavu za 20 Kč. Pak jsem udělala set 15 triček za 10 Kč a set letních věci za 30 Kč. A všechno je pryč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše:
Udelam set třeba 10 tepláků v dobrém stavu za 20 Kč. Pak jsem udělala set 15 triček za 10 Kč a set letních věci za 30 Kč. A všechno je pryč
Fakt? Já dala na swap nějaké věci a nic.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše:
Udelam set třeba 10 tepláků v dobrém stavu za 20 Kč. Pak jsem udělala set 15 triček za 10 Kč a set letních věci za 30 Kč. A všechno je pryč
To je lepší darovat do rodiny, kamarádce, známým
.
- Citovat
- Upravit
@krecik.dzungarsky píše:
To je lepší darovat do rodiny, kamarádce, známým.
Přesně. Než to tridit, balikovat, inzerovat a posílat, to to strčím radeji sousedce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krecik.dzungarsky píše:
To je lepší darovat do rodiny, kamarádce, známým.
Já nikoho nemám.
Vsechny kamarádky mají děti 15+. A sousedka má holcicky. Mít komu to dat, tak bych byla rada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodávám postupně po krabicích. Jak z toho vyroste jde to dál. Nemám doma takovou kapacitu místa. Prodávám věci podle toho:
Jestli byli nové a kolik těch nových v krabici je
Podle toho kolikrát byli nošené, kolika detmy
Zohledňují i značku na tu spousta lidí slyší nejvíc.
Př :teď jsem prodávala krabici obnošených věcí po 2 dětech za 150. Když si odečtec zasilkovnu tak z toho vlastně nic nemám
Teď třeba bych chtěla za připravenou tak 250-300 značkové oblečení, teď už není, nošené chvilku, nezničene.