Dětský bylinný čaj - atopický ekzém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6220
9.12.12 16:42

:mavam: Ahoj holky tak jak se vám daří? Byly jsme na té KO na kožním vyfasovaly jsme kortikoidy a Fenistil-kapky :roll: No jinak u nás opět jak na houpačce ruce a nohy..občas za krkem 8o Koupeme na střídačku Oilatum a ovesné koupele. U pyžámek jsme zašily rukávky nebo se do rána rozškrábala a mažeme od A-dermy krémem s ovsem.Jako dobrý, ale krém se rychle vsákne a je třeba mazat časteji(stejně jako u Exipialu).A opět jsme začali probiotikovat (Bifiform-je to na 14dni).Vodu mi taky teď pít nechce jen vlažné čaje(sáčkové-hodně je ředím :nevim: )
@luthienka ahá :think:
@Miriska jaké používáte homeo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
9.12.12 16:43

@BellinkaX Vitella ictamo jsem nikde nenašla..je volně prodejný? Chtěla bych zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
9.12.12 16:54

@luthienka A to jí můžu jen tak změnit UM? Na obalu píšou, že to je speciální výživa určená pro kojence s prokázanou alergií na bílkovinu kravského mléka a bílkovinu sóji a my prokázané nemáme :nevim: Zkusíme vyřadit tedy mléčné výrobky, vyjíčka a pak mě napadl teda ten lepek. Mám vyřadit najednou a na jak dlouho asi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
11.12.12 12:35

@karlle
je volně prodejný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
14.12.12 15:27

@BellinkaX kuju :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
21.12.12 09:53

Tak jsme vyřadili mléčné výrobky, vajíčka a lepek, změna žádná..UM máme alergy care :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek