Dětský čaj - kvalitní, dobrá chuť

9723
3.1.24 12:29

Dětský čaj - kvalitní, dobrá chuť

Ahoj, poradíte mi nějaký opravdu dobrý a kvalitní dětský čaj? Klidně i příchuť, která je u vás oblíbená. Už jsme přepití čajů od Lerosu. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
3.1.24 12:33

Já jsem (krom fenyklového na prdíky) nikdy miminkům nedávala čaje, nějak nevidím důvod. Naučila jsem je pít hlavně vodu a dodnes (11 a 9 let) je to jejich hlavní složka pitného režimu :nevim: Čaje pijeme z termosky na túře pro zahřátí nebo když jsme nemocní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.1.24 13:33

Deti nemusi pit vylozene detsjy caj, ale jakykoliv kvalitni.
Treba v lekarnach byva velky vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.1.24 13:50

Jediný čaj, který mi dítě občas vypije je od Sonnentoru Ranní ptáče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
3.1.24 14:00

My fičíme na čajích od Megafytu, syn (cca 2,5 roku) má nejraději Broskev+citrón, akorát ten s echinaceou a jablko s inulínem mu moc nejede. Jinak mu ten broskvovocitronový střídám s jahodou anebo jahodo-borůvkovým. Chutnají mu od nich i bylinné varianty když je nemocný. Pak jsem objevila ještě od Apotheke Dětský čaj s rakytníkem, který vycucne vždy do dna. Jinak ale souhlasím s tím, že nemusí být vysloveně dětské, pokud obsahují kvalitní ovocné nebo bylinné směsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
3.1.24 15:46

Kupovala jsem v DMku tu jejich značku DMbio, mají přímo dětský (bez ibišku).
A také Sonnentor dělá kvalitní čaje, ale ve většině ovocných je ibišek, takže jsou dost kyselé. Ale dělají i bez ibišku anebo čistě bylinkové (ale bylinky bych malému dítěti moc pravidelně necpala).

• Citovat
  • Upravit
9723
29.12.24 15:53

Dětské čaje a jiné dětské nápoje

Obnovuji svou diskuzi :) Dáte mi, prosím, tip na dětské čaje, které jsou dobré? Taky mě napadlo, jestli někdo neobjednáváte někde dětské čaje z Německa? Případně ještě i jiné nápoje, které Vašim dětem chutnají. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
29.12.24 15:59
@MartinaCV píše: Více

Já mám nejradši Apotheke Bio dětský čaj se šípkem pro běžné pití nebo Leros dětský čaj švestkový. Jinak žiju v Německu a čaje si teda vozím z ČR, ty jejich mi vůbec nechutnají, všude je nějaký fenykl a podobné koření a všechno je to moc navoněné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
29.12.24 16:04

Chybí info, jak staré dítě…Nejlepší je stejně čistá voda, teď mi děcka občas pijí ovocné, ale už nejsou mimina, čistou vodu měli tak do 3 let (plus mleko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
29.12.24 16:05
@Zuz186 píše: Více

Oba máme doma a dětem chutnají :) Ale hledám ještě jiné pro zpestření :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
29.12.24 16:08
@MartinaCV píše: Více
:D Ty jsou podle mě nejlepší ;).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.12.24 16:22

Kupovala jsem si Leros v Čechách, všechny druhy kromě Rakytníku. A všechny jim chutnaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
29.12.24 16:40

Za mě nej čaje má Sonnentor…kvalita, pěkný výběr pro každého a BIO kvalita…kupuju od nich i koření apod…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.24 17:51

@MartinaCV a pro jak velké dítě? Starší dcera mi čaje začala pít ve třech letech a to jen občas…mladší si čaje občas cucne…ale primárně je mám naučené na vodu, starší miluje obyč mléko od roka a třičtvrtě si ho ke kojení chodila nalévat do lednice :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová