Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Potřebovala bych poradit 🙏 mám spousty oblečení po synovi, cca 1-8 let, některé pěkné, některé méně a chtěla bych prodat. Co nejjednodušeji. Nechci nějaké horentní sumy, ale nějaké koruny by se hodily. Nechci prodávat po jednom, to bych nad tím strávila strašně času, ale třeba po 15 kusech (?). Poradily byste mi, prosim, jak? Přes marketplace? Nemáte nějaké nápady co s tim? Moc díky za případné tipy ![]()
Zkusila bych nějakou skupinku pro maminky v tvém okolí. Může za tebou přijít, nemusíš posílat. Když potřebuju něco konkrétního tak se vždycky nejprve ptám ve skupince okolí a hned seženu. Ale osobně jsem neprodala ještě nic, nevím co dělám špatně
tak nabízím za odnos nebo kdyz se mi nechce tak rovnou do textilního kontejneru, co se dá dělat, no.
Za mě teď velmi frčí Vinted, co tam dám je většinou obratem pryč ![]()
@lucynka25 píše: Víceten jsem si teď naistalovala, ale viděla jsem tam právě oblečení po jednom
@Marieke píše: Více
Výborný nápad 👍 jen nevim jestli chci brát maminky domu, ale to by se snad nějak vymyslet dalo…. A kdybych oblečení roztřídila tak nějak podle velikostí….
@jesterka001 píše: Více
Já se takhle seznámila s paní, co bydlí pár domů od nás. První výběr proběhl před domem na ulici (ale bylo to někdy na jaře, hezké počasí), potom už jsem jí vždycky dala tašky domů, tam si v klidu vybrala, vyzkoušela a vyfotila, co si bere, zbytek mi vrátila.
@jesterka001 taky bych je domu nechtěla, max známé, ale cizí rozhodně ne…často si i domlouváme schůzku mimo dům…prodávám na vinted, značkové po kouskách, ostatní třeba po pár kusech, aby to bylo za 100 až 300kč…něco jde lépe, něco trvá déle, ale už jsem toho prodala dost a zbytek dávám do kontejneru na textil…
@jesterka001 jsou tam i po více kusech..třeba sada tepláků, triček atd..
Já prodávám lepší věci, jinak nosím vše do šatníku pro samozivitelky a potřebné..
To bylo hodně rozdílné, byly tam pěkné kousky i věci na donošení. Ale šla jsem s cenou celkem nízko, když jsem neměla práci s focením a dáváním inzerátů.
@lucynka25 píše: Víceto zní jako dobrý plán 👍 proberu to a ty horší kusy dám do kontejneru a lepší prodám. Diky
Ja ted kupuji a osvedcil se mi vinted.
Idealne “baliky” podle velikosti. Pro tebe min prace, muzes mit namichane hezke i mene hezke veci a bemusis nikdd balit kazdou jednotlivou vec.
@LucieKLuc píše: Více
Namíchám, jen doufám, že chytnu správně velikosti. Přece jen po vyprání už velikosti asi úplně neodpovídají
můžu se zeptat, když kupujete, po kolika kusech ty balíky cca jsou? ![]()