Dětské termoprádlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@farska
Děkuji za typ, tak jsem se tam dívala, ale bohužel tam mají samé velké velikosti, potřebovala bych velikost 68 až 74
, sháním nějaké bodička a overaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja koupila, myslim, na nosenideti.cz maji i rosrouci kalhoty, ty jsou super.mam taky 4mesicni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bismarck
Rostoucí kalhoty zní dobře, malá je totiž strašná nudle, roste rychle do délky, kouknu se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doris13 jsou prakticke, maji siroky pas, ktery ji ted je az pod prsa, ale to neva, na chodidlech se daji pretahnout a mas bud hole nohy nebo ne. koupila jsem, myslim, do 1 roka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doris13 Mam cerstve petimesicni a kupuju radsi vse vel.80,tu tam maji. Body vel.92 s Outlastem ma ted mala na sobe a je uzasne, ten m, atros je uzasne heboucky. V te kombinezce MAzlik ted vzal manzel dcerku ven, jen tak, v kocaru a bez fusaku. Jsem zvedava, s jakou dorazi pak domu, jestli bude tepla. Nam se totiz do korby uz s fusakem nevlezla a tohle by bylo reseni aspon na mirnejsi dobu zimy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@farska
Na tu kombinézu jsem se právě dívala, přemýšlím že bych jí pořídila na nošení v manduce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ji mam prave ze na noseni v satku. at je male teplicko. A je, po dnesku si troufam rict, zcela LUXUSNI. Jsem pysna, ze stale v Cesku umi neco takoveho vymyslet a vyrobit
![]()
Jo, mame tu bezovou. K ni ruzovou kuklicku Outlast
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, takže myslíte, že mám raději kupovat velikost 80, když teď má velikost 68? Chci už jí to dávat i teď, ať jí nemusím moc vrstvit, zase se říká že termoprádlo by mělo být uplé na tělo, tak teď nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kvalitní termoprádlo???
Prosím poradťe nemám s tím žádné zkušenosti a nechci vyhodit zbytečně peníze. Jaké kvalitní termopradlo pro 2 letou dceru pod kombinézu, aby jí opravdu zahřálo. Stačí vůbec místo punčocháčů jen to termo? Jak oblékáte prcky s termoprádlem? Všem moc díky za názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit