Dětské oblečení - kde nejlépe prodat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
24.10.25 12:47

@LucieKLuc skvěle dík moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
24.10.25 12:57

Me prijde ze to nikdo nekupuje. inzeruji pekne kousky na ruznych skupinach, vintedu apod a nic. a to nabizim kolikrat i jen za postovne.
Kdyby mel nekdo zajem..nabizim holcici obleceni tak do 2 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4125
24.10.25 13:17

@Petra0009
Jake je tvoje jmeno na vinted? Mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80050
24.10.25 13:21
@jesterka001 píše: Více

z toho bys oblekla celou školku :) ;)

Příspěvek upraven 24.10.25 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
24.10.25 13:21

@LucieKLuc mam toho na vintedu ted malo, ty nove vyrazene kousky jsem nestihla jeste nahrat
Jinak petra-970

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
24.10.25 13:36
@stinga píše: Více
Že jo? Taky si říkám :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80050
24.10.25 14:23
@jesterka001 píše: Více
:) a ještě hračky kdyby se nafotily, toho by také bylo - i u nás :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14899
24.10.25 18:18
@LucieKLuc píše: Více

To tedy rozhodne nedoporučuji, tam, kde je to napsané, tak takovy set nekoupim, a kde jsem to zjistila až doma a napsané to nebylo, dala jsem horší hodnocení. Jedna ženská se na mě kvůli tomu nějak urazila a druhá mě dala do blokace :mrgreen: kdyz jsem prodávala, dělala jsem sety podle stavu, jeden balíček byl s pidiflicky a vše nafocene. Byly to ale jinak malo nosene věci. Jinak jsem ale prodávala bud topstav nebo hezky noseny stav bez direk a fleku a vad. Z horšího z vadami jsme nadelala balíky a nahazela to do darovací skupiny. Teď už to nedělám a posílám to hezké do secondhandu, ať to prodají oni., to s vadami jde do textilního kontejneru.

Jinak ale jsem už dost alergicka na to, když někdo na vintedu označí věc, ze má stav velmi dobrý, ALE JENOM… (má flek, díru, rozbity zip).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4125
24.10.25 18:20
@Semtex píše: Více

Ja tedy kupuju v zahranici, ne v Cechach, treba to bude tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80050
24.10.25 20:38
@Semtex píše: Více

přesně - já v podstatě vůbec nechápu, jak si někdo může dovolit prodávat věci s fleky, dírami a rozbitými zipy - to je oblečení na vyhození, ne na prodej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1131
24.10.25 20:41

Hele nikde. :nevim: Jsou toho vsude tuny. Kdyz vidim, kolik zenskych nabizi pytle obleceni za odnos nebo swapem treba za ovoce, tak fakt nechapu jak je mozne, ze se da jeste neco prodat. Ja venuju kamoskam nebo hazim do textilu. Sestrenka prodavala, ale rikala, ze to bylo tolik prace a tak malo penez, ze se to vubec nevyplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
24.10.25 22:25

Jedině vinted, dát to po víc kusech. Ale já už jsem teda vyléčená z prodeje obyč oblečení, když to není třeba softshell. Já to nosím na swapy v okolí, plná velká taška nebo dvě tam, a zpátky taky, akorát toho, co využijem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
25.10.25 06:42

Bych řekla, že to hlavně musíš prodat hned po vyřazení ze skříně. Aby bylo oblečení aktuální. A sama prodávám jen značkové funkční nebo sportovní oblečení. Z běžného oblečení lze prodat ještě Lindex u menších dětí. Nějaké Hm, CA, nedej bože Sinsay, Pepco, to je ztráta času.

Když budu chtít u skolkového dítěte šetřit na oblečení, objednám že Sinsay tepláky, trička dle oblíbených motivů, kus kolem 70 Kč, přijde mne nové oblečení, kde bude jednotná, neseprana velikost. Z toho vyuziji vše a vydrží to po tu dobu, co to dítě nosí. Takto balík nikdy nanichany nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.10.25 06:51

No osm let staré oblečení už asi nikdo chtít nebude.
Na mimina se to prodává nejhůř, já většinu věnovala pěstounům.
Taky vyřazují hned co z toho vyroste, většinu prodám přes Vinted. Dřív jsem mela FB, tak fungoval osobní odběr, párkrát si tu bylo u mě doma několik maminek vybrat.
Takové ty flekaté roztrhané, nefunkční věci teda vyhazuju.
Boty většinou manžel vezme do práce, tam si to někdo vezme..
Fotim po kusech, nebo pak treba sada trika s dlouhým, krátkým, sada tepláků. Mikiny, bundy, kalhoty zvlášť.
Co mi zbyde hodím za symbolickou cenu jako oblečení na doma.
Ale ta tu sezónu to postupně prodám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
25.10.25 20:23

Holky díky všem za rady :palec: rozhodla jsem se, ze to hodne protřídím a fakt jen ty krasne věci (napr bundy) nafotím a zbytek někam odvezu zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí