Dětské pokojíčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2075
27.8.14 21:22

@Ukulina jenomze starsi dite ti pak zabranu v pohode otevre a co pak? Cekat az o
poleti v noci ze schodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
27.8.14 21:22

@lucenka Toho se pravě bojím, ze bude rozespala a půjde :think: @Aishenka Asi to tak dopadne, ze půjdu bez něj :pocitac: Je v tomhle na zabití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
27.8.14 21:24

@Ukulina přesně!! chtěla jsem to napsat ale předběhla si mě :) já bych tam malou klidně dala však nebude v 10tým patře ;) za čas si zvykneš… co bych za to dala mít další patro kde udělám pokojíček svojí holčičce :) já bych neváhala :lol: aspon bych se vyspala, vzbudí mě každý její pohyb

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
27.8.14 21:26

@Aishenka starší dítě už snad bude umět sejít schody bez úrazu ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15225
27.8.14 21:32
@Aishenka píše:
@Ukulina jenomze starsi dite ti pak zabranu v pohode otevre a co pak? Cekat az o
poleti v noci ze schodu?

Pravda na starší dítě jsem jaksi zapomněla. :) Ale jak často bude chodit dolů po schodišti? :think: Nezaznamenala jsem, jestli je nahoře taky záchod. Pak bych chápala, že může jít tam. Já bych se po zkušenosti s naší zábranou spíš bála, že starší ji neotevře. :) (Já sama jsem ji radši překračovala, abych ji nemusela otvírat.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.8.14 21:32
@Nicolink píše:
@Aishenka starší dítě už snad bude umět sejít schody bez úrazu ne? :nevim:

jseš si jistá, že rozespalé dítě sejde schody bezproblému? Vždyť i dospěláci s tím někdy mají problém. Navíc, když dítě bude nemocné, bude mít noční můry, tak lítat do patra? Nechal by to chlap na zakladatelce, nebo by neměl problém tam jít on.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
27.8.14 21:33
@Ukulina píše:
Pravda na starší dítě jsem jaksi zapomněla. :) Ale jak často bude chodit dolů po schodišti? :think: Nezaznamenala jsem, jestli je nahoře taky záchod. Pak bych chápala, že může jít tam. Já bych se po zkušenosti s naší zábranou spíš bála, že starší ji neotevře. :) (Já sama jsem ji radši překračovala, abych ji nemusela otvírat.)

co třeba noční můry, pití, nad ránem se jít přitulit k rodičům,…

• Citovat
  • Upravit
15225
27.8.14 21:34

@lucenka Já bych takové uspořádání taky nechtěla. Dceři je přes tři roky, teď byla nachlazená a budila se v nici i třikrát. Běhat do patra by se mi nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.8.14 21:36
@lucenka píše:
co třeba noční můry, pití, nad ránem se jít přitulit k rodičům,…

Máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
27.8.14 21:40

Tak nevím no :think: Zase MIT ji u sebe v ložnici do 3 let se mi nechce, to by asi nechtěla jít pak sama do patra když bude zvyklá na nás. Asi se přestěhuju s ni, mala bude v jednom pokoji a já hned vedle v pokoji u schodů. Táta at si dělá co chce, stejně to beze mě dlouho nevydrží :lol: :pankac:
Dík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
27.8.14 21:56

My treba mame tak bezva schody, ze i js z nich malem parkrat slitla - ve dne. Nevim jak ostatnim ale napr.nase dcera (zvykla spat od mimina sama),ted po 3 roce chodi noc co noc k nam do loznice.
Zakl. delas dobre, nekteri chlapi jsou pekni sobci a mysli na sve pohodli, prestehuj se s ni s budes mit v noci klid, ze je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.8.14 22:00

@Aishenka Naše k nám nechodí. Většinou spí durch do rána, ale jsou noci, kdy se budí a volá. Nebo chce čůrat, tak k ní jdu, většinou už teda sedí na nočníku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
27.8.14 22:55

@Kachnicka25 určitě dát zábrany na schodiště.
Jak spí v noci? A má postel bez žbrdlin?
Já měla staršího skoro do tří let v postýlce…a naštěstí neměl ani nápady to nějak přelézat. A navíc spal celou noc - takže lítání k postýlce se nekonalo (mimo nestandartní situace - nemoc a tak)…no a přes den bych ji tam samotnou nenechala…

Kluci mají pokojíček také nahoře a přes den jsou hlavně v obýváku.
Někdy je starší sám nahoře v pokojíčku, ale to začlo tak kolem 3.roku… :think:

Co se týče otevírání zábrany v noci…máme takový systém, že kolikrát já sama mám problém to otevřít…ten starší to neotevře, když to fakt utahnu.

Běž nahoru a dopřej si luxus své vlastní ložnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
28.8.14 08:28

@Ukulina tak to jen závidím, naše byla to samé až do červencových prázdnin u babiček.. od té doby v noci chodí :roll: Sice mi to vadí, na druhou stranu než jí n echat hodinu v noci brečet tak spíme spolu, snad jí to přejde bez „vyhazovu“ z ložnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
28.8.14 09:18

@Aishenka Brečet bych taky nenechala. Vaše je chodící, naše volací. Když má špatné spaní, tak zas já zůstanu v posteli u ní. Ale je to vyjimečně.
Jinak u nás po prázdninách s babičkou byl trošku problém u usínání, po pár dnech byla zas vše jak dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí